Въпроси за TBI Bank

• 79 393
  • 1 149
  •   2
Отговори
# 765
Някой видял ли е сторито със сърчицата за днес? Ако може да изпрати на лични Simple Smile

# 766
Не, днес няма никакви сторита.. нещо са в почивка май Simple Smile

# 767
Сметката ми на Енерго про излезе преди седмица. В приложенито се появи ден по-късно. Вече съм я платила и всичко е наред.
Опитай се да я изтриеш и въведеш отново. Нямам представа какво да те посъветвам.
Благодаря,  разбрах си грешката, бях въвела Абонатния номер както пишеше,  а то трябва Клиентския номер. Simple Smile Сега излезе. Много е удобно това с плащането на комуналните  задължения.

# 768
Скоро махнаха онлайн банкирането.
Та да, нищо не се знае и няма нищо сигурно...това казвам.

Да. Не знам защо го махнаха.
Но преди да си закрия дебитната карта в УниКредит тяхното също беше почти изцяло през приложението. Явно това е начинът.

# 769
  • Варна/Благоевград
Здравейте , имам няколко въпроса и ще съм много благодарна, ако на някой му се занимава да ми отговори, че съм много скарана с банкови карти и банки .
Току що си заявих ,карта . Когато дойде , тъй като няма да я използвам за момента за превод на заплата или подобни , трябва да въведа само кода ,които ще е отзад на картата , нали така ,само това ?
И после мога да си вкарам от всеки банкомат пари по нея , без такса нали така ?
Одобрена съм за 3000, това някаква стандартна сума ли е за нови клиенти ?
И последно,ако някога реша да използвам този кредит, просто задавам примерно 6 месеца срок и сумата веднага ще бъде налична за използване ,правилно ли разбирам?
Благодаря предварително

# 770
Така, ще отговоря само на въпросите, на които знам отговорите. За да ти превеждат заплата е нужен IBAN, той НЕ е изписан на дебитната карта. На самата карта е изписан нейният си номер, който е нужен, когато се извършват онлайн плащания.

# 771
За клиентите на ТБИ, които си имат IPhone или са си го спечелили Simple Smile

https://www.investor.bg/a/539-banki-i-zastrahovateli/388924-neon … tegrira-apple-pay

В тази връзка исках да попитам, картата може да се интегрира в Google Pay още от октомври миналата година. Някой има ли опит? Има ли някакви такси от страна на Google Pay например, ако плащаш с телефона а не с картата?

# 772
В тази връзка исках да попитам, картата може да се интегрира в Google Pay още от октомври миналата година. Някой има ли опит? Има ли някакви такси от страна на Google Pay например, ако плащаш с телефона а не с картата?
Ползвам G-Pay с карти на Revolut и Unicredit и до сега не съм забелязала
да има такси. Включително, зареждам Revolut-a през G-Pay.

# 773
Ползвам G-Pay с карти на Revolut и Unicredit и до сега не съм забелязала
да има такси. Включително, зареждам Revolut-a през G-Pay.

Е значи има логика да няма и от другите ДПУ, в случая TBI. Зная, че и от издадени от ДСК карти не взимат. Че каква им е далаверата на G-Pay? По принцип си взимат картовите фирми (VISA MASTERCARD) % от оборота преминал през тях и това реално ни е безплатно (привидно) за нас, те си ги взимат от търговците тия пари 2-5 % от платените пари, отиват за картите, за банката издател, приемател с POS, пък търговците си го слагат на нас естествено.

# 774
Няколко пъти съм плащал през GPay (Wallet) като съм добавил дебитна карта Неон, няма такси, плащането става светкавично, нямам забележки. Simple Smile

# 775
  • Варна/Благоевград
Здравейте . Смс с ПИН код веднага ли получихте ? Изпратих смс-а преди половин час ,но нищо не получавам 🤔

# 776
Когато системите работят добре, СМС идва за секунди, но явно имат някакъв проблем. Изчакай още няколко минути и опитай пак. Simple Smile

# 777
Здравейте . Смс с ПИН код веднага ли получихте ? Изпратих смс-а преди половин час ,но нищо не получавам 🤔
И едно уточнение - трябва е от телефонният номер регистриран в TBI Bank.

# 778

Аз имах драма и с ПИН кода. Няколко дни чаках и накрая отидох в офис. Веднага ми го изпратиха. Иначе преди това писах в чата им, "предадоха случая на някой по-компетентен" и вече трети месец очаквам колегите да се свържат с мен. 🤣

# 779
  • Варна/Благоевград
Благодаря за отговорите .
Изпратих повторен смс след два часа и ми върнаха отговор след 1 мин . Явно тогава нещо е имало бъг в системата или нещо подобно .
А от къде мога да си видя Iban на картата ?
И последен въпрос как мога сама да си вкарам пари в картата , чрез банкомат на някоя банка ще стане ли или варианта е единствено да се ходи до техен офис?

Общи условия

Активация на акаунт