Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 205
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Това да не са изследванията преди пункцията и таймиращите медикаменти? Имам спомен, че те излизаха около толкова като сума? И аз не съм плащала обработка на ембриони…

Аз съм плащала 24 часов мониторинг на ембриони. Около 125 лв

# 511
Да и аз това заплатих пролетта, по фонда съм също

# 512
Едва ли е еднакво за всички. Имам две хистероскопии, като и двата пъти не съм приемала лекарства, нито преди, нито след това.

И аз не знам защо изписват лекарства след оперативна хистероскопия. В други клиники май нямат тази практика. В моя случай пих антибиотик, Естрофем и Дуфастон....Естрофема ми беше изписан за кървенето след операцията, но да си кажа честно при нормално кървене 2-3 дни, на мен си ми продължи 10. След това започнах Дуфастона - за предизвикване на цикъл...... тъкмо имах 6-7 чисти дни и сега пак съм със зацапвания и кръв 2-3 дни преди да приключа курса с Дуфастон........

# 513
Здравейте, имам Заповед по Фонда за инвитро със стимулация. Но към този момент правим с лекаря на ЕЦ. Разбрах, че нямам право да ползвам заповедтта на ЕЦ.
Някой знае ли, дали ако кандидатствам отново, този път без стимулация ще загубя правото на старата Заповед?

# 514
  • София
Каква е причината за ин витро на ЕЦ, а не стимулация?

# 515
  • На изток от Ада
Какво е хистология на плода? За инвитро е само нали

# 516
НасиХистология на прода вероятно е състоянието на ембриона след аборт и вероятно не се прави само при инвитро

# 517
  • На изток от Ада
Аз имам изследвания на плода в геника.  Но не било всичко.  И гворих с майки а Донорството.  Трябвало атклиниката  която е бил да имал хистология?? Ама те хората забравиха ест. забременяване ...

# 518
nasito, както kateto е казала за хистологията няма значение как е настъпила бременността. Реално хистология би трябвало да се прави на всяка оперативно отстранена тъкан от тялото (например аз имам хистология на жлъчен мехур и на маточна тръба). При абразио и кюретаж след аборт би трябвало също да се прави, да се види имало ли е плод, с какви размери, има ли видими изменения и т.н. Изследванията от Геника са си генетични, т.е. хромозомен анализ, не дават информация дали е имало физически малформации примерно.

# 519
  • На изток от Ада
Аз в вас го изхвърлих.  В аг само кюретаж.  Благодаря ви

# 520
Винаги трябва да се прави хистология
nasito, както kateto е казала за хистологията няма значение как е настъпила бременността. Реално хистология би трябвало да се прави на всяка оперативно отстранена тъкан от тялото (например аз имам хистология на жлъчен мехур и на маточна тръба). При абразио и кюретаж след аборт би трябвало също да се прави, да се види имало ли е плод, с какви размери, има ли видими изменения и т.н. Изследванията от Геника са си генетични, т.е. хромозомен анализ, не дават информация дали е имало физически малформации примерно.

# 521
  • На изток от Ада
И зради тази хистероскопия ли , генеттика в Надежда иска изследвания за 2300 лвна човек  ?
Аз съм изхвърлих няколко плода в нас.... може да имам хистология..

# 522
Това е при множество аборти
Видимо имате проблем
И зради тази хистероскопия ли , генеттика в Надежда иска изследвания за 2300 лвна човек  ?
Аз съм изхвърлих няколко плода в нас.... може да имам хистология..

# 523
  • На изток от Ада
Уж от  хроничен ендометрит беше.  Ще мислим ...

# 524
  • София
eli.ilieva22
В случая въпросът ми бе към Sunshine033. Абсолютно съм запозната Simple Smile, но има доста случаи с извадени яйцеклетки. Естествено всичко е организъм.

Общи условия

Активация на акаунт