За четенето - 2

• 47 664
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Беше ми много гадно след Били Съмърс на мен. 😃

# 646
Тъгувате ли след края на книга или поредица? Някоя, в която много сте се припознали или изобщо ви е грабнала някак. И хем да искате да продължите да четете, хем да не искате да свършва и да се опитвате да четете по-бавно No Mouth
Не ми се беше случвало скоро Joy Признавам, книга не ми е разбирала сърцето от много време GrinningGrinningGrinning

Напоследък изобщо не ми се е случвало. Издателите явно много обичат продълженията, защото на много поредици логичният им край би трябвало да приключи няколко книги преди реалния и се усещам как чета насила нещо, писано насила, водена от спомена за началото на поредицата и направо си въздъхвам с облекчение, че свършва поредицата, защото иначе пък ми е терсене да я оставя недовършена.

# 647
След "Ние, удавниците" бях зашеметена няколко месеца. Нищо друго не можах да подхвана.

# 648
  • Berlin
Случвало ми се е един път с "Гробището на изоставените книги". Мисля, че и за Здрач бих се чувствала така, ама преди повече от 20г.Smile С книга ми се случва по-често.

# 649
  • Mediterraneo
Случва ми се да тъгувам, да. Последната книга от поредицата за Хари Хуле на Несбьо я отлагах с месеци, за да не приключа с любимия си герой. Скоро завърших поредицата на Саймън Бекет за д-р Хънтър, ами тъжно ми стана.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:20 от Тарталета

# 650
Тарталета, "Кървава луна" последната от поредицата ли е?

# 651
Нямам такива терзания. Много рядко чета поредици. Радвам се, когато прочета хубава книга. Не са много тези, които ме разчувстват. Пазя си книгите, които са ме впечатлили.
Неприятно ми е, ако не ми върнат четиво, което съм споделила.

# 652
Тъгувате ли след края на книга или поредица? Някоя, в която много сте се припознали или изобщо ви е грабнала някак. И хем да искате да продължите да четете, хем да не искате да свършва и да се опитвате да четете по-бавно No Mouth
Не ми се беше случвало скоро Joy Признавам, книга не ми е разбирала сърцето от много време GrinningGrinningGrinning

Обикновено ако и втората книга от поредица успее да ми задържи интереса задължително чета и следващите части. Но признавам си има такива, които оставям, защото не виждам нещо с което да ме изненадат или просто да ми носят удоволствие от четенето. Последната поредица, която приключих и наистина съжалявам, че свърши беше Седемте сестри на Лусинда Райли.

# 653
  • Пловдив

Някой чел ли е тази книга? Дали е интересна толкова, колкото обещава?

# 654
Интересна е, определено. Държа ме в очакване през цялото време. Заслужава си.

# 655
  • София
Напоследък върви някаква инфлуенсърска кампания, промотираща книгата  "Да бди над нея" на изд. Orange books .
Апокрифно се разпространяват копия, разни литературни инфлуенсъри я възхваляват ..изобщо голяма интрига Grinning
Някой добрал ли се е до копие? На мен ми е малко като поредната партенка а ла "Йелоуфейс" Simple Smile

# 656
  • София
Те Ориндж са царе на тези масирани кампании. Аз лично съм скептична. Simple Smile

# 657
  • София
Те Ориндж са царе на тези масирани кампании. Аз лично съм скептична. Simple Smile

Да, именно Simple Smile Аз затова питам сред "наши" хора Simple Smile
Щото и цената на книгата, гледам, е 30лв.

# 658
  • София
Тя книгата мйа тепърва ще излиза, а това което са чели са "предварителни копия". А за цената, то вече масово цените на книгите са около 30 лв....... Да живей Столична библиотека!

# 659
Аз я поръчах ("Да бди над нея" ) с купона ми от -10 лева, но тя още не е излязла. Авторът е получил "Гонкур" за нея и тя е всъщност най-известната му книга, та се надявам да е добра. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт