Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли смисъл да проверявате работата на ученик, когато има съмнения относно оценяването?
Какви са минималните изисквания за бал за прием в Софийския университет?
Какви са изискванията за прием в НБУ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли смисъл да проверявате работата на ученик, когато има съмнения относно оценяването?
-
Какви са минималните изисквания за бал за прием в Софийския университет?
-
Какви са изискванията за прием в НБУ?
-
Как да кандидатствам в Софийския университет?
-
Какви са разликите между изпитите в НБУ и другите университети?
Какво са едни 25 стотни в наши дни. Освен може би необходимото и достатъчно условие да си попаднеш точно на мястото.
- направих нотариално заверени копия и дадох едно на преводаческа фирма за превод и легализация в министерството, като случайно избраната се оказа, че взима по скромна сума от обичайно исканите за такава услуга, даже се зачудих - само 88 лв., докато в друга ми поискаха 140 лв. Даже ме питаха на британски английски ли да е или на американски, не че знаех, но за Нидерландия, явно ще да е британски. Да видим какво ще излезе. Една много мила жена, която прие документите за превода, се зарадва на съдържанието на дипломата на набора и ми стана някак приятно