Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 31 886
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Не знам от кой сборник са, предполагам от различни. Изпратила им ги е сканирани. Иначе работиха по Книга за ученика на Архимед и 1350 задачи на Просвета.
Може ли да споделите сканираните задачите, ако не е проблем? На дъщеря ми нито по БЕЛ, нито по математика са им дали домашно за ваканцията. Разбрали  сме се от юли да започне да отделя по час за упражнения и на двата предмета, пък да видим.
Госпожата по математика препоръча сборника със задачи на "Веди" заедно с Книга за ученика  на "Архимед"

# 166
  • Sofia
"Онази поща", която се предава от 7-мокласен набор на следващия има ли я още? Не че някога нещо съм ползвала от там за големия, но сигурно има качени много материали за деца, на които им се занимава през лятото.

# 167
И аз се интересувам.

# 168
"Онази поща", която се предава от 7-мокласен набор на следващия има ли я още? Не че някога нещо съм ползвала от там за големия, но сигурно има качени много материали за деца, на които им се занимава през лятото.
Нямам идея каква е тази поща. Четох някъде , но не ми стана ясно.

# 169
  • София
Има я още пощата, качваха и тази година материали. И аз никога не съм я ползвала.

# 170
Аз с големия я ползвах разпечатвах всички пробни които се качваха. Тази година се надявам пак да е така да споделяте, защото тук има две или три общо.
Отделно ползвах и картите с цитати и те са полезни.

# 171
Госпожата по бел прероръча "Литературният цитат" от Ваня Майсторска на изд. Бгучебник. Не че моето дете се е засилило да чете.

# 172
Пощата съм я ползвала за пробни изпити от други школи. И аз съм качвала там. Имаше и други полезни материали, но вече не помня подробности. Предполагам, че ще ни я предадат. Доколкото помня, имаше и някакво условие да се ползва, беше за редовно пишещите в темата май.

# 173
Ще бъде чудесно, ако имаме достъп до пощата. Надявам се някой да сподели потребителско име и парола. Свалям всякакви тестове, които намеря в Google и преценя , че са подходящи. Само мерак да има щерката да решава Simple Smile

# 174
Да имаше условия, защото редовно имаше изтрити неща....

# 175
  • София
Пощата съществува още, мисля че само промениха цифрите в паролата - нещо се беше случило. Качвала съм и аз там пробни, когато големият ми син беше седмокласник. Има доста материали, само да има и съответстващо желание за решаването им от децата Joy
Условието май беше да се дава достъп на потребителите, които са писали редовно в поне 3 поредни теми.

# 176
  • София
Да, това е условието.

# 177
Ще се радвам, ако някой получи паролата и прецени, че отговарям на условието, да ми я изпрати Simple Smile

# 178
И аз съм ползвала пощата преди години. Затрупвах детето с пробни НВО -та от форума. Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 16:35 от faviana

# 179
Ето от мен пробния изпит на Междучасие за шести клас от юни месец (не съм сигурна дали вече е споделян). Вторият модул е с доста трудни задачи според набора.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт