СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 910
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 90
sadlady , чудех се дали има смисъл да покажа  с какво разполагам , защото комплектът е от 2019 , но хайде все-пак !  chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://ou-gbenkovski.com/images/Pidief/%D0%9D%D0%92%D0%9E/NVO%207%20klas%20BEL-blanka%20za%20otgovori.pdf  

Ако не се вълнуваме за децата си , за какво друго тогава ?! Зопчавам от днес , едва ли ще е до петък , че после трепетно се чакат резултати . Успехна всички седмокласници !

# 91
  • София
Аз да попитам за медицинското за професионалните паралелки.
То има ли някаква давност? Ако утре след изпита отидем до личната да го извадим, дали няма да е рано?

Ние взехме медицинско преди няколко дни, даже днес подадох документи за кандидатстване в НУИИ. Не виждам причина да не е валидно в началото на юли.

# 92
Идвам от осмокласната тема, пожелавам на децата утре късмет, спокойствие и бистър ум:) Каквото и да става, важното е да намерят своето място 🍀

# 93
  • София
Днес освен извинителна бележка взех от личната и медицинско. Казаха, че важало един месец, и го написаха от 28.06. Simple Smile , за всеки случай.

# 94
  • Б
" Български език,, някой спомена ли го, че може да се падне утре? Или някой автор на който тази година се чества кръгла годишнина.

# 95
Може ли линк къде може да се разгледа актуален изпитен комплект?
Този е от миналата година, по същество трябва да е  същият, евентуално ще има някакво разместване на въпроси с избираем и свободен отговор. Там, където не трябва да се пише ( на гърба на листа за отговори от част 1), изрично си пише, че на тази страница не се пише. Очевидно е, че на листовете за преразказа редове има и от двете страни.
Обикновено в ден като този съм толкова емоционално изцедена, че пожеланията не ми се получават особено. Но вие си знаете, че тръпна за всяко дете, което утре се явява на изпит. Успех.

# 96
Извинявам се,но вторият лист за какво е?Този ,чисто белият.

# 97
  • София
Това е гърбът на листа с указанията.

# 98
Това е гърбът на листа с указания за работа, който включва и идентификационната бланка. Включена е всяка страница, т. е. във файла вървят лице-гръб.

# 99
  • Sofia
Днес освен извинителна бележка взех от личната и медицинско. Казаха, че важало един месец, и го написаха от 28.06. Simple Smile , за всеки случай.
Кой каза, че важи 1месец? Не е нормално да прикачиш при кандидатстване медицинско и при записване края на август например да вадиш ново!  6 месеца мисля че са актуални тези медицински, а тези за психично здраве са за по 1месец.

# 100
  • София
Дидева, много благодарности! Толкова години си подкрепа на всички в тези важни моменти. Винаги с адекватен и точен отговор навреме! Heart

Успех на всички деца!

# 101
  • Някъде на край света
Успех и късмет на децата! Нека бъдат уверени в себе си и знанията си!

Момичета, види му се края! Blush

За залога с тезата, мисля ще е любимото "Немили- недраги".

# 102
  • Once there was a Hushpuppy...
Успех на децата! Flowers Four Leaf Clover
Дано да покажат всичко, което са научили, да бъдат спокойни и уверени в себе си през утрешният ден!
Хайде, спокойна нощ на всички ви! Hug
Благодаея за подробната информация, която се споделя тук!

# 103
Това е гърбът на листа с указания за работа, който включва и идентификационната бланка. Включена е всяка страница, т. е. във файла вървят лице-гръб.
Това е гърбът на листа с указанията.

Мерси ,момичета!
Много късмет на всички деца Flowers Four Leaf Clover

# 104
  • Варна
Учителка от Първа езикова в град Варна ми каза, че на 17.06 (събота) от 10 часа има Ден на отворените врати на Първа езикова.

Успех на децата утре!

Общи условия

Активация на акаунт