Петокласници - 2023/2024

• 34 063
  • 854
  •   1
Отговори
# 90
Да не би да има забавяне, заради онова училище, в което едната задача по математика не е била разпечатана коректно? Гадая си...
А каква точно е историята с тази задача? Само в едно училище ли е случаят? В кой град?
Докато търся информация за НВО за тази година и ми попадна за едно училище в Пловдив. Става въпрос за задачата с правоъгълниците, не се е виждала едната линия.

# 91
Ама тя линията едва се вижда и на файла, качен на страницата на МОН.
И ако не е имало тонер...

# 92
  • София
Ами това си е безумно... Нищо чудно да се бавят и заради това. Най-вероятно ще трябва да признаят задачата на всички за вярна. И докато си вземат официалното решение за това.
Миналата година объркаха листа с формулите за 10 клас. На някои места се усетили, дали по-късно правилния и имаха удължаване на времето, на други дадоха по 4 т бонус... въобще поредната каша на МОН...

# 93
  • София
А дикторката, горката, след толкова хранене какъв ли живот живее и каква карма ще носи  😂

# 94
  • Варна
Е, това нещо се знае от няколко дни. Невероятно е в последния ден още да се чудят какво да правят по въпроса.

# 95
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Дотам го докарахме, че даже зрелостникът да започне да любопитства дали най-сетне са излязли резултатите на малките! 😂

# 96
  • София
Нас ни поканиха преди 30 минс другата седмица да се запознаем с оценените работи. Освен направо там да ида 😄

# 97
  • София
И аз туко що получих от школо съобщение, че от 12 до 14 ще могат да се видят работите та децата. Уморихаме с това чакаме,чак се дразня  не че ни е от значение  но все пак....

# 98
  • София
Там са вече

# 99
Тъкмо това щях да пиша. Отличен има и на двете синковецът.

# 100
И аз идвам с тази новина.
Моята е отличничка. Мама е доволна🤣

# 101
  • Варна
Дочакахме hahaha
И моят е с шестици. По БЕЛ не очаквах, затова пък по математика очаквах повече точки. Доволна съм, де.

# 102
Еее, и моята и с шестици.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 15:13 от kalina_pehlivanova

# 103
Децата ни са били добре подготвени!
Лесно е за знаещите!

# 104
И моето момиче е с две шестици.
Браво на децата!

Общи условия

Активация на акаунт