Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 11

• 52 823
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Не е задължително, и двата пъти ме викаха на 7-8 ден и не са ми пускали нищо на 2-3-ти ден.

# 646
Здравейте,
Бях на лекар току що.
3 ден от цикъла,
Видя 2 фоликула 8 и 10 ММ в левият яйчник.
Колко е минималния размер на фоликул за започване на стимулация за замразен трансфер с Естрофем? Моите много ли са големи?
Искам да започна, но се притесняваме от големината им.

# 647
Отлагам трансфера в тази ситуация, поне аз. Не ми се рискува. Имах фоликул около 2мм и не сме започвали подготовката за трансфера. Предписа ми ОК за месец и чакам нов цикъл. Може и да няма проблем, но може да започнат да растат от хормоните и да объркат плана.
Говорете си с лекаря и преценете според това какво е неговото становище.

Здравейте,
Бях на лекар току що.
3 ден от цикъла,
Видя 2 фоликула 8 и 10 ММ в левият яйчник.
Колко е минималния размер на фоликул за започване на стимулация за замразен трансфер с Естрофем? Моите много ли са големи?
Искам да започна, но се притесняваме от големината им.

# 648
Здравейте, на втори ден от цикъла колко би трябвало да е лигавицата като мм?

# 649
На този етап от цикъла не се проследява дебелината на лигавицата, а се проверява за наличие на задържани фоликули. До колкото знам, няма значение каква е дебелината.

Здравейте, на втори ден от цикъла колко би трябвало да е лигавицата като мм?

# 650
Здравейте! В Щерев ми казаха, че дават 7 дни болничен след замразен трансфер. Знаете ли, дали се броят от деня на трансфера, или дават 1 ден за болнично лечение в деня за трансфера и още 7 за домашно?
Благодаря предварително!

# 651
Здравейте, някой знае ли дали примерно на 6-7 ден след трансфер е ок да се лети със самолет ...

240923- брои се деня на трансфера и още 6 дават

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 10:53 от annonymous 18

# 652
Момичета,в деня на трансфера колко ви беше прогестерона?

# 653
Моя прогестерон беше 20.43 ng/ml.

# 654

Аз бях със ЗЕТ и моя беше над 60. В 19 г.с съм с близнаци. Все още съм на пролутекс.

# 655
Моя беше 14 в деня на трансфера след това бях на пролутекс 2 на ден . За жалост нямаше имплантация, а бях с лигавица 10 и добър бластоцист .. мислите ли че от прогестерено е бил проблема , че е бил много нисък ..

# 656
Моя беше 14 в деня на трансфера след това бях на пролутекс 2 на ден . За жалост нямаше имплантация, а бях с лигавица 10 и добър бластоцист .. мислите ли че от прогестерено е бил проблема , че е бил много нисък ..
Аз не мисля, че е от ниския прогестерон. Все пак след трансфера сте имали включен пролутекс. Би било проблем ако сте нямали включена терапия. Вие не направихте ли вече втори трансфер? Спомням си, че имахте още замразени ембриони.

# 657
Здравейте, някой знае ли дали примерно на 6-7 ден след трансфер е ок да се лети със самолет ...

240923- брои се деня на трансфера и още 6 дават

Аз летях 4 дни след трансфер с два самолета - 11часа първия и втория 2 часа. Тестът ми беше положителен.

# 658
Аз бях със ЗЕТ и моя беше над 60. В 19 г.с съм с близнаци. Все още съм на пролутекс.
[/quote]

Моя беше 11 (бях само на циклогест преди трансфера). След трансфера ми добавиха две инжекции Пролутекс. Притеснявам се,че е бил доста нисък в деня на транфера

# 659
  • Варна
Моят прогестерон в деня на трансфера беше 3.98, а бях на Пролутекс. Веднага ми смениха лекарствата. Имам положителен тест, утре съм на преглед и се надявам да чуем сърчицето Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт