Booking.com /Тема 5/

• 38 642
  • 740
  •   2
Отговори
# 300
  • София
Soft_Rain, възможни са всички варианти - зависи дали хотелът е подал всички стаи в booking, което не винаги се случва. Така че, може наистина да остават 5, може да има и повече, може даже и да са по-малко, защото често хотелите продават и директно и после трябва да затворят стаята като налична, което се пропуска или забавя.

# 301
 3ZBEKVNUAQ - неизползван предоставен от croissan4e за което благодаря

# 302
За причина за канцелирането пишете "поискано от хотела" и готово.
Такси наказателни няма по време на безплатното анулиране, но при многократни анулации е възможно да ви блокират профила, което при мен се случи по сигнал, а не автоматично.
Случи се да резервирам три пъти подред един и същи хотел за едни и същи дати и ме бяха докладвали.
Първия път причината беше, че пропуснах да сложа 10%код, а ми се искаше за такава сума, канцелирах и букнах отново с код. Няколко дни по-късно хотелът намали цените си с 25% за моите дати - най-нагло ми излезе като реклама на мейла - и разбираемо аз пак анулирах и резервирах. Тази трета резервация те сами ми я анулираха и са ме докладвали. Профилът ми беше блокиран с дни и имах големи разправии с кол центъра и многократни разговори. Как ми го отблокираха и защо неразбрах, почти се бях примирила,че съм си загубила genius статуса, заради тази глупост.

# 303
3ZBEKVNUAQ - неизползван предоставен от croissan4e за което благодаря
Този код е с изтекъл срок и не върши работа, за съжаление.

# 304
  • Софето
Здравейте, моля ако някой има свободен код да ми изпрати на ЛС. Благодаря! 🌺

# 305
Когато пише, че остават само 5 стаи на тази цена, според вас маркетингов трик ли е или в действителност остават толкова стаи?

не е трик, но това значи, че В ТОЗИ САЙТ остават толкова стаи, а не по принцип. Хотела може да пуска само няколко стаи в букинг, а останалите през други сайтове или на рецепция/по телефона.

Много често хотела изглежда без свободни стаи в букинг, но ако се обадите по телефона стаи има. Заради таксите не се пускат всички стаи в букинг.

# 306
Аз пак моля за код, че този път и сумата ми е по-голяма и ако може на л.с., че все ме изпреварват ✌️

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 14:58 от D_e_s_i_t_o

# 307
Здравейте, дали някой има свободен код за Booking да ми прати на лично?
Благодаря предварително

# 308
  • София / Виена
Моля, в случай, че някой няма да използва кода си, нека ми пише на лични! Благодаря:)

# 309
Аз пак моля за код, че този път и сумата ми е по-голяма и ако може на л.с., че все ме изпреварват ✌️
Пишете ми на лична, ако още търсите. Днес е получен и е валиден до 22 юли.

# 310
Здравейте!
Да повторя молбата си за код за Booking.
Благодаря!

# 311
Мойта сага с хотела продължава , получих имейл , че инициират анулиране на резервацията и да потвърдя дали съм съгласна. Все още не съм потвърдила , но какво беше учудването ми като ми излезе оферта от същия хотел в букинг за същите дати , но на по - висока цена. Скрийншотнала съм всичко. Това си е чиста нелоялна практика. Някой има ли имейл за кореспонденция с букинг да им пратя казуса .

# 312
  • София
Писала съм им по казус преди 3 години на този имейл - customer.service@booking.com.

# 313
Подарих си кода, а се оказва, че спешно трябва да направя резервация.
Ако някой има свободен, моля на лични!

# 314
Мойта сага с хотела продължава , получих имейл , че инициират анулиране на резервацията и да потвърдя дали съм съгласна. Все още не съм потвърдила , но какво беше учудването ми като ми излезе оферта от същия хотел в букинг за същите дати , но на по - висока цена. Скрийншотнала съм всичко. Това си е чиста нелоялна практика. Някой има ли имейл за кореспонденция с букинг да им пратя казуса .
Според мен нищо няма да се случи,но не е лошо да пробвате. По-добре говорете с българския офис,доста отзивчиви са.

Общи условия

Активация на акаунт