За новите маниери в свалките

• 22 691
  • 558
  •   1
Отговори
# 450
AleksandraES, срамежлив, пък си чати с теб и се уговаря да се срещате тайно за секс. Глупости на търкалета.
Щом не й е пратил снимка на оная работа се смята за срамежлив.

# 451
Остави, това се праща само ако нямаш хубава кола с която да се снимаш.

# 452
AleksandraES, срамежлив, пък си чати с теб и се уговаря да се срещате тайно за секс. Глупости на търкалета.
100 % има вече и срамежливи дик пикс. Представям си ги едни такива нефокусирани и тъмни, без да се виждат мандаринките.

# 453
И жена дето е спала с по-малко от трима е "почти девствена".

# 454
Особено, ако е било отдавна. Ми тая ципа закърнява и зараства 😁

# 455
  • София
Не е баш по темата, но примерно има жени, които не са правили секс последните 10 г. Разведени, децата или пък семейна скука.... И ето я огромната пауза, та става почти девствена.

# 456
Особено, ако е било отдавна. Ми тая ципа закърнява и зараства 😁
Като гледам либидото на някои колежки тук във форума - "отдавна" значи вчера.

# 457
мъжете като кажат "само секс предлагам" често имат предвид - аз само това предлагам, но очаквам жената да предлага повече..
ако жената предлага същото като тях, никак не са впечатлени..

# 458
мъжете като кажат "само секс предлагам" често имат предвид - аз само това предлагам, но очаквам жената да предлага повече..
ако жената предлага същото като тях, никак не са впечатлени..
Бе тя ако предлага дете, може да не са навити

# 459
И жена дето е спала с по-малко от трима е "почти девствена".
Къде това?🙄

# 460
Да, точно. Няма по-хубаво нещо от това някой да е честен в намеренията си и ясен какво иска и дава.
Тия работи жените си ги говорят, но на практика правят друго - подлъгват се и спят с тоя, дето и той иска само секс, ама на думи обещава и повече.
А пък този, който е искрен, си ляга сам. Не знам жена да е легнала с някой, който идва с думите "здрасти, много си секси, искаш ли да се чукаме, ама друго не чакай от мене".
Някаква куртоазия и социални порядки са приети, като част от тях са мъжете да си завоалират намеренията.

# 461
един куп жени има, които приемат офертата при свалка "аз сериозни връзки не искам"
(тоест искам неангажиращ секс с теб) с надеждата да променят нещата с времето..
 не след дълго се почва с драмите "ама това сега какво означава?, той какво има предвид с онова?, дали държи на мен?, защо не се обажда като е свободен? и т.н.''..

# 462
  • Чужбина
Навсякъде се обяснява стереотипа, че ако търсел само секс, значи е отчаян и изобщо не се интересува от личността на жената. Сега тук чета за нещо на 180 градуса - ако иска само секс, много жени биха се навили.

Аз си правя заключението, че ако мъжът е женен и предлага само секс, това е Ок, защото той няма да драматизира и няма да напусне семейството си. Ако обаче е разведен/ самотен - значи е отчаян и смотаняк/ убитак.

Т.е. развратът и изневерите са добре дошли, а същото, но със свободен мъж е отврат?!...

# 463
Борисе, повечето необвързани мъже предлагат още при свалката неангажиращи отношения, за тях става дума, женените са друга тема..

# 464
  • София
Борисе, къде го прочете това? Иначе, ако някой мисли така и трябва да търся логика - с обвързания е ясно какво търси и конкретно, че не търси съпруга, а за някоя жена може би е обидно да я търсят само за секс, като реално са свободни за повече. Лично аз обаче нямам този проблем. Има си мъже, които не са подходящи за връзка, но пък междувременно са идеални за удоволствие. Те обаче обикновено са доста оборотни мъже. Едва ли някоя ще търси някакъв задръстен, или смотан, или не-толкова привлекателен за такива дейности. За мен мъжът за секс трябва да е доста... секси.

Общи условия

Активация на акаунт