Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 279
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета пред дилема съм......
Първо да започна с това че обичам да се,, къпя "с парфюми..... Та мислех да си взема Жадора 100мл за 225 лв, но се чудя дали да не е 30мл за 130 и Lady milion 30мл за 90лв..... Тъкмо ще си ги сменям..... 🤷‍♀️Какъв съвет бихте ми дали?

# 301
  • Sofia
Нито единият! Вземи си нещо съвременно. Grinning

Иначе за 50лв повече може да имаш и двата пълноразмерни като тестери,  щом обичаш да се поливаш.

Скрит текст:

# 302
Нито единият! Вземи си нещо съвременно. Grinning
И аз искам нещо съвременно, а не мога да реша какъв да си взема.
Rochas Byzance 2019 много ми напомня на Loewe Aura Pink Magnolia, пробвах го преди няколко години при приятелка. Чудя се да си го оставя ли за по-хладно или да го разменям.
Искам нещо с красив шлейф, мадамско и ефектно, чудя се какво да е.
Каква е вашата препоръка, Karen?

# 303
като чуя шлейфов и мафмаски веднага се сещам за  JPG, някой скандал или накой Ла Бел.
Иначе за мен лично със сходно настроение са Versace dylan blue, Coco Mademoiselle, Gabrielle....

# 304
  • София
В кв,, Хаджи Димитър "има магазин за козметика и перилни препарати и казват че парфюмите им са оригинални... Та там Lady milion 50ml за 140лв.... Но дали е ок?

# 305
Не бих купила никога от такъв магазин.

# 306
Аз също👍.

# 307
  • варна
Благодаря ,Slavunka! Прие го,въпреки,че парфюма е в акция!

# 308
Има отделна тема за парфюмни сайтове, там е редно да се водят подобни дискусии.

# 309
Здравейте парфюмни 🥰
Покрай намаленията в Делириум много се зачудих дали ми трябва нещо ново и хвърлих око на Jo Malone Myrrh and tonka пирамидата му е точно по мой вкус. Бих се радвала да споделите мнението си за него.🤗
Също загледах и Vetiver and golden vanilla, но сякаш Myrrh and tonka повече ме привлича.

# 310
Аз съм писала ревюта и на двата в блога. Мирх и Тонка е по-хубав. Един от най-хубавите със Скарлет Попи на бранда.

# 311
Здравейте отново! Вчера ми пристигна тестерчето на Мемо Марфа. Много лек и минималистичен аромат е, поне според мен. Ще се радвам да ми препоръчате нещо по-силно, женствено, с добра дълготрайност и проекция. Миналия ден много харесах Rouge Malachite при тест в Мола, та подобни аромати биха ми допаднали. Благодаря предварително.

# 312
Здравейте отново! Вчера ми пристигна тестерчето на Мемо Марфа. Много лек и минималистичен аромат е, поне според мен. Ще се радвам да ми препоръчате нещо по-силно, женствено, с добра дълготрайност и проекция. Миналия ден много харесах Rouge Malachite при тест в Мола, та подобни аромати биха ми допаднали. Благодаря предварително.

French Flower - Matiere Premiere. Наподобява на зеленото Армани. Тежък белоцветен аромат.
https://www.fragrantica.com/perfume/Matiere-Premiere/French-Flower-73007.html
Vert Malachite на Армани - смес между бели и жълти цветя, или се усеща леко датиран, или доста тежко кремообразен и официален.
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Prive- … achite-34588.html
Love Tuberose - Amouage. - една идея по-сладък от Арманитата, но все едно са от едно семейство.
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Love-Tuberose-50889.html
The Only One Intense - D&G. Дизайнерския член на семейството от кремави белоцветни аромати. Спрян е, но се намира все още - сравняват го с Rouge Malachite и Alien, нищо общо с втория, а с първия - една идея по-лек, по-сладък плюс добавен кокос.
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-Only-One-E … ntense-59312.html

# 313
Аз си получих най-после парфюмчето от абонамента. Много бърза обратна връзка със съпорта и бяха много внимателни. Парфюмът е Cherry Punk на Room 1015 и емного приятен. Не бих казала, че е летен, но аз ще си го нося и сега. Черешите като нотка са другата ми страст освен кафето.

# 314
Станислава ,не бих купила от подобен магазин ,плюс че са ти дали линк към изпитан сайт.

Общи условия

Активация на акаунт