Звездни Компромати - Юни'23

• 266 187
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Тук нещата изглеждат изтървани. Дори и след обработка не изглежда добре.

Честно да ви кажа, помислих, че гледам снимка от архивите на работнически стол,  по време на комунизма, и работниците струпани да ядат 😂
И се зачудих защо Галена допълнително е сложена най отпред, какъв е смисъла на този монтаж, а то не било работнически стол по време на комунизЪма...😂

# 1 066
Деси Плевнелиева вече интервюира и на немски ?! Grinning

# 1 067
Видях й снимката на Николета. Малко ми е странен тоя стил на IG, черно-бели снимки, някакви чинии, лога на марки, размазани фотоси.

# 1 068
  • София
Аспержи с ориз и две големи листа салвия, какъв е тоя бъркоч😆
Извинявай, но свинско с ориз не е инстаграмабъл. Grin

# 1 069
  • Glasgow
Кортни обявява на концерт на Травис, че е бременна
Скрит текст:

# 1 070
Последователката нанНиколета доста грозни неща и е писала , не знам що за човек трябва да си да ходиш и да обиждаш хора в социалните мрежи .

# 1 071
Снощи в ергенската тема потребителката Алис пусна линк за случай на рядко заболяване при дете (майката има тема във форума и се зачетох).
Направи ми голямо впечатление, че за популяризиране на случая се отзовали Графа и Златка Райкова, много ми се издигат в очите и двамата! За негативния пример от друга известна личност ще се въздържа, но голямо браво на Златка от мен!

# 1 072
Последователката нанНиколета доста грозни неща и е писала , не знам що за човек трябва да си да ходиш и да обиждаш хора в социалните мрежи .
Аз като цяло не разбирам какво кара хората да следват някой, който не харесват.

# 1 073
Скрит текст:

На Кортни видимо й личи, че е бременна. Това е по-скоро съобщение за света.

# 1 074
Добре де, Николета като е все с тен, не се ли притеснява от сбръчкване на кожата и евентуален рак на кожата ?
Слънце, солариуми и вероятно всякакви оцветители за кожа са много вредни, когато се ползват постоянно.

# 1 075
Ако се притесняваше, нямаше да го прави. Нито всички останали да взимат Оземпик, наркотици и тн.

# 1 076
  • Glasgow
Скрит текст:

На Кортни видимо й личи, че е бременна. Това е по-скоро съобщение за света.
на видеото Травис се развълнува, та ходи до публиката🤷🏻‍♀️

# 1 077
Коментарите на последователката на Николета наистина са просташки. Ама тя и Николета какви ги пишеше преди, сега се умори и се кротна като цяло. И тя си беше доста злобна.

# 1 078
Кротна се Николета , на мен наистина мине странно да следиш хора, които не  харесваш и да ги нареждаш в коментарите.

# 1 079
Не вярвам Травис да не е забелязал корема. Може би се е изненадал, че е решила да го съобщи публично по този начин точно.

Нина Добрев със сигурност не следва новият тренд с отслабването. Тя винаги си е била слаба, а и постоянно спортува и е активна. Внимава как се храни и си гледа фигурата, но има намеси по гърдите и очите (поне).

Общи условия

Активация на акаунт