Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз съм пила сигурно 7-8 г, но аз съм със СПКЯ и благодарение на тях имам запазен яйчников резерв, иначе да ми беше заминал до сега. Пиех Yaz, абе светях от тях, не качвах кг, лицето ми беше чисто, супер ми беше. След раждането ги почнах пак, мега зле, качих кг, супер зле бях и ги спрях.

# 211
Не съм се замисляла досега, че от противозачатъчните можеш да си запазиш яйчниковия резерв. Предполагам зависи какъв вид точно се приемат. Аз бях на Ясмин 11 години също заради СПКЯ. В началото на месеца като минах през биохимична бременност, АГ ми каза, че най-вероятно противозачатъчните са причинили някаква вреда на оплодената яйцеклетка.
Не знам как ще дочакам сега две седмици, за да разбера дали е станала работата и този път (първия път не беше планирано). Smile

# 212
  • София
Пиех Yaz, абе светях от тях, не качвах кг, лицето ми беше чисто, супер ми беше. След раждането ги почнах пак, мега зле, качих кг, супер зле бях и ги спрях.
Логест пиех аз и всичко беше супер,лице,килограми ... както викаш светех.
За предпазване ги пиех аз.После ги спрях и забременях за отрицателно време.

# 213
*Bubble Нищо не ми казаха и цялата тази липса на информация и стрес ме побърква, а аз си имам букет от временни болки, дискомфорт и усещания. Казаха ми само след цикъл да отида на преглед за микробиология.

# 214
Аз на тазгодишните профилактични прегледи поисках и микробиология да ми направят, при мен мина първият цикъл след абразиото. Резултатът излезе днес:

Microscopic result: Единични лактобацили,множество левкоцити и кокобактерии (анаероби).Данни за анаеробна инфекция.
Result of culture: Няма бактериален растеж. Candida (-) отрицателен.

Предполагам да си запиша час за моето АГ и да ми предпише нещо, за да го лекуваме?
Мислите ми, че това може да и било причина за аборта или се филмирам?

# 215
  • Замък сред облаците
Не ти е достатъчно киселинна средата, липсват лактобацили. Според мен с терапия за лактобацили ще се нормализират нещата. В случая анаеробния растеж е на обичайни обитатели. Дори да ти изпишат Гиназол или подобно за анаеробните, това няма да реши проблема, ако не възстановиш лактобацилите.

# 216
  • София
Файонка ти пи ли АБ след кюретажа?

# 217
По време на самия кюретаж са ми вливали антибиотици, но след това не съм пила.

# 218
  • София
Както каза АА изтрепани са ти полезните бактерии, на мен ми се случи преди няколко месеца, появиха се коки, Бъбъл също има опит с това. Лактажин и ще се оправи средата.

# 219
Анонимнс, на мен ми казаха, че зацапване е нормално, силно кървене, не. Много е важно да няма болки. Въпреки че първите ми два аборта бяха без болки.
Колко ти беше закъснението?
Закъснението ми беше 18 дни.
Но както споменах на 05.06 правих тест отрицателен на 14.06 положителен и не един Ами 7 😂 с бледи чертички!Просто не можех да повярвам!

# 220
На мен бледа черта ми излезе на 10-на дни от закъснението. Преди това имах 2 теста - ден преди закъснението и ден след закъснението все отрицателни.

# 221
+1 за Лисичков. След двама в Пловдив на коренно различни мнения, в крайна сметка се грабнах и отидох. Той се оказа на едно мнение с моя си АГ тук (в Пловдив) и тогава много си се ядосах, че пътувам, ама... Хормони ли бяха, чудо ли 🤷🏼‍♀️ После ми беше много спокойно пък

При кой АГ се следиш в Пловдив и разбира ли от тромбофилия?

# 222
  • София
От антибиотика се изтрепват лактобацилите,както д-р Христов ми беше казвал "убиваме всичко добро и лошо".
Терапията трябва да бъде дълга и по-продължителна при нарушена флора.Не става с шест дни,приема се и пробиотик за жени през устата ,сладките храни се редуцират.
Схемата ,която съм прилагала с успех съм я пращала и тук.Нещо в момента не мога да кача файла,но ако ви интересува ,по-късно ще пробвам пак.
Аз имам и ваксина ,то е по-скоро имунотерапия,но пак са ми колебливи.Прием на антибиотик веднага ме изкарва от релси например.

# 223
Аз пих антибиотици заради други проблеми със стомаха и се бях сдобила също с разни коки, пръчици, вкл. кандида. Избих кандидата лесно, обаче тия лактобацили нямат връщане. 1 курс неуспешен, сега направих втори с Лактобор и Гинофилус, дано имам успех.

# 224
  • Замък сред облаците
То едно лечение за лактобацили трае три последователни месеца. В см, не знам дали под 1 курс визираш 1 месец, че понякога някои момичета така правят, а то е недостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт