Booking.com /Тема 5/

• 38 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Досега не съм виждала кешбек от резервация.
И както се оплаках и код не съм получавала.
Единствено ми е излизал "подарък" безплатен летищен трансфер при резервация над 700 лева.

# 346
  • София
Имаше преди време нещо с 10 пъти по 15 долара награди, ама нямам спомен как се получаваха. 150 долара ми върнаха в кредитната карта.

# 347

Здравейте, така ли ви изписва, когато правите резервация и след това получавате пари?
Спечелете кредити от ..... лв.
Ето за това и на мен ми дава кредит. Явно зависи от имота. За произволни дати зададох.

# 348
  • In transit
При мен “номера” описан от ДжейХ, никога не е работил. Трето ниво съм. За тази година имам поне 15 резервации. Постоянно отварям и търся. Мисля че за една година съм имала 2 кода, които…не ми трябваха.

Допреди месец ми пращаха кодове през 2-3 дни. Тогава само от време на време проверях тук-там за някой хотел. Съжалявам, че не следях темата, за да ги подаря на някой. Като започнах да правя резервации, спряха да ми пращат кодове.

# 349
Аз правя нонстоп резервации и не ми пращат никакви кодове. Имам над 80 резервации, с level 3... досега код не съм получил за 13 години ползване на букинг. Посъветваха ме да си направя нов профил, там на Level 1, цените са други в повечето случаи, но от търсенето може и да пратят..., да, ама не. Направих и резервация от новия профил, за 8 месеца код така и не дойде и от втория профил Grinning

# 350
  • София
Ако някой има излишен код, би ли пратил на съобщение?
Благодаря предварително!

# 351
3 ниво съм, но досега само един код съм получавала.
От началото на година над 6000 лв в резервации са минали през Букинг през профила ми и как пък нито един път нямаше престой с кредити или кешбек.

# 352
Повтарям се, но топкешбек дава по е 6% винаги,без да е нужно да се молиш и да чакаш, ако дебнеш стига до 8-10% и това са си пари, а не кредити, може да си ги ползваш за всичко през Пейпал или карта
Естествено 10% е по-добре,но няма как да накараш букинг да ти ги пращат
,

# 353
  • София
Повтарям се, но топкешбек дава по е 6% винаги,без да е нужно да се молиш и да чакаш, ако дебнеш стига до 8-10% и това са си пари, а не кредити, може да си ги ползваш за всичко през Пейпал или карта
,
Коментирахме го, дадох ти конкретен пример, че през линк с гарантиран кешбек излезе по-висока цена, отколкото директно през booking. И ползата от файдата беше като промо на леща плакия - купете 3, получете 2 🙃
За някои оферти има кешбек без код от booking и при много малки суми.

# 354
Добре, че я има темата. Чудя се аз за какви кодове говорите и защо никога не получавам ни код, ни кешбек при положение, че не резервирам често (2-3 пъти годишно). Само Genius 2 левъл отстъпки в цената ползвам. А то щото мразя рекламни имейли съм се била отабонирала от имейли с премии. Sweat Smile Сега поправих тази грешка. Simple Smile Току виж дошъл някой код!

# 355
,
Коментирахме го, дадох ти конкретен пример, че през линк с гарантиран кешбек излезе по-висока цена, отколкото директно през booking. И ползата от файдата беше като промо на леща плакия - купете 3, получете 2 🙃
За някои оферти има кешбек без код от booking и при много малки суми.

Ами аз не съм забелязал, даже твоя пример си спомням, че го проиграх...
Проверката по няколко различни начина си е препоръчителна

# 356
BEEYK67QTU

За 10% до  25 юли.
Моля, отбележете, ако сте го използвали.

# 357
  • София
Да не би тези кредити да са свързани със сумите, които се плащат? Защото аз 1000 лв за нощувка никога не бих дала. Simple Smile А и двата примера са с подобни суми.
Моят пример беше илюстративен.
За началото на октомври имам разервирани 4 нощувки в Неапол, голям апартамент за 9 човека, 2594 лв обща цена с отстъпката. На човек за нощувка се пада почти без пари. Кредитът, който ще получа, е 195 лв.

Реално не съм от супер запалените фенове на Буукинг, използваме също така ТА и понякога резервирам директно от хотела. Всичко е според зависи, но от Буукинг не мога да се оплача, защото съм намирала много хубави и същевременно далаверски места. Grinning

# 358
Да споделя и моят опит.Имам ниво 2 в букинг,никога досега не са ми пращали код .През последната седмица ми се наложи да направя 5 резервации и пак нищо не ми пратиха.Звъннах им и попитах ,защо не ми изпращат кодове.Казаха ми,че не пращали кодове😀!Помолих тук в групата да ми изпрати някой свободен код и съм много благодарна,че ми помогнахте!

# 359
  • София
Изпратиха ѝ допълнителна отстъпка от 5% в профила, която може да се комбинира и с код. Вчера ни направи резервация от нейния профил + първия код, който получих лично от Букинг (Genius 3). Simple Smile
Самоцитирам се, за да споделя каква интересна ситуация се създаде. Дъщеря ми имаше 5% отстъпка, наречена VIP и свързана с нейния профил. В дългогодишния профил, от който обикновено резервирам за пръв път изпратиха код. Резервацията направихме през нейния профил в приложението, с моя код, с използване на пари от портфейла ѝ, но някъде записа имейла и телефона на моя профил, за да си чета всичко сама, а не да препраща писма. Тя резервираше, а не беше при мен. Затова не видях къде смени данните, но мисля, че беше в стъпката, в която се посочват имената на нощуващите. В крайна сметка резервацията и очакваната награда от моя код се появиха в моя профил. Simple Smile Не разбрах как стана това. Simple Smile И друг път ни е резервирала (например от Турция не може да се види Букинг и тя ни беше съдействала или заради отстъпката, която има от абонамента в Амазон Прайм), но резервациите оставаха в нейния профил. Simple Smile

Тонка, отворих примерния хотел, който си показала и на мен ми дава такива кредити. Simple Smile  Все пак е възможно да е свързано и със сумата. Твоята резервация излиза много изгодно за този брой хора, но като сума за 1 нощувка си е голяма. Моите резервации обикновено са до около 50-60 евро максимум на нощувка. Само двама сме и гледам все бюджетни настанявания. Както са подредени по цена и с изискване за самостоятелна стая с баня и оценка над 8-9, рядко стигам до третата страница. Simple Smile Предполагам, че затова не ми се са появявали такъв вид оферти.

Имаше преди време нещо с 10 пъти по 15 долара награди, ама нямам спомен как се получаваха. 150 долара ми върнаха в кредитната карта.
Беше с "Покани прiятел". Канещият и поканеният получаваха награди. Имах поне 10 нови профила. В един момент се усетиха и направиха ограничение на използването на една карта в повече от един профил. Joy

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 15:30 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт