СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 137 561
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Може да кандидатства ако ще във всички области едновременно. След първо класиране, ще трябва да си избере училище и област, където да се запише или да участва във второ класиране.

# 1 291
  • София
Може ли, ако адресна регистрация на детето е в гр. София да кандидатства в друга област? Например в Бургас?

Да

# 1 292
След първо класиране трябва да се се отиде на място в училището в което е прието... Ако е първо желание да се запише, ако е по-задно да заяви желание за участие във врори класиране...

# 1 293
Здравейте, чета ви всеки ден и аз. По груби сметки 65 т. по математика, 83 по български. Иска само паралеки с природни науки, не иска езикови паралелки. Майките на деца с подобни желания, къде сте се насочили? При нас НПМГ не е вариант вече, гледали сме 18 СУ, 127СУ, 1СУ, 134СУ, 22, 32, 35, 30. Успех на всички деца!

Според мен добре сте се ориентирали . Към този "клас" училища може да прибавите и 7-мо . Там има доста паралелки , възможно е да има и такава , каквато ви интересува .

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 20:19 от oska

# 1 294
Детето ми днес е дало макс. от себе си, проверявала е с учителката си. Има доказателство на ромба по различен начин от този в ключа, но й бил верен/ по думите на учителката/. Математиката й е била винаги по-силна от БЕЛ. Няма да изчисляваме никакви точки преди да излезат резултатите.
Не мога да повярвам, че всичко свърши и следва истинска почивка!

# 1 295
Леле момичета! Преди малко накарах детето да седне и да види отговорите от МОН за да прецени реално как и дали наистина добре се е справила. Тя каза, че не си намира нито един грешен отговор! Направо не мога да повярвам 😁
Единствено по доказването каза, че не помни с подробности всичко, което е писала, но е доказала условията
Много съм горда и щастлива!

# 1 296
  • Пловдив
Здравейте!
Според вас на 21В дали ще зачетат отговор х≥-4, без да е изписан интервал, както в отговорите на МОН?

# 1 297
  • София
Вероятно ще го зачетат, но ще резнат от точките. Мисля, че Русалката някъде по-назад беше писала за това.

# 1 298
Здравейте!
Според вас на 21В дали ще зачетат отговор х≥-4, без да е изписан интервал, както в отговорите на МОН?
Аз очаквам моите да ги порежат от 1 до 3 т. Твърдяха, че в училище и в школата не ги записвали интервалите ако не го пише в условието, въпреки, че аз ги карах и обяснявах винаги да пишат и графично и с интервал, но коя съм аз и какво разбирам Sad.

# 1 299
Как ви се струват изпитите като трудност спрямо предходните години? Може ли да се каже, че са с трудност като 2019 г? Или 2021?

# 1 300
Мачът свърши. Огромно облекчение в тази рядко луда година. Точките са такива, каквито ще бъдат публикувани. Нашите утре тръгват на море като последно за създалата се между децата общност. Поне времето го дават да е чудесно като за ранно море.

# 1 301
Много искам да помоля Дидева, имаше една табличка с броя деца през 2021 и 2022 и 2023.
Беше я пускала преди време.
Да си правя тука сметките без кръчмаря😁

# 1 302
  • София
Проверихме и ние -8 точки от първата част от 19Б и 20 Б и В. Втората част по негови сметки около 25 точки. Ако това остане така има шанс  да се бори за желаното училище. Щастлив е, чувствал се “все едно имам рожден ден”.

# 1 303
  • Някъде на край света
Няма смисъл от сметки с толкова много неизвестни по мое мнение. За трудността на изпита може би някой с поглед над други години като Ganis, Dideva и Sanaka. Пенсионирана Русалка писа малко по-рано с нейното виждане за теста, тя също следи развитието на МОН.

# 1 304
Здравейте! Вашите деца да са споделили за “преписващи”? И, какво правим в този случай, в който 4 отличника на класа си подсказват и въпреки забележките на квесторите, работите не се анулират? Яд ме за онези, които сами са се, или, не са се справили и ще пропуснат желаното училище заради дружните усилия на други, допускано преписващи?

Общи условия

Активация на акаунт