Booking.com /Тема 5/

• 38 648
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
няма значение кога е плащането, при резервацията слагаш кода, а плащането според както е избрал хотела
Благодаря, питам понеже някой по-назад писа, че нямало поле за въвеждане на кода, когато само се резервира без да се плати веднага. Thinking

# 271
а, има разни причини да не излиза полето, вкл. неизяснени, няма как да знам какво е.
ако минавате през линк (кешбек или гугъл мапс) не излиза
харесваш си хотел, даваш напред и гледаш има ли поле, ако няма пробваш да промениш нещо и гледаш дали ще излезе

# 272
3ZBEKVNUAQ

Валиден е до 19 Юли!
Сърдечно благодаря

# 273
Имам код за -10% валиден до края на деня днес, пишете на лс ако някой има нужда.

Подарен.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 23:23 от alllllimei

# 274
Моля за код, ако някой има Simple Smile

# 275
  • София / Виена
Здравейте, дами! Все още търся код. Ще помоля за такъв на лични ако на някого не му трябва Simple Smile

# 276
То и няколко мъже пишат в тази тема, но... ОК, нека дамите пращат код на лични Wink
някой по-назад писа, че нямало поле за въвеждане на кода, когато само се резервира без да се плати веднага.
Плащането "веднага" важи от типа резервация. Ако е с право на безплатно канселиране, така и така не плащате веднага, а чак когато сте в самия хотел, на място. Когато е "без право на канселиране", дръпват парите от картата веднага. Въвеждането на кода си е отделно от тези неща. Но след като въведете кода ,така или иначе трябва да си въведете и номера на банковата карта, за да имате резервация. (Изключвам тези хотели, дето обичат кеш плащане и не изискват въвеждане на данни от дебитна/кредитна карта, най-вече в България, Грузия, Узбекистан, Армения и мн. др) Wink

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 23:24 от diziler

# 277
  • софия
Да попитам ,че не съм сигурна дали не се бъркам.Утре трябва да летим за Бари .Харесала съм няколко места за настаняване ,но изискват плащане в момента .Кредитната ми карта е подадена за смяна ,заради изтрита цифра на гърба и.Няма как да я използвам тия дни,защото съм на работа и не мога да отида да взема новата.Въртеше ми се нещо в главата ,че ако направиш резервацията на деня на пристигане отпадаше плащането с карта ,или се бъркам?Някой да даде идея 🙃

# 278
  • София
Да попитам ,че не съм сигурна дали не се бъркам.Утре трябва да летим за Бари .Харесала съм няколко места за настаняване ,но изискват плащане в момента .Кредитната ми карта е подадена за смяна ,заради изтрита цифра на гърба и.Няма как да я използвам тия дни,защото съм на работа и не мога да отида да взема новата.Въртеше ми се нещо в главата ,че ако направиш резервацията на деня на пристигане отпадаше плащането с карта ,или се бъркам?Някой да даде идея 🙃
А без карта утре как ще платите? Много са малко местата, където ще ви вземат парите в брой.

# 279
  • In transit
Винаги избираме места за настаняване, където мога да платя на място. Обикновено не питат дали искам да платя в брой или с карта. Но щом хотелите, които сте избрали искат веднага да платите, предполага, че няма как да платите на място. Може да пробвате директно през сайтовете им, ако са хотели. Повечето предлага опция да се плати на място.

# 280
  • софия
Аз имам направена резервация с плащане на място ,но ми се иска да го сменя,че не съм видяла липса на климатик .В тия жеги и там не ми се рискува да се варим нощем 😂.Ако няма вариант и с нея ще си останем,но предпочитам смяна.Има и други места за настаняване с плащане в брой ,но повечето не ни харесват ,заради липса на втора спалня.Повечето са спалня и разтегателен диван ,а никой не иска да спи на диван.

# 281
Моля за код ако има някой наличен. Благодаря предварително.
Може на лично. Ще върна услугата тези дни.

# 282

Не знам да има такова правило. А кредитната карта трябва да си важи, докато не получиш и активираш новата. Просто трябва да знаете цифрите, няма нужда да се виждат.

# 283
  • София
Аз имам направена резервация с плащане на място ,но ми се иска да го сменя,че не съм видяла липса на климатик .В тия жеги и там не ми се рискува да се варим нощем 😂.Ако няма вариант и с нея ще си останем,но предпочитам смяна.Има и други места за настаняване с плащане в брой ,но повечето не ни харесват ,заради липса на втора спалня.Повечето са спалня и разтегателен диван ,а никой не иска да спи на диван.

Букинг приема и дебитни карти, стига да са международните (то май не останаха вече други). Мисля, че може да стане и с виртуална кредитна карта - някои банки издават през онлайн банкирането. Друга опция е едно бързо създаване на Револют акаунт - там също има виртуални.

# 284
Някой може ли да ми помогне с телефон за връзка с Букинг? Аз не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт