СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 137 948
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 245
77т е супер, вие пък 😂Моето, ако върже 50,  ще е като стъпване на Луната.
Аз и на 60 ще се радвам. Най-много е изкарвала 60 и нещо на пробните. 😬 Ако върже 70, ще е чудо.

# 1 246

Ходих, ама не писах какво стана. Направи ме на две стотинки. Изгърмях всички патрони. Това беше. Никой не ни е виновен.
Слагаш едно перде и в понеделник отново там. И да те гърмят и да те плюят ще го изтърпиш.
Аз лично няма да си го причиня това. При една и съща учителка са децата ни.
Ами то зависи каква е нагласата на детето. Ако сте избрали 5 паралелки ок, но както е при Деси имат само една....аз лично бих ходила.

# 1 247
  • София
Моят син си сметна точките между 85-90. На първи модул ги изчисли 65/65, на втори си махна точки на 21 и 23 задача. Не мога да преценя дали е обективен, ще видим. Аз ще бъда доволна, ако е прав, все пак целта изобщо не са СМГ и Немската, но той пък е супер разочарован от себе си, яд го е, не го свърта. Точно в 17.30 си спрях служебния компютър, сипах си чаша вино, легнах си удибно и се опитвам да се събера след тази ужасна седмица, а уж не съм паника, хаха- да, ама тези дни бях на ръба. Вече ме хваща и усещам отпускане. А детето е пратено да рита (поне не вали), да снима (голямата му страст) и да не гледа пияната си майка. Ураааа, свърши първият етап от тази мъка!
А за петиците в училище- аз няма да ходя на килимчето, тази вчера казала на децата, че няма търпение да дойде 30.06 и никога повече да не ги види, простаци с простаците. Притеснявам се, че ако отида, нея скоро няма да я видят. Брррр. А не съм агресивен човек, но тази ме изкарва от кожата.

# 1 248
  • Сф
Става ми мъчно, като чета някои от вас.
Не се предавайте още де! Такава драма след математиката миналата година не помня. Сигурно ще спъне доста деца извън математическите училища и може приемния бал за много от приличните училища  да падне ! Ми, то не може само нагоре да е. Успокойте се, защото още нищо не се знае.  Не се знае общия резултат за Сф специално. ( то борбата е тук най- вече).
А и в бг мама децата обикновено са с почти космически възможности, сега не виждам обичайните хвалби , спокойно 😉
П.п. Кои са тия незаменими училища и паралелки? Едва ли са повече от 10%
Лошо, хубаво, важно е че един етап от живота на децата премина и трябва да ги подкрепим в следващия им избор.

# 1 249
Една грешна от първи модул и всичко решила на втори модул. Въпросът е как!
Ей сега ще избия рибата с творението на девойката. Решила е 22/б по неин си начин.  Как? "Ми нещо средно между български и математика"  Писала, обяснявала, сметки вкарвала,  накрая отговорът излиза, но няма помен ни от таблица,  ни от уравнение. 🤪
Спах си. 😁

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 19:54 от _Hope_

# 1 250
Колко точки биха взели за недоказан успоредник на 23 б)?

# 1 251
  • София
П.п. Кои са тия незаменими училища и паралелки? Едва ли са повече от 10%
Лошо, хубаво, важно е че един етап от живота на децата премина и трябва да ги подкрепим в следващия им избор.
Всъщност ние или по-скоро аз трябва да направя въпросния избор. Синът ми хабер си няма какво да прави.
Познавам хора, чиито деца не са ходили на уроци и респ. не се вълнуват особено от резултатите. Аз не мога така.

# 1 252
С точките, каквото девойката си спомня ги докараме някак... До 55! И тогава дойде големият рев 🤭 Държа да кажа, че не се бори за математическа гимназия. Разочарованието дойде от труда, който е положила, старанието и надеждата да се представи добре. Ходеше два пъти в седмицата на частни уроци по математика в продължение на две години. Имаше самочувствие, че се справя отлично  в училище, една от най добрите по математика е в класа. Милото ми то😻Остана с огромно разочарование, преживя силен стрес и беше много, ама много притеснена сутринта. Кому е нужно всичко това, питам аз? Защо децата ни трябва да бъдат подлагани на това безумие??? Отвратителна образователна система. Жал ми е за всички дечица, които трябваше във вторник и днес да минат през това изпитание. За мен те са герои!! Каквото и да са показали като резултат, ако са по чувствителни, по притеснителни, смело заявявам, че това не са реални резултати. Не са усвоени знания и умения! Тези в МОН са болни мозъци!!!

# 1 253
Ние сметнах ме точките 60. Оплескал се е тотално. Напрежението му дойде много. Сега вкъщи реши всички задачи, но на матурата направо е забил. Ядосан, разочарован, направо не се говори с него. Дано по БЕЛ да се е справил отлично, иначе губи шанс за училището, което желае. Но каквото, такова!

# 1 254
МинА, дет се вика.
Каквото и да са направили, мачът вече е свирен. Да се надяваме на добри резултати, които ще стигнат на всяко форумско дете да влезе където иска.
Ние се обличаме и отиваме на ресторант да я полеем тази трудна седмица.

# 1 255
+1, но да видим крайните резултати.

# 1 256
  • София
В кои училища в София смятате ще е най-голям наплив тази година

# 1 257
Моите предположения:
1. СМГ
2. НПМГ - паралелките с информатика
3. Испанска
4. ТУЕС
5. 91 НЕГ
6. 73 СУ
7. 1 АЕГ
8. 2 АЕГ

# 1 258

По данни на РУО към началото на декември седмокласниците в София-град са с около 750 повече от миналата година.
С тия 750 деца отгоре мисля че е все едно.. навсякъде. Каквото стане.

# 1 259
И аз недоумявам как не е решил 21-ва. Уравненията му бяха силата на тази задача разчитах, ама нА!
Лошото е, че си е наумил една единствена паралелка от конкретно училище и ще трябва да се поразходим да поразгледа и други варианти.

Общи условия

Активация на акаунт