Покупка на ваканционен имот на южното черноморие

• 17 938
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Ние след няколко години чудене и лутане , тази най-накрая се сдобихме с ваканционен морски имот. Не ме притеснява таксата поддръжка, тъй като си има и своите предимства. Семейство с 2 големи деца сме - над 18 години.

# 136
Точно до този блок Марина Резидънс има колекторна станция за отпадъчна вода на ВиК Бургас и си понамирисва.
Цената от половин милион евро ми изглежда безумно висока за Бургас. Чак такива богати хора в Бургас едва ли има, пък и си познават града, зимата е мъртвило и скука.
Ако са приходящи, защо точно в Бургас ще купят, доста нерационално звучи. За такава цена, че може и по-ниска местни заможни хора имат имоти в Испания.

# 137
  • Бургас
Безумна е, да. А моята позната, която работи за инвеститора каза, че били купени основно за ваканционни имоти. Някои хора още си правели ремонтите и не са се заселили. А цената е явно - "ако мине", за едни - една, за други - друга. Ето това не им харесвам на бургаските строители - няма обявени цени, страшно шикалкавене и увъртане. А за този конкретно роман може да се напише, но това е друга тема.

# 138
Между другото,ако имах парите,щях да си купя ваканционен имот (апартамент) в сградата на Флор – онази бляскаво бялата баш до централния плаж. И по-точно – апартамента по средата на билдинга с огромната тераса. Тя е идеална за купони...

# 139
  • Бургас
Сградата не е до централния, а по-скоро към Северния плаж.
И... голяма част от хората, които си купиха там, сега ги продават.
Строителите са известни в Бургас като хора, които строят евтино и некачествено, както и с дългогодишната си близост с ДПС, което им позволява да получават най-апетитните общински места. На втория месец след акт16 плочките в общите части са разхлопани.
Сградата, планирана като "най-зелена" с градини на покрива, се реализира с евтино зелено китайско фолио, налепено по стените, вместо с истинска зеленина.
Апартаментите са ужасно много, повече, отколкото в ЕПК. 2/3 не са населени. Не могат да си проведат общо събрание и да назначат чистачка. Всеки се оправя, както може.

По-добре апартамент в панелен блок в същия район.

Но ресторантът в сградата е хубав Smile

# 140
Моя позната купи едностаен в сградата на Флор, северен апартамент с изглед към солниците за 80000 евро, преди 3-4 години. Холокухнята е с нормален размер, спалнята миниатюрна, банята е като килерче.Безумна цена за Бургас, в блоковете наоколо имаше просторни тристайни на същата цена. Ама всеки си знае мотивите.

# 141
Не го знаех. Мерси за инфото. А онзи билдинг до Флор до ресторант Хепи как е?

Иначе – да,ресторанта във Флор е супер. Особено персонала е учтив е веселяшки...

# 142
  • Sofia

Ние взехме в Пирин Парк, което сега стана приятно спокойно и зеленичко навсякъде, като усещане е добре. Няма минерална вода тук конкретно и лятото се топли(водата е наистина топла). Годишната поддръжка е 400 лв/за двустаен.

Извинете за офтопика и от мен, но понеже и аз оглеждам в този район, чудя се какво е положението през лятото, оживено ли е, има ли откъде да си купиш кафе, къде да пазаруваш, къде да вечеряш или за всяко нещо е ходене до Банско. Наскоро минах оттам и ми се стори далечко от Банско и някак пусто.

# 143
Защо нямат собствени партиди за ток? Всъщност със какъв статус са тези жилища?
Защото на инвеститорите им излиза много скъпо да извадят отделни партиди за ток и вода на всички апартаменти в сградата. Подотчетни ВИК или ток те прави зависим завинаги и винаги се сещайте з Сънсет Поморие, когато ви говорят за подотчетни партиди.

# 144
Ние си купихме в северното черноморие, но лятото преди това бях 2 седмици на единия Съни дей до Слънчев бряг, комплекс нямаше акт 15. На мен комплекс ми хареса, малки сгради, много зеленина, басейн, залези в полето, тишина, паркиране на колата, автобусче до Слънчев бряг. Rural беше Simple Smile

# 145
Какво мислите за имот в тази сграда в Бургас: https://marinaresidences.bg/bg/

Май вече е станала сграда на годината!
https://www.flagman.bg/article/336887

# 146
Там има толкова категории и толкова пари, че почти всеки участник става сграда на годината Simple Smile

# 147
Всеки който си плати. Или по-точно да кажа, всеки който вземе повече пари от купувачите, за да си плати. Организаторите на класациите печелят пари, строителя печели реноме, купувача печели щастие, че е купил реномирана сграда. Win-win за всички.

# 148
Мисля да закупя карава/бунгало на къмпинг по южното черноморие. Някои има ли опит с подбодна сделка? Какви са рисковете? Знам, че се купува с фактура само, защото купуваш преместваем обект, а не земята под него. За какво е добре да се гледа и да се има напредвид? Мерси!

# 149
Здравейте, някой има ли мнение за Obzor beach resort? Как стои въпроса с управлението? Хареса ли сме там няколко апартамента, но не намирам много информация онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт