Влюбих се в брата на снаха ми, който е по малък от мен

• 5 288
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Закъсал го, Абуто Sad

# 46
Аз пък съм влюбен на шурея в сестра му, но пък тя си пада по брата на девера й. Единия е по-голям, тримата са по-малки.
И всички са женени, голяма каша.
Абуто, добре, че не е замесен и баджанакът на балдъзата му, или поне той да е неженен или по-голям, защото тогава не ми се мисли... Scream

# 47
Знаете ли кво - всички ще умрем.

# 48
  • София
Абуто, Абуто, пак сестрата на шурето е ок, важното е да не е брат му, че вчера ми казаха много хубав виц за грузинеца в дрогерията. Wink

# 49
  • Пловдив
Покрай една друга тема - може да е медицинската му сестра - мъж.

# 50
Много сте неуважителни, човек вече не може да се изфука и с младо гадже...макар и брат на снахата...

# 51
Абуто, Абуто, пак сестрата на шурето е ок, важното е да не е брат му, че вчера ми казаха много хубав виц за грузинеца в дрогерията. Wink
Ние от намеци не разбираме - давай вица. Simple Smile

# 52
От известно време имам следния проблем:
Значи, любовникът ми си има проблеми с жената, която май подозира за нас.В същото време аз не мога да направя нищо, защото мъжа ми може да разбере. Тогава вече, ако той каже на неговата любовница нещата може да се влошат, защото мъжа й е приятел с другия ми любовник, чийто брат харесвам и ще си имам проблеми и с четиримата. А и бившият ми мъж ще започне да ме злепоставя пред  приятелите си, с които съм била и съм си запазила добрите взаимоотношения. Какво да правя?

Из форума.

Общи условия

Активация на акаунт