СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 986
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 135
А защо пък тезата да не е върху произведение от 5 или 6 клас, след като на олимпиадата дадоха ОЛВ по материал от 6 клас?!

# 136
  • София
А защо пък тезата да не е върху произведение от 5 или 6 клас, след като на олимпиадата дадоха ОЛВ по материал от 6 клас?!
[/quote
Ох, дано да не е. Но каквото , такова. Мачът вече е свирен Simple Smile

# 137
ОЛВ си е ОЛВ, докото знаем от учителите му тезите са само на произведенията от 7 клас.

Успех на децата! Всяко с късмета си да е!

# 138
Успех на децата!
Закарах детето, обикновенно го кара ММ, но помоли днес аз да го закарам. Та се наложи да се спретна за 15 минути. Мен ме тресе повече от него Simple Smile Повлече сборник да преговара в колата....ясно е колко го тресе нервата.

# 139
Успех на децата!
Хоуп, и моето дете преговаряше в колата, навреме се е сетил Smiley А снощи демонстрираше страшно спокойствие. Моля се само да пише достатъчно четливо.

# 140
Успех и късмет на децата! Да са спокойни и да надскочат себе си! 🍀

# 141
  • Sofia
Аз вече започвам да ставам неспокойна. Ще гладя и ще чистя май, че иначе ще откача.

# 142
  • София
Успех на децата!

Щях да ревна като го изпратих, много емоционално ми стана.

Лиснах го чаша вода, той ме пита - е само толкова ли..
Понеже на една олимпиада май беше, не помня, сестра му не знам какво беше лиснала, но съседът каза, че имало вода в хола му.

desive78, жив и здрав рожденик, тамън да полеете и първия изпит и рождения ден.
Моето момиче утре става на 18, довечера като заспят ме чакат творческо украсителни мероприятия Simple Smile
Добре, че се падна поне след първия изпит.

# 143
Ох,направо ми е топка в корема.
Започвам да чистя,че не ме свърта.

# 144
Скокойно, моята дъщеря пише в пъти по-грозно от батковците си в тази възраст Smiling Imp (големия страшно си влоши почерка, налкия го подреди и стана даже красив). Викам си, а дано се смилят като към грознопишещо момче... Много е грозно, неравномерно и криви букви с различен наклон... грозотия, но пък се чете. А, дано само това да й е кусура!

Днес трябваше да влизат в училище през страничния вход (където влизаха по Ковид време техния випуск), а през главния 10токласниците, че да не си шумят... Ей, поне двора да бяха отворили Close Стояха 3 класа деца на тротоара до 8:29... Кому беше нужно това, не разбрах, можеше да са си вътре в страничното дворче, слънчево и приятно. Аз изчаках в колата на близо докато влезе, че в мен е паспорта и копие на бележката, а и моя ръчен часовник, т.е. "горещ резерв" Smirk

# 145
Пише че се е паднал варинт II - каквото и да значи това..аз сънувах , че се пада Бай Ганьо- явно съм вече и на нас ни идва в повече Simple Smile

# 146
  • София
Вчера преговорихме жанровете. Днес, в колата припомнихме двата, за които се беше запънал. Отиде уверен и със самочувствие. Каза, че не му трябва успех за днес, а за петък.
Казват, че вариант 2 бил преразказ от името на герой. В шесто училище първо се радваха, после не одобриха..Вероятно радостта е била за тезата.
Успех на всички!!!!

# 147
  • Силистра
Здравейте! Успех на дечицата ни!
И младежът преговаря сутринта, май се беше ошашкал с "До Чикаго..."
От група във ФБ разпространиха новината, че преразказът ще е от името на герой, дали е така, не е ли рано да се знае още?

# 148
" Български език,, някой спомена ли го, че може да се падне утре? Или някой автор на който тази година се чества кръгла годишнина.
О, да! Моята дъщеря по тази причина предположи, че тезата ще е върху произведение на Алеко Константинов, а именно - 160 години от рождението му!
Спокойна е, със самочувствие на знаеща, та да видим докъде ще стигне Hands Pray
Успех на всички кандидат-гимназисти!:ok_hand:

Ето- аз сънувах че се пада Бай Ганьо..без да знам за тази годишнина -сега разбирам за нея .Simple Smile
От група във ФБ разпространиха новината, че преразказът ще е от името на герой, дали е така, не е ли рано да се знае още?

Коя е групата във фейса - искам да се присъединя , моля Simple Smile

# 149
  • Силистра
" Български език,, някой спомена ли го, че може да се падне утре? Или някой автор на който тази година се чества кръгла годишнина.
О, да! Моята дъщеря по тази причина предположи, че тезата ще е върху произведение на Алеко Константинов, а именно - 160 години от рождението му!
Спокойна е, със самочувствие на знаеща, та да видим докъде ще стигне Hands Pray
Успех на всички кандидат-гимназисти!:ok_hand:

Ето- аз сънувах че се пада Бай Ганьо..без да знам за тази годишнина -сега разбирам за нея .Simple Smile

Коя е групата във фейса - искам да се присъединя , моля Simple Smile
Кандидатстване 7ми клас 22/23 г Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт