За новите маниери в свалките

• 22 693
  • 558
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ама има жена в картината? Тогава хептен няма смисъл.

# 436
  • София
Ти какво търсиш всъщност?

# 437
Неангажиращо

# 438
  • София
Има приложения...

# 439
  • София

Не си доволна вкъщи ли? А конкретно с този мъж ли искаш, или попринцип?

# 440

Ние с мъжа ми сме пред раздяла .Аз бях пуснала тема преди ,че не спим заедно .За четири години брак имаме 15 контакта заедно макс .Той се дърпаше ,сега аз не го искам .А иначе ,точно този мъж съм харесала.

# 441
  • София
Ясно. А какво чакаш да разкараш мъжа окончателно?

Относно "новия" - замисляш ли се, че ако се хванеш с обвързан, пак ще си на изчакване? Кой знае кога и колко ще има време за теб - и за секс. Ще си втора цигулка, пък ако вземеш да залитнеш, ще си в поредна задъдена улица. Може би сега ти трябва тласък да сложиш край на яловите си отношения, но да не се вкараш в друга беля. Ако решиш нещо с този, трябва да е за няколко пъти и после чао. Сигурна ли си, че ще се справиш? А и, сигурно не ти пука, но този човек все пак има друга жена, на която ще изневери. Искаш ли да си част от това?

Иначе, ако си решила, не е трудно изобщо, но все пак обвързаните се пазят, та ще трябва ти да дадеш тон. Ако е такъв, ще скокне. Но пак си помисли, това ли искаш и това ли е решението? Необвързаните мъже не са свършили. Може би с обвързан ти се струва по-лесно и по-чисто - един вид без очаквания и без обвързване, но дали наистина е така?

# 442

Ние с мъжа ми сме пред раздяла .Аз бях пуснала тема преди ,че не спим заедно .За четири години брак имаме 15 контакта заедно макс .Той се дърпаше ,сега аз не го искам .А иначе ,точно този мъж съм харесала.
Щом е така, просто направи първата крачка, явно е срамежлив.
Ако пък не иска, има и други риби в морето

# 443
Тя първата крачка я е направила и е била фо па, втората също, мъжът не само че продължава да не проявява интерес, но и летвата се вдига.
Моля, придържайте се към свалките. Кви любовници, кви наеми.
Подходът е различен, женени мъже се свалят по различен начин от неженени, бариерите са различни, по принцип Wink

# 444
Мен ми се струва, че основните маниери при днешните свалики е да търсиш човек за неангажиращи отношения. Ако това изобщо може да се нарече маниер.

# 445
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мен ми се струва, че основните маниери при днешните свалики е да търсиш човек за неангажиращи отношения. Ако това изобщо може да се нарече маниер.
  Преди 20 години и ние с мъжа ми тръгнахме с идеята за неангажиращи отношения. Но пък нещата се развиха.
Не мисля, че всяка симаптия и интерес вървят с пръстен и обещание...

# 446
Не говоря за пръстени и обещания, а че повечето, на които попадам аз поне, директно си казват, че търсят просто секс и нищо друго. Дори често се случва да са семейни.

# 447
  • София
Това е добре, поне са честни.

# 448
Да, точно. Няма по-хубаво нещо от това някой да е честен в намеренията си и ясен какво иска и дава.

AleksandraES, срамежлив, пък си чати с теб и се уговаря да се срещате тайно за секс. Глупости на търкалета.
Просто не желае да стига до истинска изневяра, иначе досега да е направил крачката, женен или не. Пълно е с обвързани, които си чатят, свалят, пишат, чуват, намигат, но не стигат до реална изневяра, защото нямат топките да изневерят или го правят, за да си докажат, че още стават и някоя ги иска, но не са готови да разрушат връзката си. Лъвица ти даде много добри съвети. Не мисля, че след брак с мъж, който не те иска сексуално, е най-доброто решение за теб самата да се нахендриш на женен мъж, който пък не те иска официално. Поработи върху самочувствието си.

# 449
И къде ще се срещат тайно, в храстите или на хотел? Може да не иска да се ръси допълнително, нито да рискува да се прибере с шума в косата.

Общи условия

Активация на акаунт