Въпроси за TBI Bank

• 81 897
  • 1 149
  •   2
Отговори
# 975
Е как ще си доволна, като на картата имената не са твоите

# 976
Това идва от разпознаването на имената на личната карта. Или не е била добра снимката или си има проблем наистина ИИ то което прави автоматично акаунта. Трябваше да се направи нещо от рода - изписва ти преди окончателната регистрация как ще изглеждат нещата, и да даде за потвърждение, дали са така имена, местоположение и така нататък, а не да го прави 100% автоматично. може и да си има някаква причина предполагам да е така, но пък такива грешки ... При нас нямаше проблем с имената, но пък местожителството ни беше ... някакво Поповци, нито една буква позната, с името на града ни. Впоследствие го оправиха. Но пък наистина имената на картата не е добре да са сгрешени. Евентуално пишете на чат-а, ако все пак имате търпение да се занимавате. Не е чак толкова лошо наистина, поне за депозитите. Другите неща като шопинг лимит и кредитни лимити не съм се занимавал, но според мен са си набутвация.

# 977
Аз вече пътувам към офис, за да поправя (надявам се) грешката СИ.

# 978
А понякога правят и "приятни грешки". Ето - Бат Пешо имаше доходност от 5 лв. в сметката с повече от 100% доходност - 8 лв. лихва. Сега наскоро се появи да пита как може да се теглят повече от 400 лв. наведнъж и кои банкомати. Явно е сложил едни 50-100 лв. в сметката и сега капят рекордни лихви и е изпразнил местните банкомати. Дай Боже всекиму, не му завиждам (е, малко, но благородно).

# 979
Кажи какво правиш и каква грешка ти излиза? Какво се случва?

Влизам в левовата си сметка в ТБИ.
Избирам валутен превод.
Въвеждам IBAN, име и адрес.
Изпращам потвърждавам с кода от смс-са и до тука.
Вчера ми изписваше: "Твоят BLINK превод беше неуспешен, но не се притеснявай! Опитай отново, а ние ще използваме друга платежна система. Това може да отнеме повече време".

Днес изписва само: "Незавършено плащане. Твоя паричен превод е неуспешен.

Направих си опит и преведох от ТБИ към друга сметка в Револют и стана без проблем.
Но към моята сметка не се получава.
Реших да опитам и обратния вариант. Да върна пари от сметката ми в Револют към ТБИ.

Явно има някакъв конфликт между двете ми сметки. Щом успявам да пращам на други и да получавам от тях а само между мойте не става....

# 980
Явно ТБИ са маркирали твоя Револют IBAN по някаква причина, щом и входящи преводи отказват от него..
Само те могат да кажат поради каква причина..

# 981
ТБИ нямат виртуална карта нали ?

# 982
Нямат, но скоро четох някаква тяхна рекламна статия и там пишеше, че работят по въпроса и най-вероятно скоро ще добавят и виртуални карти.

# 983
Аз съм теглила 800лв от банкомат на ПИБ.

# 984
ТБИ ми се обадиха относно моя проблем с Революта. Казаха че на този етап не могат да го оправят а и не знаят каква е причината. Ако държа да превеждам пари към сметката си в Револют, да посетя техен офис и от там да превеждам. Обясних им че това е несериозно и ако не се оправи ще прекратим взаимоотношенията си.
Днес отново им пуснах едно оплакване.
За сега все още е в процес на обработка и щели пак да се свържат с мен.
Малко се съмнявам че пак ще се свържат с мен но ще видим.

# 985
  • София
Изчетох последните ~ 20 страници, но не намерих отговор.
Имате ли опит с оспорване на транзакции?
Преди повече от 2 месеца подадох жалба в офис и няма никакво развитие - не ми е възстановена сумата, нито някой ме е потърсил.
Сумата не е голяма, но понеже не е за първи път не искам да оставя нещата така.
Да ги подсещам ли или се чака повече за реакция?

# 986
Аз имах дублирано плащане на битова сметка към А1, възстановиха ми сумата.
Не се бавиха много.

mgbagera, по повод този превод от 1€, да не би да не може такава малка сума?
Също - ако не държиш да превеждаш в евро към Револют, защо не зареждаш по стандартния начин, а не с превод?

# 987
Относно сгрешените имена моите ги оправиха .Явно съм голяма късметлийка,защото  на моя мъж -не. Той анулира грешната карта и сега не може да издаде нова.Сагата е страшна 🤣 Отиде в офис и казаха-не става,пишело,че не може ?!!! Егати му и банката!!! Опитва онлайн и там изписва "ГРЕШКА,върни обратно"!   Пише в чата и там казват"Отидете в офисние не можем". Нямам думи 🤣 Та ,той се отказа.Казва,че го е страх да рискува с депозит в такава измислена банка,в която една карта не могат да му издадат.
Явно трябваше да питаме някоя врачка от Фен тв. 😆😆 Те щяха да намерят веднага решение на проблема.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 18:12 от Edelvais123

# 988
Предполагам, че в банковата история няма банка с по-краткотраен клиент - горе-долу 1 час имах отношения с TBI, които включваха: регистрация, шок, опит за чат, тръгване към офис, чат в трамвая с опит да ме разубедят, пращане на 2 скрийншота като доказателство, че са ме кръстили "Елена някоя-си" и "предадох на колегите и лично ще Ви се обадя по телефона", пристигане в офис, изчакване на трима клиенти и закриване на сметките, които се оказаха 3! Grinning Grinning Grinning
Сега ми е смешно, ама вчера не беше.
Чудя си се на акъла. С ОББ се "разведох" само заради приложението, а тръгнах да се "запознавам" с TBI, при положение, че бях изчела метри информация колко са зле.
Нищо де, както е казал лирическият герой, "и най-умният си е малко прост".
Признавам си грешката.

# 989
Абе верно май ни четат тук. Сега се рових в приложението, явно след някой ъпдейт - появила се е възможност за преглед и редакция на лична информация (имена, адрес, (в раздела с лични данни на профила, горе вдясно има едно моливче за редактиране). Поиска ми лична идентификация, повече не съм продължавал, но предполагам че ще има някакъв тест или видео, или пак снимки на лична карта. Но е факт, че вече може да се редактират тези данни (по наше предложение тук Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт