Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 42 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Плакенил Plaquenil-200mg. + На някой изписвано ли му е това лекарство? На стимулация съм по дълъг протокол при доктор Стаменов. Но това лекарство го няма никъде в аптеките,само от болницата може да го вземам. Притеснява ме повече листовката му,че е за артрит и възпаления на костите. Някой пил ли го е?

Мисля, че и аз съм ползвала такива лекарства. Забравих му името. Това не са ли някакви кортико стероиди.

# 676
Здравейте момичета.Моля да ми препоръчате ендокринолог в Надежда.

# 677
  • Ст Загора
Някой чакал ли е 1м след  pbmc , за бременност?

# 678
Наситоимаш предвид,че препоръките на док. са да се чака поне месец,така ли?До колкото съм запозната може да се прави от няколко дви преди трансфер до няколко месеца преди това,но от какво зависи не знам

# 679
  • Ст Загора
Ами да . Да подейства лекарството, но тук чета че го слагате и трансфер...

# 680
Здравейте, може ли мнение за д-р Петко Илиев?

# 681
Здравейте, може ли мнение за д-р Петко Илиев?
И на мен ми е интересно,утре имам първи преглед при него и ще мога да дам мнение

# 682
Здравейте! Може ли да ми споделите резултат от ПРП? Интересува ме и процедурата по изчисляване на иплантационен прозорец, кога се извършва и колко струва, защото не намирам информация. Бихте ли ми споделили вашия опит. БЛАГОДАРЯ!

# 683
Момичета , каква биопсия най - честно правят в Надежда , доктора ми каза че ще правим биопсия следващия петък но нямам идея коя от всички . Назначил ми е да започна с циклогест в неделя и петък биопсия , та въпроса ми е дали е болезнено и каква е цената ?

# 684
  • Ст Загора
Само 1 от биопсиите ме заболя.
За пари по-добре си носете !че може и др да иска. Аз отивам за биопсия тя ми прави и имплантационен потенциал. И 700 лв...
Иначе и през Джоя се плащат.

# 685
Болката е за секунди и е търпима. През март цената беше 315лв за една биопсия.
Момичета , каква биопсия най - честно правят в Надежда , доктора ми каза че ще правим биопсия следващия петък но нямам идея коя от всички . Назначил ми е да започна с циклогест в неделя и петък биопсия , та въпроса ми е дали е болезнено и каква е цената ?

# 686
Казаха ми, че най често прилагат две една от които е за имплантационен прозорец и още една , трябваше да попитам, но бях малко уплашена и не попитах нищо . Благодаря ви момичета, дано тези биопсий ни дадат поглед над нещата и открием причината за неуспеха при имплантация .

Само 1 от биопсиите ме заболя.
За пари по-добре си носете !че може и др да иска. Аз отивам за биопсия тя ми прави и имплантационен потенциал. И 700 лв...
Иначе и през Джоя се плащат.

# 687
Най-вероятно става дума за имунологична биопсия. На мен също престои да ми правят имунологична и ИМПО.

# 688
Вие при кой доктор сте ? Ние ще правим и биоспия и инсеминсция и ще е в един ден , за да не губим месеца и да може да кандидатсваме по фонд
Най-вероятно става дума за имунологична биопсия. На мен също престои да ми правят имунологична и ИМПО.

# 689
  • Ст Загора
Може да е имунологични биопсия и после най вероятно  Pbmc.
 Аз имам др биопсия и имплантационен потенциал. После и имунологична правих

Общи условия

Активация на акаунт