Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 743
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 75
Салма не е във вампирска рокля, но още
не е излязла информация на коя марка е роклята.

# 76
Едва сега видях роклята на Рания от приема, много красива и величествена, но роклите на дъщерите й изобщо не ми харесаха. Странно ми е, че майката на булката не се преоблече, всички гости смениха тоалетите си.
Пускам и още една подборка на тоалети на Кейт от източните й визити.

Първата и втората рокля са уникални и стоят прекрасно на нея.

# 77
О, и втората рокля е великолепна. Наистина страхотен силует, а отдалеч апликациите не са толкова фрапантни.

Рания е уау във втория тоалет. Не я бях виждала така в почти цял ръст. Има бляскава част, но е съвсем премерена и само прави роклята по-красива вместо да те кара да присвиваш очи от заслепяване.

Роклята на Иман обаче съм все по-сигурна, че няма шанс да ми хареса.

# 78
  • София

Така отдалече роклята изглежда по-добре и като силует е много красива, даже и цветята стоят добре. От близо го няма този ефект. Ръкавите и ръкавиците обаче изобщо не допринасят.
Но роклята е запомняща се определено.

ПП Ули Hug

# 79
Тези обеци са много красиви на Кейт. Едни от най-носените от кралица Елизабет, които са ѝ сватбен подарък от баща ѝ.
Роклята е без забележки просто, предполагах, че и двете ѝ рокли ще са с ръкави, за цвета съм изненадана и на двете рокли, но на нея седи перфектно. 😍

# 80
Невероятна Кейт!!! И как се гледат с Уилям... като пресни гаджета. Hug
Максима според мен се беше предобрила откъм деколте с първата рокля. Мери- с голото рамо на втората.
Има ли снимки на бутанките от приема?

Всичките тези кралски гости и величия напоследък доста често започнаха да се срещат, от купон на купон. Опссссс, от събитие на събитие.

# 81
Събраха им се поводи в последната година, повече радостни за всеобщо доволство.

Много обичам да гледам малко обработени снимки на роялите, съвсем различно изглеждат.

# 82
Тези обеци са много красиви на Кейт. Едни от най-носените от кралица Елизабет, които са ѝ сватбен подарък от баща ѝ.
Роклята е без забележки просто, предполагах, че и двете ѝ рокли ще са с ръкави, за цвета съм изненадана и на двете рокли, но на нея седи перфектно. 😍

Много красива и изящна е Катрин! С красиви черти, лъчезарна усмивка, фина фигура като статуетка

# 83
  • София
Много харесвам доня София, когато се облече за събитие. Почти няма грешка.

Колието е разкошно!

Жалко че Летисия не отиде с Фелипе, определено липсваше от любимото ми трио.

Моза...вторият тоалет е wow

# 84
Много ми хареса тази снимка с рамката от цветни петна! Sparkling Heart
И той колко е щастлив, просто... много им се радвам.

# 85

Обеците наистина са прекрасни, не знаех, че са на кралицата.

# 86
  • Някъде там
Моза е с уау рокля

# 87

Обаче и клъчът как точно е премислен с каква форма и размер да е! Няколко пъти увеличавах снимките, за да "хвана" трика как точно го държи Кейт.
Всичко е премислено, даже тези детайли!

# 88
  • София
Хареса ми сватбата, като в приказка на Шехерезада беше. Ражуа много, много ми харесва, толкова е хубава, има много сладка усмивка! Във втората рокля ми напомня на Дисни принцеса, от тези, най- приказните. С облечения в унифома принц до нея, пък съвсем.
Скрит текст:

Останалите- много ме впечатли Амалия, изглежда ми като половин Амалия. С някакви кусури, но като цяло беше приятна изненада, много вталена, много по- уверена.
Максима беше хубава вечерта, бляскава и царствена, но не изумителна както си го може.
Моза много ми хареса- и двата тоалета за шантави и толкова ѝ отиват!
Фара и Муна- какви достолепни и хубава жени са това! Персийка и европейка,  толкова различни, но и толкова еднакви- на сериозна възраст, изпънати, красиви, елегантни! Всъщност и доня София спада към тази група. Хуан Карлос вече едвам крета, а тя припка до него, чудесна е!
Мери беше елеганта, този гол гръб само хич не беше на място. Катрин (нали постоянно се противопоставят двете) също ми хареса. Всъщност и двете бяха хубави, много хубави, но и по- впечатляващи попадения са имали. Рания със същото усещане ме остави като тях двете.
Виктория вечерта грееше в това розово, чудесна беше.
Арабките бяха доста хубави- Иман и Салма са толкова мили и симатични, че даже и тоалетите им не можах да не харесам. Онази в зеленото е много хубава също, тя си точно като от приказка. Майката на Ражуа също ми хареса- хубава, елегантна арабска жена от сой.
Много приятно беше цялото мероприятие, с наслада гледах.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт