СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 934
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Аз за тезата залагам на "Една Българка"!
Моята девойка днес беше много притеснена място не си намираше. Откакто я взех от училище само казва,че нищо незнае! Явно притеснението и паниката я блъснаха с пълна сила! Не е отваряла да чете нищо днес. Аз я оставих тя да си прецени дали ще чете или ще си разпуска.Преди малко влизам в стаята да проверя дали си е легнала ,а тя нашата взела картончето по Български и чете. Казах и,че просто няма за кога,че трябва да се наспи и да го слага под възглавницата ! Simple Smile
КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ДЕЦА УТРЕ!

# 106
  • София
Успех на всички деца и от мен!
За тезата залагам на "Една българка" или "На прощаване".

# 107
  • София
Аз да попитам за медицинското за професионалните паралелки.
То има ли някаква давност? Ако утре след изпита отидем до личната да го извадим, дали няма да е рано?

Ние взехме медицинско преди няколко дни, даже днес подадох документи за кандидатстване в НУИИ. Не виждам причина да не е валидно в началото на юли.
И ние извадихме днес по същите причини - гимназиите към МК искат, а подаването за тях започна. ЛЛ каза, че важи 30 дни. Но ако при записване има проблем (а ако не е по първо класиране ще минат) да отидем, да го преиздаде. От друга страна, май веднъж подадено, го приемат за валидно. Но ще видим като му дойде времето.
Стиснати палци на всички деца - да покажат най-доброто от себе си, а притеснителните - да намерят спокойствието и увереността си!

Много благодаря за цялата помощ и обгрижване, които получаваме в тези така полезни теми - Дидева, Boel Flowers Hibiscus
JiD, благодаря, че откликна в края на миналата тема веднага и качи схемата. Полезно беше да запозная девойката. Споделяла съм ви, че тя отсъства много от училище, особено втория срок и е изпуснала всякакви практически полезни инструктажи и тренинги, които са правили там. Та беше нужно да ѝ покажа нещата. Освен, че е и от яко притеснителните..
Дано спим всички спокойно! Flowers Four Leaf Clover

# 108
  • София
Успех на всичките ни дечица утре и в петък!🍀

# 109
  • Бургас
" Български език,, някой спомена ли го, че може да се падне утре? Или някой автор на който тази година се чества кръгла годишнина.
О, да! Моята дъщеря по тази причина предположи, че тезата ще е върху произведение на Алеко Константинов, а именно - 160 години от рождението му!
Спокойна е, със самочувствие на знаеща, та да видим докъде ще стигне Hands Pray
Успех на всички кандидат-гимназисти!:ok_hand:

# 110
Хайде, първият важен ден дойде! Бързо и лесно да мине!

# 111
Успех на децата. Да дадат най-доброто от себе си, да  са спокойни и съсредоточени. Късмет,. Нека силата да е с тях.

# 112
Усрех днес на всички деца! Могат и знаят, дано са спокойни и съсредоточени, за да го покажат!

# 113
Да са спокойни и да дадат най-доброто от себе си! Flowers Four Leaf Clover

# 114
Успех на децата ни днес! Нека има изобилие от знания, които спокойни и уверени да успеят да покажат🍀 и късмет!!

# 115
  • ВАРНА
Всичко може да се повтори. Само парти и нво в седми клас  - не Simple Smile
Късмет и успех на децата ни 🍀

# 116
  • Sofia
Уж не съм притеснена,но се окококорих в 6 ч. Имам и рожденик днес.  Мъжът ми става на 50 г. Успех и всеки да даде  максималното.

# 117
И аз се събудих рано. Успех на децата!

# 118
  • София
Успех на всички седмокласници!
И нещо за настроение.

# 119
  • София
Късметлийски да е днес деня и децата да покажат най-силното и най-доброто от себе си!

Общи условия

Активация на акаунт