НАБОР 2004 - новите пътища

• 58 240
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Хаха, 3littlepigs, много се смях, макар че от снощи и аз мисля наборката, защото с още две приятелки са в Рим. Давах наставления, като една себеуважаваща се майка, та надявам се всичко да мине добре (не и е първо пътуване сама, но пак се притеснявам)

# 136
  • София
Успех и късмет на душиците златни седмокласни и на техните родители днес! Flowers Four Leaf Clover
Заравяйте муцуните в розмарина, а после и у бЕлото и keep calm! Flowers Four Leaf Clover

# 137
  • Варна
Дай Боже да им е на късмет вариант 2 на седмокласниците!
Аз гледам да се разсейвам на работа. За довечера съм решила да заведа младежите на кино, да разпуснат.

# 138
  • София
И десети клас ще се пържат днес. Не че е нещо важно, но кой знае какво ще измислят, по-добре е да са добри резултатите и от това оценяване. Успех на всички!

# 139
  • В светлината на слънцето
Стискам палци на всички седмокласници днес и на следващата матура! Да дадат най-доброто от себе си и да бъдат оценени правилно! Heart

# 140
Идвам за солидна подкрепа и стиснати палци на 7ми клас!!!!
   Да успеят децата, да са спокойни и да покажат всичко, което са научили!
  Боже , как се радвам ,че вече нямам ученици.
  Гледам школо ката час, нито оценки от матури, нито съобщение за дипломи.
  Моят набор януари беше в Рим, с братчеда . Добре си изкараха децата, мисли пак да ходи.Много е неговото. Планира и една Барселона това лято-есен.

# 141
  • тук-там
И при нас в школо същата работа, Марулет! И аз се радвам, че минаха тези критични 7 и 12 клас. Отчувахме ги, да се оправят!
Чакаме да кажете как е била седмокласната днес!

# 142
Стискам палци на всички, които се вълнуват 7класно.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 22:32 от chervenokoska_2

# 143
И при нас в школо същата работа, Марулет! И аз се радвам, че минаха тези критични 7 и 12 клас. Отчувахме ги, да се оправят!
Чакаме да кажете как е била седмокласната днес!

От това, което видях, по-труден първи модул. Текстът за преразказ, лично на мен, не ми се стори труден. Ще видим седмокласничката като се обади какво ще каже

# 144
Нещо настана суматоха. Явно въпросите са по-трудни днес при седмокласници ... Чакам и аз включване след 11.30 от момъка

# 145
  • София
Дано децата да са харесали текста за преразказ! На мен ми е малко “омотан” с тези фантасмагории, ама нали съм с температура, та може и затова да ми се е видя така.🤒.  А тезата по кое произведение е била?

# 146
Дано децата да са харесали текста за преразказ! На мен ми е малко “омотан” с тези фантасмагории, ама нали съм с температура, та може и затова да ми се е видя така.🤒.  А тезата по кое произведение е била?
Опълченците, цитатът за Термопилите

# 147
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тезата е от "Опълченците на Шипка"

"...едно име ново, голямо антично, като Термопили славно, безгранично..."

# 148
Тезата на мен не ми допада, дано на седмокласника му е харесала. Първата част още не съм я гледала, но дано децата са се справили.

# 149
  • София
Стискам палци, момичета! Дано да са се справили децата! Все пак тезата не носи кой знае колко точки. (И аз я определям като трудна, неблагодатна и неприятна). Дано другото да е вярно. Половината НВО мина!😉

Общи условия

Активация на акаунт