Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 44 351
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за отговорите. Звъняха ми. Преместили са ме при Цветков. Както казваш, нямаш много избор.

Ъпдейт: Моля ви кажете, че при Цветков има много положителни резултати. Личи ми, че съм в цикъл, притесних се.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 13:59 от Фрида

# 136
Аз много го харесвам Цветков, не съм била при Стаменов, но Цветков за мен действа индивидуално, колкото и да им е натоварена клиниката винаги го гледам как действа и мисли индивидуално, поне при мен е така, а няма причина аз да съм с някакви привилегии, разпитва ме, мисли, предлага, решава, вслушва се в моите думи и притеснения и за сега имам една стимулация и 1 бр. + тест при него! Предстои първи преглед другата седмица! Доверете му се Simple Smile
Ъпдейт: Моля ви кажете, че при Цветков има много положителни резултати. Личи ми, че съм в цикъл, притесних се.

# 137
И аз съм/бях при Цветков. Реално за по-малко от година след първата ни среща бях бременна. Един опит, едно хистеро, един зет, една биобсия и един успешен зет. Плюс едно нощно посещение за спукана киста, когато отново той ме пое и грижите бяха супер. Е, имахме малко история при Калчев, по която да се води, но смятам че подхожда съвсем реалистично и откровено. И не се чака особено.!

# 138
Благодаря за споделянето! Дано и аз да имам хубава история при него. Късмет ви желая Flowers Four Leaf Clover
^SunLight^, леко раждане! Animal Hatching Chick

# 139
Благодаря, то направо не остана 😱

# 140
Аз също от март месец съм при д-р Цветков . Направи ми една оперативна хистероскопия , на която отстрани част от голяма субмукозна миома , в четвъртък ми предстои офисхистероскопия за доотстраняване на остатъка . Този месец ми направи и цветна снимка . На първия преглед отидох много притеснена при него , защото АМХ ми излезна 0.36 . Той ме успокои и ме извика на 3-ти ден от менструацията за преброяване на антрални фоликули , оказа се , че си имам достатъчно на брой и в двата  яйчника . Явно стойностна на хормона при мен е повлияна от острия дефицит на vit D - 11. Според него миомата е пречката за незабременяване и засега въобще не иска да коментираме инвитро . Аз съм с много добри впечатления от него , дано ни е на късмет .

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 16:11 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 141
Здравейте!  Днес ми беше пункцията. Упойката направо ме отряза от раз, като се притесних, че пих предходната вечер прахче. Казах на лекарката за прилошаването с рефлукса, температурата и всичко останало. И, естествено, че притеснението ми е за активизиране на автоимунното ми. Каза, че може да е от хормоните и ще ме ръгнат, както и че от Достинекс също може да имам такава симптоматика. Иначе бях много притеснена, че един фоликул е избягал. Но... 29 яйцклетки! Чакам тези дни да ми се обадят колко стават и да замразяваме. Не знам за колко време да избера. След самата процедура само лека болка с тежест и малко парене, почти без кървене.

P.S. Днес също чух добри отзиви за Цветков.

# 142
Може ли някоя от вас, която е правила хистероскопия да ми “преведе” епикризата ….

# 143
Здравейте!  Днес ми беше пункцията. Упойката направо ме отряза от раз, като се притесних, че пих предходната вечер прахче. Казах на лекарката за прилошаването с рефлукса, температурата и всичко останало. И, естествено, че притеснението ми е за активизиране на автоимунното ми. Каза, че може да е от хормоните и ще ме ръгнат, както и че от Достинекс също може да имам такава симптоматика. Иначе бях много притеснена, че един фоликул е избягал. Но... 29 яйцклетки! Чакам тези дни да ми се обадят колко стават и да замразяваме. Не знам за колко време да избера. След самата процедура само лека болка с тежест и малко парене, почти без кървене.

P.S. Днес също чух добри отзиви за Цветков.
По какъв протокол бяхте и с какви лекарства ви беше стимулацията?

# 144
Момичета, някоя от вас да е изследвала кариотип във външна лаборатория (не в Надежда)? Може ли такова изследване да се коментира с генетик в болницата?

# 145
Момичета, някоя от вас да е изследвала кариотип във външна лаборатория (не в Надежда)? Може ли такова изследване да се коментира с генетик в болницата?

Здравей, аз пуснах в Майчин дом , цената е 200 лв и го показах на моя лекар.

Доколкото знам  кариотип се изследва само в Майчин дом. Всички останали болници пращат изследванията там.

# 146
  • София
Изследвах кариотип в Геника. Беше си всичко окей, но все пак ми дадоха по мое желание мобилен номер на генетик и се обадих. Обясни ми, че ако има нещо нередно или някакво отклонение, от Геника се свързват с пациента и го канят за консултация. Цената мисля беше около 340 лв.

# 147
Аз също съм от доволните пациенти на д-р Цветков. Лапаро+хистеро, една стимулация, 2 зет-а и положителен резултат (имам трагични два опита преди това в друга клиника). В момента съм в 33 г.с. Пожелавам успех на всички момичета Simple Smile

# 148
Поздравления! А коя е предишната Ви клиника? Може и на ЛС. Аз още не съм избрала и за това се интересувам.

# 149
Дали знаете, ако изследванията за виросология, ПКК и Хемостаза могат да минат по фонда? А дали кръвния за ЧХГ може да мине? Днес направих 2 изследвания по ФАР и имам прави на още 8.

Общи условия

Активация на акаунт