Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 11

• 52 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте.Стойност на прогестерона 1 седмица след трансфер 17.9 ng/ml  прекалено ниска ли е и трябва ли да откачам от сега.При първия ми неуспешен трансфер беше 65 а бременност нямаше.

Прогестеронът не може да е показател за бременност. Провери ЧХГ

# 541
Пламена, обърни внимание в какви мерни единици е бил прогестерона 65. Наистина не е показател за наличие на бременност. Още повече, че сигурно приемаш и допълнително прогестерон до датата на теста и стойността не носи никаква информация. Ако все пак е много ниска, според мен е добре да се консултираш с лекаря си, тъй като най-вероятно не усвояваш добре прогестероновия препарат.

# 542
Здравейте, момичета,

Предстои ми ЗЕТ - бях на преглед на десети ден от цикъла и се видяха няколко малки фоликула по 8 мм в единия яйчник. Изписаха ми Фемара за 5 дни. Аз съм с доста късна овулация и доки каза, че ми я изписва, за да подсигури, че ще имам такава.
Днес отново бях на преглед (ден 15ти от цикъла) - видяха се четири фоликула, един 18 мм и другите по 14 мм. Изписа естрофем - 2х1 до събота, когато отново съм на преглед. Доки каза също, че трансфера ще е най-късно другата събота (03.08).
Някой бил ли е на такава схема? След изчетеното тук ми се струва доста странна и съм леко притеснена какво ще се случи с тези фоликули..

# 543
Здравейте. Някой започнал ли е естрофем за 10 дни, но от 11-ти ден на цикъла? Досега не съм правила ЗЕТ, но като чета сега че лекарствата се почнат от първите дни много се ядосах. Лекаря ми не го и скри, каза че лигавицата е тънка само 2 мм и е трябвало заместващата го лекарка миналата седмица да ми даде лекарства.
Както и да е - сега се чудя дали не трябваше да го пропуснем този цикъл. Другото е че не сме пускали никакви хормони.

# 544
Всичко може да се обърка, по- добре не си рискувайте ембрионите и отложете с месец

Здравейте. Някой започнал ли е естрофем за 10 дни, но от 11-ти ден на цикъла? Досега не съм правила ЗЕТ, но като чета сега че лекарствата се почнат от първите дни много се ядосах. Лекаря ми не го и скри, каза че лигавицата е тънка само 2 мм и е трябвало заместващата го лекарка миналата седмица да ми даде лекарства.
Както и да е - сега се чудя дали не трябваше да го пропуснем този цикъл. Другото е че не сме пускали никакви хормони.

# 545
Здравейте ЧХГ 29.7 ниско ли е за положителен тест.Правено е на 14ти ден след замразен трансфер с 3 дневни ембриони?

# 546
Непременно тествайте след 48 часа + прогестерон. На мен ми изглежда като на истински положителен, дано ❤

Здравейте ЧХГ 29.7 ниско ли е за положителен тест.Правено е на 14ти ден след замразен трансфер с 3 дневни ембриони?

# 547
Елче дано 😊 Срещнах противоречиви мнения, дори че може да е биохимична бременност, само че аз нито кървене имам,нито зацапване нищо....само коремни болки като преди цикъл.Утре предстой да повторя теста,дано да се е удвойло

# 548
Стискам палци, Пламена. И аз съм с 3дневно ембрионче, което вече е доста голямо Grinning

# 549
Здравейте, в деня на ЗЕТ прогестерона ми беше  над 60 ng, над реферетните граници, интересуваме бил ли е обречен опита с такъв висок прогестерон? Тестът е отрицателен. ЗЕТ-а беше на естествен цикъл.

# 550
Лира, при мен прогестерона беше толкова в деня на трансфера и теста ми беше положителен. Провери ли дали всичко в матката и с Е е наред?

# 551
Лира, при мен прогестерона беше толкова в деня на трансфера и теста ми беше положителен. Провери ли дали всичко в матката и с Е е наред?
В матката уж всичко е наред. Имам правени три биопсии -  микробиологична, имплантационен прозорец и имунологична. Имах уреаплазма - излекувана е, правена е повторна биопсия. При повторната биопсия имах завишени левкоцити и пих и слагах лактобацили, но не сме проверявали пак с биопсия какво е положението. Изместване имах в прозореца и това е спазено. Имунологичната ми беше наред. Остава самия ембрион. Няма генетично изследване за него.

# 552
Пожелавам ти успех следващия път! Flowers Four Leaf Clover При мен се получи Б. от 5я трансфер.

# 553
Lira, съжалявам и аз имам един един неуспешен трансфер . Ще лекувам уреаплазма, би ли споделила как се излекува. Аз ще правя втори курс с друг антибиотик, че от първия курс не се махна .

# 554
И аз ще се радвам да споделите лечение за уреаплазмата. Прилагам снимка , каква е разликата между двете urealyticum / parvum.
Едната ми е положителна само..
И има ли начин да се изчистя до септември, за да не отлагаме ЗЕТ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт