Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 743
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Кой е мъжът след Беа и Моци? Едър симпатяга, изглеждащ по-млад, бурно се прегръщаше с младоженеца?
Самоцитирам се, ето този човек кой е?
Скрит текст:
Прилича ми на пръв поглед на руския Георгий Михайлович Романов

# 61
Много мили снимни на семейството наистина.

О, на Беа роклята никак не ми харесва в долната част.

# 62
Роклята на Иман много ми харесва, може би най-много след тази на булката Heart Eyes
После идват Рания, Мери, Максима.

# 63
  • Някъде там
Йованка намерих 😀
Принц Йохан Венцел от Лихтенщайн и съпругата му.

# 64
  • София
Интересно до колко часа нощес е продължил купона, като се има предвид че го почнаха късно вечерта (към 23:00 часа) и кога са се изнесли кралските особи от Йордания?

# 65
Тази със синята рокля, която разговаря с Уилям, не е ли Иванка Тръмп?

# 66
  • София
Йованка намерих 😀

Aaaaa, това ли е Венцел, вчера го обсъждаха в един друг форум...доколкото видях са били заедно в Сандхърст с Хюсеин.

# 67

Няколко по-екзотични визии на Катрин от различни посещения в източни държави. Тоалета й от Бутан е страхотен, както и всички останали всъщност.

# 68
  • Някъде там
Били са братята и сестрата на Раджва. Сега ще ги издирвам. 😀

Любима Муна ♥️ и чичото и той. Винаги е гръб за Абдула. Много му се радвам.

Да Лана, името му се чу като влизаха и потърсих инфо. На размазаните снимки от записи няма как да се познаят. Хубава жена има.

Красива снимка ♥️

# 69
  • Враца
Сватбата ми хареса.
Първата рокля - отпред нещо в набора не беше съвсем нежно, но отзад ми беше "уау".
Втората рокля- не от мен.
Церемонията беше типична- скучна, суха и малко плашеща, с тия подписи на чужди хора, от които зависи сватбата. техните бракосъчетания са ми твърде "договорни", макар че са отколе и традиционни- сигурно, след като булката е можела да е с бяла рокля, а не с традиционна, е можело и мако да променят ритуала, да не е толкова суховат.
Съпругът на булката я гледа с такова обожание, че не може да не ти станат симпатични Wink

За мен най-вълнуващата част беше когато влизаха вече заедно в двореца, и танцьорите ги посрещнаха и предвождаха.
Стори ми се, че всички бяха се отпуснали, и макар че още доста "ангажименти" и целувки ги чакаха, все пак вече бяха облекчени, че най-важното и трудното е минало Wink

Имам едно питане извън сватбата- може ли някой да обясни защо принци Албер е "вечния" принц и няма кралска/царска титла? Зная за тяхната тясна връзка с Франция, но там е имало крале и дофини, а в Монако всички са принцове и принцеси.
И още нещо се чудя- дали в днешни дни е премахнато правилото, че само мъжко чедо може да наследи титлата, или още съществува?

# 70
  • София
Монако е княжество (principality) и съответно титлата на монарха му е принц.
Както е и Лихтенщайн.
А пък Люксембург е велико херцогство и съотвенто има велик херцог.

Любима Муна ♥️ и чичото и той. Винаги е гръб за Абдула. Много му се радвам.

Явно и Абдула така - направи ми впечатлние отношението към няколко госта, единият беше чичото - излезе напред да го посрещне и прегърне.

# 71
  • София
Йованка намерих 😀

Благодаря, значи са състуденти с младоженеца и затова така буйно и сърдечно се прегърнаха.

# 72
И двата тоалета на Кейт просто в десетката. Зашеметяваща, самото съвършенство е тази жена.
Първата рокля на булката прекрасна, тези спускащи се по гърба цветя истинска красота. Втората рокля хъм, не ми хареса откровено. Помпозна и натруфена. Не, никак не съм впечатлена. Младата арабка в зелената рокля, много красива и с нежно излъчване, като една арабска принцеса от приказките.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 12:35 от sineva 1

# 73
  • Някъде там

Няма по-грозни рокли от вампирските за мен. Салма дано никога повече не облече марката.
Още на една две марки не съм фен, но вампира са ми 🤐.

# 74
  • София
Първата рокля на булката е много хубава- дори и отпред е интересна и ми харесва. Но за втората......тактично ще си замълча......
Рания е прекрасна- роклята й ми прилича малко на  кафтан в този черен цвят
Деколтето на Максима ми идва в повече ,точно за тази сватба.Но на приема е много стилна
Кейт- зашеметяваща- първата рокля ми харесва повече/ въпреки че не харесвам този цвят,но на нея много и отива/

Общи условия

Активация на акаунт