Booking.com /Тема 5/

• 38 616
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • В подножието на Сините камъни
можеш да избираш дали да ползваш портфейла или не, не се начислява автоматично, но има срок

# 406
На всяка награда пише до кога е валидна- ако имате повече, вижте ги по списъка до кога са.

# 407
Търся свободен код, ако някой има ще съм много благодарна, да ми го прати на лични?

# 408
  • София
При cash-back от няколко кода, те се събират в портфейла. Цялата натрупана сума може да се използва при плащане на следваща резервация - без значение от използването на колко кода е натрупана.
В моя портфейл аз виждам обща сума - не е разбита по кодове. И не виждам условие сумите, които получавам като cash-back, да бъдат използвани до определен срок.

Дано правилно да съм разбрала въпроса. Simple Smile

# 409
Моля за код .Благодаря предварително.

# 410
Благодаря ви, досега не съм имала повече от един cash back в портфейла и не се бях сетила за варианта, в който се натрупват като сума, а не седят като отделни награди. Благодаря на всички, които ми внесоха разяснение Simple Smile

# 411
Здравейте, някой знае ли дали Booking имат кол център към български номер, някакъв 0700 или друг европейски такъв (не тези в UK от сайта им)?

Не държа на съпорт на български език, но този в UK вече не ми върши работа поради липсата на минути за разговор към UK в мобилния ми план. Закупих предплатен кредит за разговори към UK, който беше изчерпан в многобройни разговори с тях през последните три седмици, а честно казано повече не ми се инвестират средства допълнително в нещо с все по-съмнително решение/реакция от тяхна страна. Или иначе казано клоня към пиене на “една студена вода” след като си извадих съответните поуки от ситуацията 😅

Редакция: самоотговарям си - намерих следния телефон няколко страници назад в темата и ще пробвам да се свържа утре в работно време: 008001194467 обслужване на български език. Благодаря на човека, който го е споделил! Flowers Sunflower

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 22:01 от krikri07

# 412
  • София
И в работно време - 02/425 37 00

# 413
И в работно време - 02/425 37 00

Благодаря! 🍀

# 414
с такива компании най-удобно е да се говори по скайп или вайбър с американски номер 1-800 - безплатно e и по мое мнение американските кол центрове са най-услужливи
може да се пробва също с безплатни номера от UK или някъде другаде, трябва да ги има на сайта

# 415
  • София
Ето код от мен:
PCCQNSF38D
Сложете 👍,за да се знае,че е използван.

# 416
Vivi,
Като ги видиш като лист:

Ако цъкнеш на Paid се отваря ново екранче и се вижда срока

На десктоп се вижда по добре.

# 417
Ето код от мен:
PCCQNSF38D
Сложете 👍,за да се знае,че е използван.
Използван е кода.
Моля отново за код.

# 418
  • В подножието на Сините камъни
И аз все още си чакам за код, но дали ще дочакам. До края на седмицата трябва да резервирам

# 419
Получете 10% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 3 август 2023 г..

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация.

Вашият промокод

FWWWRQKCHT

Моля,който го използва да се отбележи!

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 11:56 от medlab

Общи условия

Активация на акаунт