Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 42 331
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Ст Загора
Не съм . Сега pbmc, почивка и опити., но не транспорт, а за естествено...
Успех на теб

# 601
Д-р Персенска е много добър лекар. Ние сме с мъжки фактор и лоши резултати при мен от възрастта (38 когато започнахме). Тя самата не вярваше много в нашия успех и не ме е окуражавала кой знае колко, но направи всичко последователно и методично, след всеки опит имаше идея какво да се направи и сега имаме бебе на 1 година. Желая Ви успех и скоро всичко да се получи.

Здравейте. Нова съм, но следя темата отдавна. Вчера ми беше първичният преглед при др. Персенска. Имаме мъжки фактор (за момента). Следващият месец ми предстои цветна снимка, за която не мисля че резултатите ще бъдат добри (базиран се на начина ми на живот, за съжаление - офис работа, не особена активност и дълги години тютюнопушене - ще помоля без съдене, всеки преминава и през други тежки неща в живота си).
Въпросът ми е - бихте ли дали мнение за докторката, тъй като сме в началото на това "пътешествие", дали мога да й се доверя или да мисля за смяна от самото начало?
Благодаря.

# 602
Привет, правили ли сте "изгаряне" на шийката при резултат cin 1 при д-р Атанасова. Малко се притеснявам и не знам дали е задължително, тъй като ни предстои трансфер. Тя каза, че бързо се възстановяване шийката и могат да се правят опити след това, но има разногласия колко е положителен и отрицателен ефекта, и  дали мога да откажа горенето.

# 603
Привет, правили ли сте "изгаряне" на шийката при резултат cin 1 при д-р Атанасова. Малко се притеснявам и не знам дали е задължително, тъй като ни предстои трансфер. Тя каза, че бързо се възстановяване шийката и могат да се правят опити след това, но има разногласия колко е положителен и отрицателен ефекта, и  дали мога да откажа горенето.
Знам от АГ ,че не се обгаря ако планирате раждане.

# 604
Момичета, според вас дали от стимулацията може да се вдигне пролактина ?
За ТСХ знам, че се вдига , но пролактина ?

# 605
Момичета здравейте , след неуспешен трансфер с доктора решихме , че ще пускаме изследвания за имунитета и ще правим биопсий , някой знае ли какви имунологични изследвания назначават обикновенно и на каква цена са горе долу ?

# 606
Момичета здравейте , след неуспешен трансфер с доктора решихме , че ще пускаме изследвания за имунитета и ще правим биопсий , някой знае ли какви имунологични изследвания назначават обикновенно и на каква цена са горе долу ?

Това лично на мен са ми пускали и всичко излезе около 550 лв като това е от периферна кръв ,но мисля ,че зависи от различни неща,имуноложката ще ви разпита за наследствени болести минали аборти и и доста неща и на база всичко това преценяват какво да пуснат за изследване

# 607

Това лично на мен са ми пускали и всичко излезе около 550 лв като това е от периферна кръв ,но мисля ,че зависи от различни неща,имуноложката ще ви разпита за наследствени болести минали аборти и и доста неща и на база всичко това преценяват какво да пуснат за изследване

А вие в надежда ли ги пускахте или отидохте в друга клиника , при нас слава на Бог няма предишни аборти , просто след трансфера кръвния тест за бременност беше 0.1 и доктора каза че е нямало никаква имплантация и за него там е проблема , тъй като ембриона беше с отлично качество , имам овулация и при мъжа ми също няма проблем

# 608
Аз лично пусках периферна имунология. Мисля, че беше 515лв. Аз съм с един неуспешен трансфер и една биохимична бременност. Биопсии съм пускала две, всяка по 315лева.

# 609
  • Ст Загора
Нк клектите от имунологична биопсия са непостояни тоест ако днес са завишени след  месец може да са ок .

# 610
Момичета някоя да е имала завишени нива на  Серумен С4 от имунологията и да знае какво точно означава

# 611
Момичета разбрахте ли, че фонда се увеличава на 6000 лв Simple Smile?

# 612
А какво ще се включва ? Нещо допълнителни включено ли е ?

# 613
Просто са увеличени парите
А какво ще се включва ? Нещо допълнителни включено ли е ?

# 614
Едва ли ще включва нещо ново,просто цените на медикаментити и процедурите се вдига ,ще покрива вероятно абсолютно същите неща както и да сега

Общи условия

Активация на акаунт