Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 11

• 52 890
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,

в подготовка за ЗЕТ съм. Има ли значение часа, в който се изследва прогестерона и трябва ли да си гладен/жаден?
Ще ходя на 10ия ден отново в клиниката.

# 601
Няма значение часът и не е нужно да е на гладно.

# 602
Няма значение часът и не е нужно да е на гладно.

Много благодаря!

# 603
Аз да се отчета днес бях при Репрото (11 ден от МЦ) лигавица много зле 5.8 мм.
Така , че ....чакам си следващия МЦ
Каза ми от първи ден да пия 3х1 естрофем и да отида на преглед чак 12-14 ден. Ще ми бил изследвал само прогестерон...
Не знам. 😑😑😑

# 604
Съжалявам andi, но съм сигурна, че е за добро. На мен ми отлагаха 3 месеца трансфера поради различни причини. Обаче ме притесни, че са ти казали да започваш естрофем без преглед. Обикновено преди да се започне естрофем се прави преглед на 2-3 ден от МЦ за задържан фоликул. Но дано и друг се включи да изкаже мнение. При естрофем доколкото знам е по-контролиран процеса, та това да не те притеснява.

# 605
На първия ми опит за ЗЕТ имах преглед и хормони на втори-трети ден и естрофем по схема. Следващ преглед на 17-ти ден. Тотален провал. Оказа се, че естрофемът е твърде много и лигавицата беше зле на въпросния преглед. Без поне два контролни прегледа няма как да се случат нещата според мен. Т.е. има как, ако се разчита на късмет.

# 606
Аз да се отчета днес бях при Репрото (11 ден от МЦ) лигавица много зле 5.8 мм.
Не виждам как това е зле, камо ли много зле. Ако погледнете статистиките за дебелина на лигавица това е нормално. При мен на 13ти ден е била 8мм и до 17ти ден става 11.5мм.
Може просто да не им се занимава с трансфер на естествен цикъл..

# 607
Sahara_2087 да най-вероятно! 😒😑
Благодаря ви , че се опитвате да ме успокоите..най вероятно трябва малко да се по спра да търся под вола теле. Спирам да драматизирам и каквото трябва да се случи, ще се случи 🙏🙏🙏

# 608
Sahara_2087 да най-вероятно! 😒😑
Благодаря ви , че се опитвате да ме успокоите..най вероятно трябва малко да се по спра да търся под вола теле. Спирам да драматизирам и каквото трябва да се случи, ще се случи 🙏🙏🙏

Анди, по принцип на кой ден ти е Ову? Колко мм ти е ДФ? Ако е ранна, наистина е малка дебелината, т.е. с тази дебелина на 11-ти ден или ще имаш късна овулация или този месец не расте добре лигавицата. Лигавицата, за разлика от фоликулите расте по- бавно. Най-добра дебелина за трансфер е 10-12 мм, но всичко над 8 мм става. Също така е важно да бъде трислойна, не е само до см.

# 609
Salsera засичала съм я на 14-15 ден , беше ми измерен ДФ с р-ри 15 мм от дясно , лигавица 5.8 мм. Ние и без това си действаме с домашните опити.
Всичко е така , както трябва да бъде явно на този етап , когато му дойде времето ( а то наближава) ще е нашия момент. Така , че понякога разбирам, че по добре е човек да изчака от колкото да прибързва.
Всичко което е наше , то седи там и ни чака.
Успех на всички! 🙏

# 610
Здравейте, предстой ми ЗЕТ, като лекарят ме вика на преглед на преглед на 11ти ден от МЦ, от 2ри ден ми изписа 3х1 естрофем. Ако други от вас са били на такава схема или подобна на кой ден от МЦ е бил трансфера ви? Имам замразени 9 бластоциста на 5ти и 6ти ден.

# 611
Три трансфера имам с такава подготовка, и при трите трансфера ми е бил в различен ден. По-назад в темата съм писала, мисля че бяха на 16, 18 и 21ви ден. Просто зависи кога лигавицата ще е готова за трансфер.

# 612
Здравейте, предстой ми ЗЕТ, като лекарят ме вика на преглед на преглед на 11ти ден от МЦ, от 2ри ден ми изписа 3х1 естрофем. Ако други от вас са били на такава схема или подобна на кой ден от МЦ е бил трансфера ви? Имам замразени 9 бластоциста на 5ти и 6ти ден.
Аз съм по схемата с естрофем...днес ми беше 11 ден и бях на преглед.Включи ми и зарзио през ден и бях на вливка Интралипид след прегледа. И аз имам 9 останали бластоциста на 5 и 6 ден.

# 613
Здравейте, в коя клиника правите вливката Интралипид и какво количество от него Ви вливат?

Аз съм по схемата с естрофем...днес ми беше 11 ден и бях на преглед.Включи ми и зарзио през ден и бях на вливка Интралипид след прегледа. И аз имам 9 останали бластоциста на 5 и 6 ден.

# 614
Здравейте , някой използвал ли е крема на аквасорс муун райс , разбрах че съдържа прогестерон и другия ми въпрос е етерични масла използвате ли някакви .

Общи условия

Активация на акаунт