Влюбих се в брата на снаха ми, който е по малък от мен

• 5 294
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Най-много да се зарадват. На брат ти шурето ще му стане зет, а твоята снаха ще ти стане зълва 🤔 нещо такова ще се получи. Иначе относно разликата във възрастта не мисля, че е проблем голям, ако изглеждате добре един до друг.

# 16
  • София
Щом сте пълнолетни и при взаимност на чувствата, няма проблем. Стига да държат на вас. Аз бих се зарадвал.

# 17
  • Пловдив
По-притеснително би било, ако сега се съберете и после се разделите с гръм, трясък и скандал, как ще се гледате на семейни сбирки. Или дори със снахата/зетя. Grinning
Значи какво, не е на 14, няма женени и няма други скандални подробности?

П.П. Извън майтапа - виждала съм мами, може да има и каки, които си заявяват, че не искат техният Жорко да се хване с толкова по-възрастна жена. Не че Жорко непременно ще ги пита. Мен лично би ме бъркало, ако възрастта на жената ще стане пречка да имам внуци, иначе ми е абсолютно все тая, но случаи всякакви. Възможно е девойката да е подочула нещо от тъщата на брат си и да не казва. Wink

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 14:18 от Магдена

# 18
Аз много ги бъркам тези родови определения. Баджанак, етърва, девер, очинайка. Ако сте влюбени в брата на снаха ви - спокойно, ще ви мине.

# 19
Нищо сериозно няма да излезе с мъж с близо десет години разлика. Никого не бих информирала. После и така достатъчно срам ще берете по семейни сбирки. Таковайте се там секретно и без да биете тъпана, щом ви е толкова належащо да си усложнявате живота.

# 20
  • София
Едната ми баба беше с 8 години по-възрастни от дядо ми. Бяха се оженили по любов, бяха преодолени хорските приказки и починаха след 60+ години брак. С по-малко от седмица разлика, толкова не можеха един без друг.

# 21
И аз смятам,че връзка с толкова по-малък мъж няма да доведе до сериозни отношения.Бъдете дискретни известно време,то ще си покаже.
За всичките си връзки ли уведомяваш цялото семейство още от началото?

# 22
Не разбрах кой на колко години е. Момчето пълнолетно, значи може да е на 18-19, което си е дечко.

# 23
  • Пловдив
Нищо не се знае със сигурност относно възрастта. Има и успешни двойки с 10 години по-възрастна жена.
Но наистина не знам след евентуална раздяла, каквато може да има при всякаква възрастова разлика, как ще се чувстват, оставайки част от едно широко семейство.
Сега, човек не може да измисли всичко и това не трябва да бъде единствена причина за незапочване на връзка, само да го имат предвид.

# 24
Може и да има успешни двойки, ама по-нататък - примерно 35 с 45. Ама 30 с 21 не ми се вярва. Да оставим бабите настрана, тогава е нямало Тиндър и животът е бил друг. Авторката да беше писала.

# 25
След като е пълнолетен и имате 9 години разлика то ти си към 30-така или си го преминала.
Момчто може да е страхотно. Секса вероятно ще е супер. Много мъже имат фетиш да са с по-възрастна жена. ОБАЧЕ за теб тази връзка е пълна загуба на време и живот. След края на тази връзка /а тя май трудно би приключила с обвързване, семейство, общ дом и деца/ ти ще си по-стара /не е обида - всички ще сме по-стари от този момент/, все така сама и с по-малки шансове за изграждане на нормална връзка. А ако искаш и деца още повече се утежнява ситуацията.
Да оповестявате на семейството, че между вас има нещо - е ненужно. То това нещо, още е нищо. Simple Smile Порадвайте си се и виж как са нещата. В повечето такива връзки до няколко месеца приключват. А роднинството ви ще е причина да се чувствате тъпо при семейни срещи, но и колко точно семейсни срещи ще имате до края на дните си ... някоя сватба, кръщене, детските РД на племениците и така ... изтрайва се. Пък и ще се понасилите да не скъсвате мелодраматично и непоглеждайки се.
От църковна гледна точка - не можете да имате такава връзка. Ама пък питаш бг-мамма, а не в църква Simple Smile

# 26
Имаме в рода (старите поколения) такава случка - брат и сестра да се влюбят в други брат и сестра. Единият брат "отстъпил" заради сестра си (отказал се от момичето). Винаги съм смятала, че това е пълна глупост. Но църковно се водят роднини. Едно време се е държало на тези неща. Днес не мисля, че на някой му пука.

# 27
  • Варна
Взаимен ли е интересът?

# 28
Взаимен ли е интересът?
Вероятно е взаимен, защото ако не беше, нямаше да има тема.

# 29
  • на село
Имам познати- брат и сестра женени за брат и сестра, но не с по 9г разлика.
Знам, че църквата не приема такива бракове.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 20:43 от НелиСА

Общи условия

Активация на акаунт