СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 137 940
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Колко точки биха взели за недоказан успоредник на 23 б)?

И у нас това е въпросът.

# 1 261
  • София
И моето ще е около 50, най много 60т. Не помни какво е писал вече, ще изтерясаме докато чакаме. А как ще редим???

# 1 262
Моята всичко описала всичко доказала ..ама "за успоредника май записах само дветв успоредни и следва успоредник...". Може и да не си спомня, може да не го е дописала... Каквото е, това е...

# 1 263
На обяд ми звънна ревейки,не й стигнали 2 минутки ,за да си препише 23 г).И квесторката стояла до главата й и само мърморила-стига си писала,предавай....Много разтроена беше.Много я беше яд.
А се е забавила защото решила 22 задача 4 пъти!!!На 4 тия отговорът й харесал и го написала на беловата.
Каза,че първи модул бил лесен,но втори много гаден,особено тази 22 задача.
4 от ппиятелките й не са успели да решат 22.Едно дете си тръгнало от стаята 30мин .след началото.Кято цяло децата са разочаровани.
Като излязоха отговорите взехме да проверяваме и по спомените,които са й останали би трябвяло да има 64т от 1модул,решени 21, 22  и 23а) .За б)и в) не е сигурна дали е доказала нещата правилно,но ги е написала.И 23г) непреписана.В най-добрият случай-95т. В най-лошият не знам,може би 80и няколко ,но пак ще съм изключително горда с нея.
На ПИ резултатите й бяха около 60-70 т. Много съм впечатлена и ми е нереално.
Дано на 28.06 имаме наистина реален висок резултат,а не празни надежди.

# 1 264
В кои училища в София смятате ще е най-голям наплив тази година
Моите предположения:
1. СМГ
2. НПМГ - паралелките с информатика
3. Испанска
4. ТУЕС
5. 91 НЕГ
6. 73 СУ
7. 1 АЕГ
8. 2 АЕГ
НПМГ - няма информатика вече

# 1 265
В кои училища в София смятате ще е най-голям наплив тази година
Моите предположения:
1. СМГ
2. НПМГ - паралелките с информатика
3. Испанска
4. ТУЕС
5. 91 НЕГ
6. 73 СУ
7. 1 АЕГ
8. 2 АЕГ
НПМГ - няма информатика вече
Да, правя сте. По-скоро имах предвид математическите паралелки, за които се кандидатства само с НВО, а не с техния изпит.

# 1 266
Плюс ФЕГ. Joy
То това е челото на таблицата от години, като се появяват и нови звезди периодично.
НПМГ - МАТ+ИНФ и МАТ+ ФА, СХН няма от известно време.

# 1 267
# 1 268
  • Къде ли не
Не съм гледала задачите, и не говорим за нво-то. Каквото направила това е. Изпитахме огромно облекчение, макар, че във вторник е на още един изпит. За мен най - важното е, че детето даде всичко от себе си, труди се неуморно и заслужава дълга почивка. Живота най - после  продължава. Пътища много и ще ги мислим след като видим резултатите.

# 1 269
И аз това гледах и затова реших, че са с профил ИНф

# 1 270
Ми, то си пише - профил Математически, но ИНФ е профилиращ предмет.

# 1 271
Да, математика и информатика втори профил, извинявам се. Понеже махнаха чистата паралелка информатика преди година, две.

# 1 272
Колко точки биха взели за недоказан успоредник на 23 б)?

И у нас това е въпросът.
Обяснява, че я е решила и описала, но по различен начин. Без да доказва успоредник. Доказала, че ъглополовяща се явява диагонал, че двата диагонала образуват прав ъгъл и че срещуположните ъгли са равни. Интересно ми е дали ще и го зачетат за вярно

# 1 273
Плюс ФЕГ. Joy
То това е челото на таблицата от години, като се появяват и нови звезди периодично.
НПМГ - МАТ+ИНФ и МАТ+ ФА, СХН няма от известно време.
мат+ ФА всъщност е ФА+математика, прием с удвояване на изпита по физика Hands V
При нас продължават да са ясни първите две желания
НПМГ химия, НПМГ физика... После ще видим Simple Smile Математическите паралелки не ги коментира изобщо и... ядосва майка си само Sunglasses

# 1 274
Да ви кажа и моята днес взе да не е толкова категорична в желанията си.
Вече започвам да си мисля, че зорът тепърва почва! А мислех, че се свърши вече 😂

Общи условия

Активация на акаунт