Booking.com /Тема 5/

• 38 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Аз ще го използвам. Благодаря предварително!
Редактирам се - след полунощ е, невалиден е вече.
Спешно някой случайно да има излишен код?
Пишете ми.

# 646
Имам код за резервация на стойност минимум 100 €, валиден е до 16.09.
Ако някой има нужда да ми пише на л.с.

naseto_pmm, Вие сте първият потребител, който ми писа за код, но сте си забранили личните съобщения.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 09:37 от ive1981

# 647
Имам код за резервация на стойност минимум 100 €, валиден е до 16.09.
Ако някой има нужда да ми пише на л.с.

naseto_pmm, Вие сте първият потребител, който ми писа за код, но сте си забранили личните съобщения.

Оправих си настройките

# 648
Изпратен

# 649
  • Milano
За първи път получавам ваучер на стойност 25 евро от Букинг, ако купя полети през техният сайт.

# 650
A1ZVZEQR4R

Код до 100 евро ,важи до  04.09 ,моля, който го използва да пише.

# 651
И моят код е свободен, ще го напиша тук, защото не влизам често, важи до 04.09

# 652
Здравейте! Хора, къде да прочета как става оплакване от място на настаняване?

# 653
  • София
Здравейте! Хора, къде да прочета как става оплакване от място на настаняване?
Приложение - минали резервации - трите точки - връзка със съпорт.

# 654
  • София
Здравейте,

Имам следното питане - за пръв път ми се случва от мястото за настаняване да ми изискат данни на личната карта (снимка отпред и отзад), адрес, мейл...
Предполагам е резонно (предвид че навсякъде, където отсядаме в последствие ги искат за регистрация), а при тези вероятно няма дори да се видим - ще пристигнем късно, ключовете ще са в кутия....

На някой случвало ли му се е? Просто ме притеснява да изпращам тези данни по мейл.

# 655
  • София
На мен при настаняване във Виена ми се случи. Попълних онлайн формуляри.

# 656
Предполагам е резонно (предвид че навсякъде, където отсядаме в последствие ги искат за регистрация), а при тези вероятно няма дори да се видим - ще пристигнем късно, ключовете ще са в кутия....

точно затова ти ги искат, те са задължени да ви регистрират пред властите
винаги в такива случаи искат
или ги даваш, или търсиш хотел с рецепция, където да ще си покажеш документите на място

ПП моето лично мнение е, че след като държавата в лицето на НАП не можа да опази личните данни, няма смисъл толкова да ги мислиш...

# 657
Сега видях, че в резервацията ми има линк, на който пише: Направете ъпгрейд към стая с тоалетна. В шок съм. Остава и тоалетна да няма. 😃 за първи път го виждам това.
При нискобюджетен вариант е не само нормално, но и почти задължително тоалетни и бани да са общи.
Точно така. Най-ниските цени са за отдалечени места и за "легло в обща спалня" и/или "с общ санитарен възел", та при тези условия нищо чудно да ви е такъв ъпгрейдът. Аз съм имал предложение за ъпгреъд "континентална закуска". Друг път съм имал безплатен ъпгрейд за стая с  изглед към море... или просто по-голяма стая.. Има си всякакви екстри.

# 658
Имам код за 10 % до 5.09 за минимум 50 € резервация.  Пишете ми на лс.

Изпратих го...🙂

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 18:31 от kativita

# 659
  • София

точно затова ти ги искат, те са задължени да ви регистрират пред властите
винаги в такива случаи искат
или ги даваш, или търсиш хотел с рецепция, където да ще си покажеш документите на място

ПП моето лично мнение е, че след като държавата в лицето на НАП не можа да опази личните данни, няма смисъл толкова да ги мислиш...

Същото си го помислих и аз.....
Благодаря!

Кодовете на последните страници активни ли са? Ако някой има свободен, ще ми е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт