RYANAIR - 23

• 52 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, предварително се извинявам ако въпросът ми е коментиран вече, но не намврих информация.
Опитвам се да направя резервация през сайта на Райънеър. Трима възрастни сме с едно дете. За мен и детето местата са включени в цената. За другите 2 възрастни избирам опцията без избрано място, след което се отваря прозорец, където е обяснено какви неудобства ще изпитам, но нямам никаква възможност да продължа с резервацията, освен ако не се върна и не си избера място, което аз не искам. Вие как успявате да си направите резервацията без избор на места?

# 166
Трябва да имате възможност, просто е малко скрита, примерно не е бутон, а линк или сив на цвят, нещо такова беше.

# 167
Здравейте, знаете ли дали може да се пренася алокохол в ръчния багаж. Става въпрос за малки патрончета по 200-300мл.

# 168
Ако са купени на летището, иначе няма да минат проверката за течности.

# 169
  • София
Може - на пътуващ до 10 опаковки по 100 мл. с бандерол.
Или купени от магазина след паспортен контрол.

# 170
  • Банкя
Чекирането без места става 24ч преди полета.
Аз да попитам за багажа. Много ли е строго за размера. Ние сме приорити.

# 171
  • София
На късмет е - на нашия полет изобщо не гледаха. Нашите куфари се вместват в стандарта. Има обаче хора, които прекаляват.

# 172
Щом сте с прайорити, вижте си размерите на куфара още отсега.. дали отговарят на посочените изисквания за размери. Ако е куфарче с твърди стени и се вписва в размерите, значи за всяко едно пътуване напред може да сте спокойни. Като купувам куфар, гледам винаги размера (още преди да го платя), дали съвпада с тези на лоукостовете и изискванията за прайорити. Иначе с малък ръчен... пътувам с раница, която не препълвам и нямам грижи.

# 173
  • на малък остров в океана
Преди месец на летището в Дъблин две нашенки бяха с по четири торби/чанти с багаж всяка. Само едната имаше закупен приоритет. Отделиха ги от опашката, но явно не им се е разправяло, защото двете по-късно се похвалиха, че са ги пуснали без да доплащат, че и даже се предредиха на опашката пред самолета.
Така че явно си е на късмет. Редовно виждам  хора без приоритет с раници доста по-големи от позволеното, но минават без проблем.

# 174
  • Банкя
Благодаря.  С тези които пътуваме минават на уиз , но се  притеснявам за райан.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 14:31 от tarlio

# 175
Премерете ги.
Също ако са меки и не ги препълване, та да се посмачкат при нужда е по-добре

# 176
Искам да взема с мен хранителна добавка омега 3, обаче т.к. са меки капсули с течност, къде да сложа опаковката- в прозрачния плик ли? И как да преценя като мл. колко е съдържанието и дали надвишава 100 мл. ( като бр. са 240 стандартни капсули)?

# 177
Не мисля, че ще ги сметнат за течност. Може да не са в плика

# 178
Искам да взема с мен хранителна добавка омега 3, обаче т.к. са меки капсули с течност, къде да сложа опаковката- в прозрачния плик ли? И как да преценя като мл. колко е съдържанието и дали надвишава 100 мл. ( като бр. са 240 стандартни капсули)?

Не се притеснявайте. Същия тип Омега капсули пренасях, опаковани в ръчния багаж, миналия месец, извън плика за течности. Нямаше никакъв проблем.

# 179
Аз също винаги нося капсули Омега3, вит.Д, Кверцетин, само в количества за 4-5 дена (колкото е пътуването), в ръчния багаж и никога не съм имала каквито и да е проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт