Booking.com /Тема 5/

• 38 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Някой може ли да ми помогне с телефон за връзка с Букинг? Аз не намирам.
02/425 37 00

# 286
Здравейте, ако някой има свободен код за booking, моля да ми пише на лично.
Много Благодаря.

# 287
Аз имам направена резервация с плащане на място ,но ми се иска да го сменя,че не съм видяла липса на климатик .В тия жеги и там не ми се рискува да се варим нощем 😂
В момента сме в Бари, много е горещо! В районите около морето е по-поносимо, духа си постоянно. Но ако можете да смените мястото, съветът ми е да “преглътнете” дивана, по-добре да има климатик.

# 288
Здравейте, и аз моля, ако някой има свободен код за booking, да ми го изпрати на лично съобщение.
Благодаря!

# 289
Здравейте ! Някой има ли код за букинг , който не би ползвал ? Бих била благодарна.

# 290
Здравейте!

Моля да споделите с мен код.
Благодаря!😎

# 291
  • Варна
Имам свободен код, валиден до 21.07, ако на някого му е необходим.
Използван!

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 11:24 от dima1

# 292
Здравейте ! Имам казус , който до сега не ми се е случвал . Снощи резервирах хотел през букинг . Тази сутрин от хотела са ми писали , че няма свободни стаи в дадения период. Как се процедира в случая? Аз ли анулирам, тъй ката до неделя ми е безплатна анулацията или те са си длъжни да го направят.

# 293
В общия случай се дърпат да анулират от хотела, предполагам че ги наказват някак от букинг.
Имала съм две-три такива ситуации и въпреки разговори и нежелание от моя страна, все пак аз съм канселирала резервациите.

# 294
Добре де , аз реално ако ида на място и те нямат места букинг пак ще ги накаже , зящото ще трябва да ми търсят място. Ако до довечера нямам адекватен отговор от тях ще се свържа с букинг

# 295
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте ! Някой има ли код за букинг , който не би ползвал ? Бих била благодарна.
Пишете ми на лични ако все още имате нужда. 😊

# 296
В общия случай се дърпат да анулират от хотела, предполагам че ги наказват някак от букинг.
Имала съм две-три такива ситуации и въпреки разговори и нежелание от моя страна, все пак аз съм канселирала резервациите.

Защо предпочитате хотелът да канселира резервацията, а не Вие самата? Някакви неустойки ли има? От чисто любопитство питам, за да знам.

# 297
За мен нещата са принципни- ако са се овъртяли в схеми да си пускат хотела в де що сайт за резервации има, проблема е при тях. Следва да си признаят грешката и да си поемат негатива от нея. А така - те чисти като сълза, защото клиента канселира. Следващия пак.. и тн..
Неустойки в периода на безплатно канселиране няма.

# 298
Когато пише, че остават само 5 стаи на тази цена, според вас маркетингов трик ли е или в действителност остават толкова стаи?

# 299
Разбирам, благодаря за информацията. Знам ли какво може да очаква.
А хотелите се дърпат да канселират и да връщат пари, и аз съм го изпитвала. Един път трябваше да ги заплаша, че да реагират (овъртян случай), но си бях в правото и стана работата.

Общи условия

Активация на акаунт