Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 16

• 70 520
  • 829
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Нямат партер, мази са долу, а подпокривните пространства не стават за жилищни нужди със сигурност и не са етажи.

# 211
В Чайка над Акациите са 15 етажни. Убеден съм защото единия братовчед има апартамент на последен 15 етаж.
Толкова ли е важно?
Ето нещо интересно:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D … D1%80%D0%B8%D1%8F

# 212
Имам познати в Сезони. Някакво много странно нещо се е случило там, в северните спални няма прокарани пътища за климатици, защото нали уж били северни и нямало нужда, защото не става топло. Блякс! Лично за мен това е супер неадекватно решение.
Същото ми се случи миналара седмица в Рила, в един иначе топ хотел нямаше климатици, защото бил сред гора и на почти 2000м и няма нужда. Да, ама като е напекло през деня и е било 32-33 градуса и после ела да се мъчиш да спиш.

Иначе въпросният 'парк' е факт, че е супер смешен, рекламират го като 30 декара, което силно ме съмнява, че е така, това са 6 футболни игрища. В сравнение с това, което трябваше да е по първоначални данни, това което е на финала е подигравка. Ама от парк пари се не правят...

Ето ви и доказателството за това твърдение на Марто..

# 213
А чудни тротоари - всесезонно ще изглеждат сиви ..
Варна изобщо не запада, НЕ.. само дето оставаме без полети до още 3 дестинации от началото на септември..

# 214
Без кои полети оставаме?
Сори за оффтопика

# 215
  • Deutschland/HE
Отпадат Варна до Франкфурт Хан и Баден-Баден/Карлсруе, за третия не знам.

# 216
Прага,  за Виена спират WizzAir, но поне остават Раян и Австрийските

# 217
Явно УИЗ ще си пренасочат единия самолет от Варна за ротации от друго летище...Прага цяла зима летеше полупразен, има резон, за Германия не знам защо, Виена сме ползвали и УИЗ, и Райън късна есен, пак бяха полупразни.

# 218
  • Варна
Ще ме извинават архитектите на Ренесанс, ама през 2022/23 да не направиш места за климатици, а всеки да ги слага къде и как му падне не е сериозно...

# 219
Факт. Забелязах че в ренесанс всеки си е забил външното тяло където му е паднало.

# 220
Факт. Забелязах че в ренесанс всеки си е забил външното тяло където му е паднало.
В Ренесанс има изведени кабели за климатици на терасата. Иначе никой не може да спре човек да си сложи климатика където поиска.

# 221
Явно УИЗ ще си пренасочат единия самолет от Варна за ротации от друго летище...Прага цяла зима летеше полупразен, има резон, за Германия не знам защо, Виена сме ползвали и УИЗ, и Райън късна есен, пак бяха полупразни.

Да, пренасочват поради липса на пътници. Липсата на пътници тук е сигнала за състоянието на района демографски и икономически!

# 222
  • Варна
Полетите до Прага само за зимата ли ги махат или изобщо?

# 223
Добре де, може ли едно дърво да няма ?!?

Полетите на Уиз до Прага бяха с такива брутални цени за периода в който трябваше да пътувам, като сложа и багаж - бих предпочела да се прекача през Истанбул.  Мен най ме изумява, че няма един полет до Италия от Варна.

# 224
Здравейте, някой знае ли какво се случва със сградата на Кулински във Възраждане 4, стои на едно и също ниво от година назад..

Общи условия

Активация на акаунт