НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 314
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Браво на момчето ти, Мандаринка, стискам палци!

Слънчевата, момчето ти е с късмет, браво, една голяма грижа ви отпада!

Писа ми позната майка от друга наборна тема. Работи в Нова тв и е чула/чела за проблема с матурите. Предлага съдействие за връзка с  журналисти от Нова. Ако някой има желание да разкаже.

# 571
Браво, Валенце! Бъдещата журналистка би ли подготвила проект за текст, към който да се присъединим евентуално с предложения и допълнения!

# 572
  • София
Говорили сме по въпроса с нея. Не би се съгласила по две причини :
- реално е пряко засегната и смята, че не е редно
-пише в ученическа медия, която няма кой знае каква аудитория, а е по- скоро място, на което се учат на журналистика.

Но пък вчера беше в Бтв на интервю със Светослав Иванов, когото много харесва като журналист. Тя му е взимала интервю, не той на нея. 😄
Ще покажа, когато излезе материала.

А и успях да намеря майката от форума, която преди две години е имала проблем с детето при явяване на НВО в 7 клас. Сега подготвя материал с нея и детето за липсата на втора дата на този така важен изпит.

# 573
Скиорче, има резултати от изпита по география.

# 574
  • София
Слънце, прекрасни новини имаш днес!
Проферосът й каза точно това - да ходи да пуска тото. 😄 
Хич не й трябва да си насилва късмета. По-важни са печалбите от здравната и образователно-квартирната лотарии Joy Другото се изкарва.

Благодаря, момичета, но още няма "отбой" и кой-знае колко класирания ще чакам/е. Всичко щеше да е супер, ако все пак ДЗИ не участваше в бала. СУ към умножената по коефициент оценка от изпита прибавя оценка от дипломата. Когато в дипломата има оценка от ДЗИ по предмета, СУ взима нея. Ако няма - взима съответния предмет от дипломата. Така че това ДЗИ продължава да смъква бала - не е все едно дали ти взимат шестицата от дипломата или ДЗИ-то, че и без значение дали е ООП или ПП. Има още да се пие от зор Sweat

# 575
  • София
Ех, че радостни новини от наборите - общежитие за Слънчев, отлична оценка по мат. на Мандаринчо, чакаме и Скиора да се похвали, Валенцето интервю е направило, е...много се радвам за децата, на всички фронтове да успяват!

# 576
  • София
Мандаринке, нали разбираш, че няма да е само малък Мандаринчо със смъкнат бал от ДЗИ?
Миналогодишното ниво на ДЗИ подведе много деца да се явят на него... Тук колко имам да пиша аз, ама ще си замълча... Ще кажа само, че лично познавам деца, които сега ще отидат да учат извън БГ, защото не са се готвили изобщо за вътрешния изпит на ФМИ, а са разчитали на матурата и приема в чуждо уни е било резервен вариант...

# 577
  • София
Скиор-ЪТ по спомените си от училище (бил си продал учебниците и не знам дали изобщо направи нещо като преговор, за подготовка не говорим) е изкарал 5-ца. Аз съм много впечатлена 😂, той се ядосва , че е допуснал глупави грешки като например, не се бил сетил къде има “артезиански води в България” (Ко речИ?).
Това с географията му е резервен вариант под номер 3, а и все си мисля, че ще му стигне, ако се наложи да я ползва тази оценка. Ама ще разберем накрая;)

# 578
И аз съм респектирана!
  Ей, децата ви да страхотни!

# 579
Здравейте, при онлайн кандидатстването в СУ се въвежда рег. № или сериен № на дипломата? Объркана съм, защото регистрационният номер е твърде кратък (буквално две цифри).

# 580
Аз тихо да кажа, че имаме стая от лотарията на унито. Още не знам подробности.
И днес ще пия! Joy

БРаВО!И за двете😃

# 581
  • София
Браво на набора, Скиорче! Респект! Пимпирев ако е знаел какъв "скиор" е имало в залата, щеше да седне до него лично да го увещава да избере този факултет Heart

# 582
  • София
Кой раздаваше лопатите?
Наборът е получил линк за избор на стая, който не е отворил 4 часа!!!!!, чакал ле да се прибера. 😡😡😡😡
Имаме вече стая, де! Но няма да казвам нанкаква цена! 4 часа!!!!!!!!!!

# 583
  • София
Здравейте, при онлайн кандидатстването в СУ се въвежда рег. № или сериен № на дипломата? Объркана съм, защото регистрационният номер е твърде кратък (буквално две цифри).
Пише регистрационен номер, значи въвеждате него, нищо, че е кратък и нищо, че е по-логично да се въведе серийния номер, защото по него се търси в регистъра. Аз въведох регистрационния, прие ми документите, генерира ми вх. номер, картон за прием и всички важни оценки от дипломата вече са въведени.

Аз затова съм поела всички регистрации във всички системи и всякакво онлайн подаване на документи. За да не трябва да търся после лопата. Joy

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 19:33 от sanaka

# 584
  • София
.....
Аз затова съм поела всички регистрации във всички системи и подаване на документи. За да не трябва да търся после лопата. Joy
А ако случайно сбъркаш нещо - не че го допускам дори като възможност това, ама, ей така,  чисто условно.. Тогава може ли малката Сахара да поиска назаем лопата от мамите? Joy

Общи условия

Активация на акаунт