Тема 7 - за любителите на корейски и китайски сериали

• 34 071
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
2в1, може Вики. Разбирам те, аз съм така с ранните соц филми- гледайте Инспектора и нощта, а и много други. Хубава вечер,!
Загледах King land преди време бях започвала такъв китайски!.? Някой спомня ли си!

# 196
  • пустинен пъпеш
Избрах си да гледам корейския трилър ,,Celebrity"(2023) с гг-ня инфлуенсърка

# 197
  • България
И аз започнах и изгледах 24 епизода от китайския Fall in Love (2021).
Дотук много ми харесва това, че главните споделят плановете си, а не се правят на луди и да действат зад гърба на другия, уж за негово благо.
В началото имаше и много искри между  тях, дали са добри актьори или наистина е така не толкова важно, резултатът е отличен.
Всички актьори са избирани сякаш за конкурс за красота, третото колело е даже по-хубав,

но пък главният е голям чаровник.

# 198
Този на пръв поглед (т.е. от снимката, на която се вижда най-вече лицето му) мога да го помисля и за момиче, но все ще си проличи по гласа и телосложението...

Забравих да похваля тази песен от Хотел дел Луна - хареса ми и си я запазих в плейлист:
Скрит текст:

А след като изгледах още един епизод на Братята, се сетих откъде ми е познат и физиотерапевтът (най-възрастният брат) - той играеше най-големият гадняр в Императрица Ки - все чаках кога ще го убият, а се задържа май почти до края... Добре, че съм без предразсъдъци и не се влияя от предишни впечатления за актьори в роля. Т.е. имам предразсъдъци - може да не харесвам самия човек (примерно никога не съм харесвала Мишел Родригес) - но аз не харесвам него или нея (със или без основателна причина - може просто нещо във външността на този човек да ми е неприятно), а не изпитвам антипатия заради някоя от ролите му/й.

# 199
  • гр. София
Аз съм на 22 епизод на Fall in love. Ще си го продължа задължително, но сега минах малко на друга вълна Simple Smile

Саундтракът на Hotel del Luna e страхотен, а и целият сериал също. Жалко, че няма сезон 2.

# 200
  • България
И новият управител е страхотен, още не мога да повярвам, че го показаха просто така и нямат предвид нов сезон.

# 201
Сигурно нещо се е случило и са отменили заснемането - я заради задкулисни скандали, я заради пандемията...

# 202
  • Дубай
И новият управител е страхотен, още не мога да повярвам, че го показаха просто така и нямат предвид нов сезон.

Мммм, този Звездолин ми е голям чаровник, наистина жалко, че беше само гост в последната серия на хотела. Между другото, който не е гледал One Оrdinary day с него  да поправи тази грешка, серилът разглежда адвокатската и  колко е гнила правосъдна система в Корея и няма, ама няма никаква любов и сладки еднорози.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 01:46 от I.V

# 203
Като се сетя за Винченцо, си мисля, че там имат повече проблеми дори от нас, в тази сфера Joy

# 204
МоарейнД, "новият управител" поне можеш да го гледаш в няколко сериала и филма Wink.

pppqqq, Jung Woong In често играе отрицателни роли и наистина се справя толова добре с тях, че те кара истински да ненавиждаш героя му. Но и положителните роли не му се опират. Аз, от както го гледах в няколко клипчета от едно старо реалити шоу заедно с трите му дъщерички, ми е много симпатичен и, колкото и да е гадна ролята му, отношението ми към него не се променя.

# 205
  • пустинен пъпеш
Засега оставих ,,Celebrity"(2023) още на първата серия за по-нататък и си избрах ,,Memories of the Alhambra"2018) с гг Бини,сниман в Испания с действие протичащо с преплитане на видеоигра и реалност,но и него го оставих за следващ . Започвам ,,Under the Queen's Umbrella"(2022)-псевдоисторически за чосонската ера и разумно избрания от кралицата подход за възпитаване на по-буйните й синове чрез образоване,рейтингът на дорамата в my drama list е 9.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 14:32 от rududu

# 206
  • Дубай
И аз смятам да го гледам Under the queen's umbrella заради този сладур, надявам се, интригите да не ми дойдат много обаче...

Като стана въпрос, препоръчвам с него Why Her със страхотна главна, която не се  превзема и прави гримаси за щяло и нещяло. Харесвам сериали, къде жените знаят какво искат. Тези силните, борбени жени къде можеш да научиш нещо от тях.

# 207
Under the queen's umbrella е приятен сериал, с нетипична кралица. Имаше много хубава връзка със синовете си и се личеше, колко ги обича независимо, че често ги навикваше и наказваше. Каквото и да направеха винаги заставаше зад тях дори и да не беше винаги явно. Интригите бяха най-вече между нея и старата кралица, която не искаше да отстъпи водещата си роля в двореца и все се опитваше да налага собствените си протежета.

Фен съм и аз на Seo Hyun Jin. Гледала съм май почти всичко с нея. А Why Her? освен заради нея и Bae In Hyuk и заради Hwang In Yeop си заслужава да се гледа. Да не говорим и за линията с "лошите" аджушитата от по-старото поколение, които играят, както винаги без грешка.

# 208
  • при най-добрият мъж...
Продъ;жих с Джуно и King the land и не съжалявам. Точно по моят вкус е, даже си оставих последната излязла серия за днес. Да оправя довечера вкуса от кофтия понеделник Simple Smile Междувременно реших да видя и другият от колега от 2PM какви ги върши на вампирско-роматичния фронт. Малко измислено започна 1 еп, но то и няма какво да очаквам след като имаме хилядолетен вампир и говореща котка, поитател на маколито. Тази вечер ще се разтуша с тези горещи корейски индивиди, че напоследък предозирах с китайско и тайландско.
Между другото по време на излъчването на Fall in love излязоха снимки как нашия главен герой вечер се промъква в хотелската стая на героинята, така че тази страст може и да не е била съвсем актьорска игра. А третото колело, Еван Лин, е разкошен. Жалко, че след тази роля и другата му главна в Crush спря да снима. Имаше някакъв скандал, че са го хванали на яхта да играе хазарт, ама бързо се потулиха нещата.
А при корейците от вчера има нова клюка - Джуно и Юна (главната двойка от Кралския сериал) били заедно още преди снимките да започнат. Естествено агенциите на двамата опровергаха.

# 209
  • гр. София
Няма нищо лошо - щом се обичат младите да се вземат, както казват хората Joy И е точно така, ако са свободни защо пък не и те имат право на личен живот.
И Джуно и Юна какво пък толкова, голям проблем. Чак толкова ли са побъркани феновете да не могат да направят разлика между личен и професионален живот.

Общи условия

Активация на акаунт