Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 141
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • На изток от Ада
Преди пбмс какви изследвания се пускат ?

# 541
Дами,бихте ли споделили мнение относно ултразвуковата техника в борницата с какво впечатление сте и случвало ли ви се след преглед в борницата да търсите второ мнение относно ехографските прегледи при бременност
Наситопри мен лично нищо по-различно не ми е пускано специално за ПБМС

# 542
Kateto, не мога да кажа колко точно добра им е техниката, но при мен в Надежда успяха да видят извънматочна с ЧХГ 660. Обаче имай предвид, че при ехографа има голямо значение и "задапаратното устройство".
Мога да ти дам за пример жлъчката ми, която гледаха на 5 различни места в рамките на месец, на някои места я гледаха повече от един човек и само един беше видял реалното й състояние.
И тъй като прочетох в другата тема защо това те вълнува, стискам палци за добро развитие!

# 543
При мен в 5+3г.с  видяхме пулса и чухме сърчицето на бебока с вагинален преглед😇 явно има значение кой извършва манипулацията

# 544
Здравейте, моля да ни препоръчате доктор/и от Надежда, който да направи цялостен план за действие от сегашното ни положение нататък?

Тъй като имам една биохимична, една извънматочна бременност, наскоро открита тромбофилия и т-образна матка. Благорадя предварително.

# 545
  • На изток от Ада
Получих етапна епикриза... по какъв повод ? То нищо не пише , вторично безплодие, нямаме опити в Надежда,  мъж на 31 жена на 34 г  туй. За ЦРЗ.. ама не разбирам

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 16:53 от nasito8988

# 546
  • София
Здравейте, моля да ни препоръчате доктор/и от Надежда, който да направи цялостен план за действие от сегашното ни положение нататък?

Тъй като имам една биохимична, една извънматочна бременност, наскоро открита тромбофилия и т-образна матка. Благорадя предварително.
Ситуацията при мен е 1:1 като при теб. Аз съм при д-р Цветков, но съм от съвсем скоро негов пациент и не мога да дам отзив. За сега смятам, че действа доста логично и последователно. Simple Smile Успех ти желая!

# 547
  • На изток от Ада
Взеха ми крв за  ПБМС

# 548
Здравейте момичета,
Каква е актуалната цена на биопсия за имплантационен прозорец в клиниката?

# 549
Една приятелка прави май 330 лв.
Момичета каква е това "насилие" да се записва при Илиев доктора. Просто недуомявам кому е нужно. ?
Здравейте момичета,

# 550

Момичета каква е това "насилие" да се записва при Илиев доктора. Просто недуомявам кому е нужно. ?
В какъв вид насилие? Да не би да е свързано с отпуските на другите доктори и просто да прехвърлят към него неотложните прегледи? Аз като цяло не съм с лошо впечатение от него! Дори напротив...

# 551
Буквално извиват ръцете . Или отивате или чакате месец. При положение че има и други в момента там. 

В какъв вид насилие? Да не би да е свързано с отпуските на другите доктори и просто да прехвърлят към него неотложните прегледи? Аз като цяло не съм с лошо впечатение от него! Дори напротив...

# 552
Благодаря.

Една приятелка прави май 330 лв.
Здравейте момичета,

# 553
И на мен така ми казаха. Не съм доволна от д-р Илиев, не можеше да прецени дали съм за пункция или не, дали да ме вика пак на преглед или да пуска хормони. Проверява д-р Стаменов на какво размер фолекул ми е правил пункциите.надявам се да не ме пращат пак при него.На естествен цикъл съм и вече ги обикалям като цветарка всички.

# 554
  • София
Май е нов и се учи.

Общи условия

Активация на акаунт