Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 44 352
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
По спомени си ги плащах. Фондът покрива Естрадиол, ЛХ и прогестерон мисля.

# 151

По какъв протокол бяхте и с какви лекарства ви беше стимулацията?

Kъс, само на игли и от последния ден ми включиха хапчета Достинекс. Последния ден бяха 4. Всеки ден изследвания, като имах и допълнителни, за да следя и автоимунното. Имам някаква активност, но го очаквах. Не знам дали е от значение, но въобще не пих кафе, газирано и алкохол. С храната обаче не бях така внимателна. Като самофинансираща заявявам, че са ми най-добре похарчените пари!

# 152
  • София
Фондът не покрива вирусология, ПКК, Хемостаза, нито ЧХГ. Покрива хормони.

# 153
Момичета, 6 ден след трансфер на тридневен ембрион и 4 ден на петдневен. Слагам и прегнил през ден. Дали бледата черта е от прегнила?

# 154
Здравейте,
Нова съм тук, но отдавна ви следя. Ето и моята история накратко: от октомври месец миналата година започнах изследвания. С мъжки фактор сме. Правих цветна снимка(всичко е наред), хистероскопия за отстраняване на полип, две биопсии(и тук всичко е наред). Януари беше първия ми опит, дълъг протокол. Трансфер на два тридневни ембриона и положителен тест, но до 6с. Последва втори опит през май, този път къс протокол. Оплодиха се 4Я, трансфер на два на пети ден и два изследвахме. Този път дори нямаше имплантация. Сега чакам да излезе предимплатационното изследване(дано да е ок), за да предприемем следващи действия. Според вас колко време след неуспешен трансфер може да се прави ЗЕТ?

# 155
Момичета, 6 ден след трансфер на тридневен ембрион и 4 ден на петдневен. Слагам и прегнил през ден. Дали бледата черта е от прегнила?

До колкото знам теоретично има вероятност.  Желая успешен резултат!

# 156

До колкото знам теоретично има вероятност.  Желая успешен резултат!

Благодаря ❤️
Не съм сигурна това ЧХГ се отделя  в кръвта или в урината. Знам, че е много рано.

# 157
От сайта на болницата:

График за летните отпуски на репродуктивните специалисти

Д-р Стаменов от 12.07 до 02.08.2023 включително.
    Д-р Персенска от 05.08 до 25.08.2023 включително.
    Д-р Цветков от 10.08 до 18.08.2023 включително.
    Д-р Тихомирова от 24.07 до 13.08.2023 включително.
    Д-р Чапанова от 17.07 до 23.07.2023 включително.
    Д-р Кайрякова от 04.08 до 07.08.2023 включително.

Телефонът на манипулационната за пациентите на репродуктивния сектор ще отговаря от 13:00 до 15:00 часа през месеците юли и август.

# 158
Ta, пак съм аз... Бях до болницата за договор. Не може да се плаща разсрочено и има някои притеснителни клаузи, като че не носят отговорност, ако не могат да се снабнят с азот. Води се форсмажор. Лично за мен това е несериозно. Лекарствата, които са били за стимулация са Бемфола, Цетротид, Декапетил, Овитреле.

# 159
Вече не може нищо разстрочено . Не позволяват
Ta, пак съм аз... Бях до болницата за договор. Не може да се плаща разсрочено и има някои притеснителни клаузи, като че не носят отговорност, ако не могат да се снабнят с азот. Води се форсмажор. Лично за мен това е несериозно. Лекарствата, които са били за стимулация са Бемфола, Цетротид, Декапетил, Овитреле.

# 160
  • София
Здравейте дами, дали някоя от вас може да ми отговори: Ще кандидатстваме по фонда с мъжки фактор. Но и моя АМХ е спаднал много- 0.39. Пише, че при АМХ под 0.5 документи не се приемат.
Въпросът ми е: след като кандидатстваме по мъжки фактор, ниският АМХ има ли значение за евентуално одобрение от фонда?
Благодаря на отговорилите!
Успех на всички!

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 21:28 от Петифурче

# 161
Здравейте дами, дали някоя от вас може да ми отговори: Ще кандидатстваме по фонда с мъжки фактор. Но и моя АМХ е спаднал много- 0.39. Пише, че при АМХ под 0.5 документи не се приемат.
Въпросът ми е: след като кандидатстваме по мъжки фактор, ниският АМХ има ли значение за евентуално одобрение от фонда?
Благодаря на отговорилите!
Успех на всички!

Фондът изисква AMH над 0.5 при всички случаи, без значение от фактора. За жалост ако сте под 0.5 няма да можете да кандидатствате, въпреки мъжкия фактор. Вижте дали може да го пуснете в друга лаборатория или дали след прием на вит. Д ще се повиши над 0.5. Всички казват, че няма значение времето от месеца, когато се пуска, но от опит казвам, че на 2-3 ден от цикъла, би бил най-показателен (поне при мен така стана), защото тогава тялото подготвя новите фоликули, а АМХ се произвежда именно от тях. Лично мое мнение.

# 162
Devilche,
При мен още си цапа, но интересното е,че не е ярко, а едно кафяво-черно и явно някаква слуз, защото ми мокри цялата превръзка и има неприятен мирис. Чак се притесних малко...
Ако до понеделник не ми спре, ще звънна в болницата. 🙄
Аз съм правила окт 22г,като след него кървях като заклана 3 дни и ми зацапваше направо до следващия цикъл. След това всичко беше идеално. Пий вит.Ц 1000 мг и цитрусови фрешчета

# 163
Ася, цапането не е притеснително,но мириса може да е проблем. Иди да те видят или звънни в манипулационната и им обясни и те ще ти кажат дали е проблем.

# 164
Някое от бременните момичета да си е правила изследване А1?
На мен ми го пуснаха, но вече няколко дни няма резултат и взех да се притеснявам.
Казаха ми, че изследването излиза по-късно и ще се обадят с инструкции за лекарствата.
Да знам долу горе какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт