Въпроси за TBI Bank

• 79 158
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Имам карта Неон към сметката.

# 691
Имам карта Неон към сметката.

Провери да не ти се получава лихвата някъде по касичките. Въпреки че в съобщенията, в края на месеца (днес) трябва да получиш съобщение, че имаш получена лихва.

# 692
Ако картата е активирана - трябва да има лихва. Ако няма - пишете им в чата и си искате лихвата.

# 693
  • София
Не получавам съобщения. Имах мастъркард, а миналата година ми я смениха с Виза по тяхна инициатива. Нито бонус са ми дали, нито лихви по сметката.

# 694
Аз също нямам лихва, но си мислех, че е само за сключени депозити.

# 695
Освен да ги питате, може за стари клиенти нещо да са пропуснали.. Нали проверихте в касичката? Защото там пращат лихвата всеки месец, а не по Неон сметката.

# 696
  • София
След последните промени и касичка нямам. Някога, в началото имах, но сега няма такава опция. Явно ще трябва да намеря време да намина през офис. На чата обикновенно само си говорим и нищо не се случва.

# 697
От няколко седмици касичката е преместена в таб "Сейф" разцъкай приложението и ще я откриеш. Колкото до лихвата, провери дали нямаш повече от една разплащателна сметка, има шанс точно в сметката към Неон да нямаш средства и затова да нямаш лихва. Провери си настройките на приложението и на телефона, трябва да позволиш на приложението да ти изпраща известия. При мен си има лихва към Неон сметката, която отива всеки месец в касичката, имам и съобщения за всички движения по картата.

# 698
  • София
В Сейф виждам само депозитните ми сметки. В сметката на Неон има пари, не е оставала под четирицифрена сума. Изпращат ми съобщения, когато получа превод или платя някъде. Никакви други съобщения не получавам. Не ме уведомяват за падеж на депозитните сметки, съответно получени лихви по тях... това означава, че не е от настройки на телефона.

ПП Да, ако дам "започни да спестяваш", имам възможност за нов депозит и да настроя касичка. Реално в момента не е активна.

# 699
Вижте си в транзакциите, може там да е лихвата.

# 700
Преди минути получих от TBI съобщение в приложението, да не си разкривам личните данни, би трябвало всички да са го получили. Който не го е получил може да потърси банката, за да му активират съобщенията.
При мен до колкото си спомням, касичката сама се активира, тоест потърси банката за съдействие. Явно нещо не е както трябва при теб.

# 701
А получаваш ли съобщения за движения по сметката НЕОН примерно като плащаш с картата? И аз получих съобщението да не разкривам данните. Интересно че на 31 число винаги получавах съобщение и самата лихва. Още не ми е пристигнала (към 18:50 ч.)

# 702
Имам спомен че по-скоро на първо число или през нощта срещу първо съм получавала съобщение за лихвата. Или и по-късно, но никога преди да е изтекъл последният ден от месеца.
То и няма логика, ти може до края на деня да промениш наличността на сметката като изтеглиш или похарчиш от тях, а може пък и превод да получиш. А този ден се взема също като се изчислява лихвата.

# 703
Е то каквото са правили с парите ми до края на раб. време правили. Гледам сега извлеченията, даже и на 30-ти число, когато се пада преди това съб. и неделя. Чакам ги с нетърпение, че имам сериозни потребителски планове Simple Smile

# 704
  • София
Seiko, получавам съобщения когато получа превод или платя някъде. Това съобщение за неразкриване на данни още не съм го получила. Сигурно ще пристигне в някакъв момент. Ще гледам да мина през офис, да видим дали нещо ще могат да направят.

Общи условия

Активация на акаунт