Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
И аз смятам, че д-р Илиев има още да се учи. От 4 пункции на ЕЦ, имам една неуспешна, която бе таймирана от него (прегледът ми се падна в събота и моето АГ почиваше) и която бе при незадоволителни резултати от хормони…

Едит: внимавайте и как ви таксува. Аз си тръгнах от въпросния преглед при него с допълнителна такса “стимулация” под неговото име. Не знам това прегледът ли прецени, че е, но бях по Фонд и прегледите ми се покриват от него. При същите посещения при моя репродуктивен - не съм имала подобни такси. Чак като се прибрах вкъщи и разгледах услугите, които съм платила, забелязах тази екстра. Simple Smile

В извод: Прекрасно е да имат повече специалисти, за да се покрие потока от пациенти, но това не е хазарт, а точна наука.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 08:05 от Emay

# 556
Здравейте,
Моля за препоръки за добър проследяващ лекар по възможност с повече опит с бременни с близнаци
Благодаря,предварително!

# 557
Здравейте,
Моля за препоръки за добър проследяващ лекар по възможност с повече опит с бременни с близнаци
Благодаря,предварително!

Моя позната беше с близнаци и при Павлова, но като цяло бих се насочила към друга болница за проследяване. Препоръчвам доктор Дяволов в майчин дом.

# 558
Здравейте,
Благодаря,предварително!
Аз съм с еднояйчни близнаци при Павлова. За сега съм доволна.следи ме инд-р Михова-фетална морфология-страхотна е

# 559
  • На изток от Ада
Пуснах хормони за пбмс в понеделник.  Утре ще слагам тях ги нама в джоя

# 560
Когато бях на преглед през юни, д-р Петко Илиев влизаше при абсолютно всяка консултация при Стаменов (столквах от пейката). Присъстваше и на моята. Аз реших, че още се учи, а тук във форума прочетох, че има опит колкото Чапанова и Тихомирова, хм.

Аз се подготвям психически за първата ми стимулация през септември и нещо доста песимистично съм се настроила - просто защото е първа и все още нищо не се знае… но пък някъде трябва да се започне.

# 561
Когато бях на преглед през юни, д-р Петко Илиев влизаше при абсолютно всяка консултация при Стаменов (столквах от пейката). Присъстваше и на моята. Аз реших, че още се учи, а тук във форума прочетох, че има опит колкото Чапанова и Тихомирова, хм.

Аз се подготвям психически за първата ми стимулация през септември и нещо доста песимистично съм се настроила - просто защото е първа и все още нищо не се знае… но пък някъде трябва да се започне.
Настрой се оптимистично, сигурна съм че успеха е близо. Аз когато отидох за пръв път също бях песимистично настроена, особено след толкова много неуспешни опити в друга голяма клиника... Но, доктора ми успя от първия път ♡ Пожелавам ти го от сърце ♡

# 562
  • София
Sivona - Какво промени лекаря след неуспешните процедури в други клиники?

# 563
Терапията при стимулациите, терапията след трансфер съвсем различни. Изчакването на Е до 5 ден. В предишната клиника трансферите бяха на 3.. да не говорим и че ембрионите не са били добри. А тук хем на почти естествен цикъл, хем 4 извадени Я и всички бластоцити. В предишната ми бяха казали че с мои яйцеклетки не ставало. Егати..

# 564
Терапията при стимулациите, терапията след трансфер съвсем различни. Изчакването на Е до 5 ден. В предишната клиника трансферите бяха на 3.. да не говорим и че ембрионите не са били добри. А тук хем на почти естествен цикъл, хем 4 извадени Я и всички бластоцити. В предишната ми бяха казали че с мои яйцеклетки не ставало. Егати..

коя беше предишната ви клиника?
И при кой Др сте в Надежда ?

# 565
Предишната клиника беше Щерев, сега съм при д-р Цветков ♡♡♡ бременна и Дай Боже до успешен финал ♡♡♡

# 566
И аз съм при Цветков. Дано скоро и аз видя растящо ЧХГ както и всички кандидат мами!

# 567
Фрида, не беше ли Чапанова?

# 568
Тя ме премести миналия ноември.

# 569
Предишната клиника беше Щерев, сега съм при д-р Цветков ♡♡♡ бременна и Дай Боже до успешен финал ♡♡♡
Все едно аз съм написала коментара. В Щерев не ставали моите Я, при Цветков от първата стимулация 11 замразени бластоциста и в момента гушкам един от тях 😊

Общи условия

Активация на акаунт