СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 104
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Успех на децата утре! Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf CloverНека им се паднат не принципно твърде лесни задачи ( за никого не е услуга това), а такива, които на тях самите да им се сторят лесни и да могат да решат Simple Smile Нека спокойствието ги съпътства от началото до края на НВО , да са концентрирани, да имат и нужната доза късмет! Нека покажат максимума от това, което са научили  дотук! И дано утре няма задача за родственика на съвременния слон и бивните му.Че всичко е възможно, в една от годините и текстът по БЕЛ беше за килими, и една от задачите по мат от 2 модул.

# 886
  • София
Мда, очевидно не е добре да има повече дни между НВО- тата, пораснаха ни бивни на всички. Joy

Санака, ще имаме нужда от подкрепа, така че стой си тук. Hug

Успех и спокойствие на децата утре!

# 887
Аз пък мисля, че са точно (дните); да отпуснеш, после - и пак да се стегнеш и попрегледаш.
Предложението за в 1 ден мисля да не коментирам Close

# 888
Няма сън ей, а с тоя дъжд, съвсем.

# 889
Няма сън,  ааа.как силно валииии

# 890
  • София
Успех на децата! Да са спокойни. Моят син много хареса, че квесторите съобщават много често времето, с което разполагат. В стаята няма часовник. Той си има ва ръката, но каза, че му било много удобно те да го информират, не го прекъсвали и не му пречело това.

# 891
  • София
Едвам успях да наваксам вчерашния ден - вие на работа не ходите ли?
Мисля, че малко се пие в тази тема и така ви остават сили да се вторачвате в неща, върху които просто нямаме контрол.
Успех на всички деца.
Личното ми мнение, че зле се отразяват тия повечко дни между изпитите. Може да са нужни на организаторите/училищата по някаква причина, но за децата не е добре. Да се минава днешният ден и после вече (почти) всичко ще е извън наш контрол.

# 892
  • Варна
Според мен съвсем добре са два дни. Почивка първия, последен преглед и настройване втория. Успех на децата!

# 893
Късмет на всички деца и днес! Flowers Four Leaf Clover

За разстоянието между двата изпита не мога да преценя, но може би не е ок в края на седмицата. Обикновено все са били понеделник и сряда. Да, различен е този петък, повечето деца не са били на училище и не са имали обичайното седмично натоварване, но все пак..

И дано утре няма задача за родственика на съвременния слон и бивните му.Че всичко е възможно, в една от годините и текстът по БЕЛ беше за килими, и една от задачите по мат от 2 модул.
Дааа, на набор 2005, от който и сега имаме представители. Cupid Силна група бяхме! Постоянно забавно! И толкова хубаво ни беше тук с вас (знаете кои сте Two Hearts), а на някои още ни е хубаво заедно, но на други места. Сега някак не е същото и то не защото ми е за втори път и тогава имаше много прекрасни дами, на които им беше за втори път... Сякаш се променят тенденциите, родителите, Форумът..

П.П. И времето какво беше тогава, само жеги, като и това доста коментирахме, колко неподходящо сваряващо мозъците е, отделно в класните стаи.. А сега… На късмет да им е дъждът!

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 07:07 от 50 Shades of Purple

# 894
  • Sofia
Успех и късмет на децата!🍀

Мисля, че снощният дъжд се изсипа в тяхна чест. Нека са спокойни и да покажат всичко, което са научили и затвърдили пред тази година. Голям труд положиха много от тях. Нека бъдат възнаградени за труда си заслужено, за да учат това което искат.
На всички майки - изпратете децата си с усмивка и вярвайте в тях, за да им внесете нужното спокойствие! И алкохола - след като обсъдите и похвалите работата на децата си. Мисля, че заслужават похвала и много целувки за изминалата година, независимо от резултата.
Спокоен и успешен ден на всички!🍀

# 895
  • София
Графитен молив за чертежи, а букви и градуси с химикал, така ли?
И аз да попитам за означенията на чертежите с химикал ли се правят?
Успех и спокойствие на децата!

# 896
Бързина, логика, точни сметки и нестандартно мислене там където е нужно, но най - вече спокойствие!!!!! Амин! ❤

Днес пак бивам събудих се в 6.00, на БЕЛ се ококорих в 4.30 !
ПП - мисля че с химикал не е проблем да са буквите и градусите, но може и с молив.

# 897
  • ВАРНА
Графитен молив за чертежи, а букви и градуси с химикал, така ли?
И аз да попитам за означенията на чертежите с химикал ли се правят?
Успех и спокойствие на децата!
Никакво значение няма.

Аз съм на мнение, че двата дни между нво-тата са ок, но датите съвсем спокойно могат да бъдат изтеглени в средата на м.май.

Успех на всички деца днес!!!

# 898
Отворени врати за Варна (жалко, че се набива точно в такова съобщение членуваното “чест” с едно т Sad):

# 899
И аз съм за май месец. Реално ние, от май до юни,  почти нищо не свършихме кой знае какво. Натрупа се умора и отегчение, досада и така.

Общи условия

Активация на акаунт