Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Разбира се! Далеп съм от идеята да се лекувам през гугъл 😁. Просто занавте, че като настъпи такъв момент, поне аз, съм човек, който иска да знае възможно най - много по темата. Та за това, тъй като предстои цс, се по интересувах. Повярвайте ми, аз ще съм най - щастливият човек ако всичко поне от моя страна е наред. Благодаря ви!
П. С.
Тази тема и хората в нея са злато! Подкрепяте се!
Гугъл сърч не е много надежден в определяне проходимостта на тръбите! Като цяло в днешно време сме свикнали всички неразположения и болести да оправдаваме със заседнал начин на живот, неправилно хранене и тютюнопушене! Ами познавам доста хора, които пушат, пият и други неща, но нямат запушени тръби, а даже напротив, имат по няколко живи и здрави дечица...не искам да кажа, че трябва да пием, пушим и т.н. но и не бива да си поставяме диагнози изхождайки от начина ни на живот! Най-важното е да не търсим под вола теле и без това на повечето са ни минали през главата не малко перипетии, недейте да си измисляте нови филми в главите, които допълнително да усложняват ситуацията, а може да се окажат и напълно безпочвени! Опитайте да следвате стъпките на док и се опитайте да я усетите, ако виждате че тя не е вашия човек, сменете я! Аз лично не останах с добри впечатления от нея, след като успях при Шефкетова, докато беше още в Надежда и за това се преместих при Цветков! Успех, Ви желая и търпение!

# 586
Ооо да определено е от към емоции е доста сдържана и по-скоро гледа да не дава напразни надежди,но това да те те притеснява наистина не е лично отношение просто си е такава
Успех ти пожелава и дано да е твоят лекар!

# 587
  • На изток от Ада
Абе аз с хроничен ендометрит и аденомиоза от хистероскопия в Надежда  . А Чапанова нещо не е казала ,да хия антибиотик по време на бременност.... Писах със съфорумка с хроничен ендометрит и пила антибиотик 2 пъти и родила.  Пак в Надежда била

# 588
  • София
Абе аз с хроничен ендометрит и аденомиоза от хистероскопия в Надежда  . А Чапанова нещо не е казала ,да хия антибиотик по време на бременност.... Писах със съфорумка с хроничен ендометрит и пила антибиотик 2 пъти и родила.  Пак в Надежда била
Нямаше ли час при Станулов? Бих изчакала на твое място часа.

# 589
  • На изток от Ада
Абе аз с хроничен ендометрит и аденомиоза от хистероскопия в Надежда  . А Чапанова нещо не е казала ,да хия антибиотик по време на бременност.... Писах със съфорумка с хроничен ендометрит и пила антибиотик 2 пъти и родила.  Пак в Надежда била
Нямаше ли час при Станулов? Бих изчакала на твое място часа.
имам да, ще го изчакам ....

# 590
Здравейте, на естествен цикъл ми е заповедта по фонда. До колкото разбрах трябва да отида на 2-3 ден на преглед? Колко често се ходи на прегледи? Понеже съм от Бургас и ми е трудно с пътуването. При Персенска съм

# 591
Момичета, кои от вас са вземали медрол след трансфер , на всички ли го изсписват , крайно наложително ли е ? Притеснявам се от кортико…

# 592
Момичета, кои от вас са вземали медрол след трансфер , на всички ли го изсписват , крайно наложително ли е ? Притеснявам се от кортико…

Аз не съм взимала, само зарзио

# 593
Здравейте, на естествен цикъл ми е заповедта по фонда. До колкото разбрах трябва да отида на 2-3 ден на преглед? Колко често се ходи на прегледи? Понеже съм от Бургас и ми е трудно с пътуването. При Персенска съм

Привет! Аз също съм от Бургас Beers
Поне 5 посещения според мен в рамките на месец но е трудно да се каже, тъй като е индивидуално. Понякога и по 2 пъти за седмица съм ходила.

# 594
Nasito8988 ,това, че със съфорумката имате еднакви диагнози,  не означава, че и ти трябва да приемаш антибиотик. То и антибиотик да пиеш по време на бременност не е много Ок.

Leni4ka7, минимум два пъти се ходи за преглед и един път за пункция. Голямо пътуване падаше при нас и ние сме от Бургас. Три или четири пъти поне в месеца ходихме до София.

Belive123, аз медрола го пих до 12 седмица, после постепенно го спирах по схема. Хич не исках да го пия ама...то да беше само той . Пий го вечер с някакъв сок да не ти горчи.

# 595
  • На изток от Ада
Аджи ,знам че не е ок ,но ако трябва.  С няколко аборта съм ....

# 596

Белийв, то са някакви ниски дози, не се притеснявай

# 597
Аджи ,знам че не е ок ,но ако трябва.  С няколко аборта съм ....

Nasito8988,  разбирам притесненията ти, чела съм ти историята и знам за абортите. Помъчи се да се отпуснеш колкото и да ти е трудно и тогава мисля, че ще ви се получат нещата. Всеки случай е индивидуален, Чапанова може  сега да не ти е казала нищо за антибиотици, но пък да има намерение да ти ги включи когато му дойде времето.

# 598
  • На изток от Ада
Ами възможно е Анджи , то не знам ппи нея ли ще се следя , че  съм от Стара Загора.... Иначе сложих pbmc и вече опити  ..

# 599
Ами възможно е Анджи , то не знам ппи нея ли ще се следя , че  съм от Стара Загора.... Иначе сложих pbmc и вече опити  ..

Ти направи ли трансфер?
Абсолютно препоръчвам до 12 седмица да се следиш при нея, все пак в момента тя най-добре ти знае състоянието.  После можеш да се следиш другаде. Стара Загора/София е три часа път, не е чак толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт