Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 302
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,има ли някой вече тествал този парфюм на Narsico да даде отзиви Blush https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/All-Of-Me-83740.html

# 376
Доколкото разбрах от статията във Фрагрантика, новият Нарцисо се очаква да излезе в края на лятото или началото на есента, така че едва ли някой го е пробвал на този етап.

# 377
  • Бургас
Има едно мъжко мнение в групите, ето го- И к'во? Тръпнете ли в очакване? Мечтаете ли ? Фантазирате ли си ? Пффф...ай,нидейтьи! Поредният флорален плодов аромат...с нищо отличаващ се от мас маркета. Това е за жени изкусителки, сладки...да ги хванеш, да ти потекат лигите и да ги изядеш като праскова. Всекидневна сладка история.Явно вече е зареден някъде си....Снимката не е моя

# 378
И аз искам да го пробвам, но подозирам че ще е безлична водичка. Вече дизайнерските се правят само за хайпа по лаунча и да се харесят на масата, най-вече сякаш само защото са нови на пазара.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 14:40 от Lale_Lili

# 379
На новия Нарцисо само бутилката ми харесва, пирамидата не ме впечатлява.

Допълвам се за Shalimar Cologne. Има нещо винтидж в него, което ми допада. Може би с друг Шалимар бих се спогодила по-добре, но точно този явно не е за мен. Не съм сигурна как да се изразя... Не изпъква. Не знам дали по принцип си е такъв, или с моята кожа не прави добра химия.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 14:07 от bell_87

# 380
Парфюмите на Нарцисо, за моя нос имат една "потна" нотка както каза една съфорумка по-горе. Някой може ли да каже от коя компонента се получава този ефект? Усещам я във всички на марката, които съм мирисала.

# 381
  • София
Мускус.

# 382
Загубих интерес към новия Нарцисо, след като видях наличието на тубероза в пирамидата.
Иначе обичам парфюмите му и те ме обичат, няма никаква пот при мен.

# 383
Парфюмите на Нарцисо, за моя нос имат една "потна" нотка както каза една съфорумка по-горе. Някой може ли да каже от коя компонента се получава този ефект? Усещам я във всички на марката, които съм мирисала.

не знам дали го имат, но по принцип кимиона (cumin) предизвиква подобна асоциация

# 384
При Нарцисо мускусът е проблем при някои кожи. На мен се развиват потно и не мога почти да ги нося.

# 385
  • София
Кимионът (cumin) по-скоро създава усещане за кожа на възрастен човек, отколкото пресъздава потна нотка. Hands V

# 386
Съграсна съм с Magicjo, и аз усещам същото с кимиона. ✌️

# 387
Кимиона ми мирише на кабапчета и на кисело.

# 388
BBeLLa, радвам се че си тук 🌺
Не всеки аромат Narciso при мен избива тази “потна” нотка. Нося Pure musc, Musc noir и Fleur Musc с голям кеф Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 22:10 от Ellinor*

# 389
мускусът от моя опит наистина е до кожа, на мен Нарцисо стои като неизкъпано тяло, на приятелка е невероятно секси и мек аромат ..... Кимионътмноги го харесвам в храна, но асоциирам в парфюм със застояло към вкиснало, но предполагам, че ако се поноси някой добре балансиран аромат, човек може и да го захаресва.....
Дами, някой пробваш ли е ароматите на Imaginary Authors, посветени на бурята и дъжда, преди бяха споменати от някого, но после се нямаше мнение публикувано.. прииска ми се да нося аромат на озон, сено и билки

Общи условия

Активация на акаунт