Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 267
  • 754
  •   2
Отговори
# 390
При Нарцисо мускусът е проблем при някои кожи. На мен се развиват потно и не мога почти да ги нося.
Миришат ми от шишето още. Не съм ги пробвала даже на кожа, именно заради този аромат, който усещам.

# 391
Здравейте!
Имам малко странно питане…
Сещате ли се и можете ли да ми препоръчате парфюм, в който да има нотка на бадем, който обаче да сладни. За пример бих дала шампоана и балсама на Гарние с рициново масло и бадем. Жесток аромат има и няма да се поколебая да използвам подобен парфюм.

Два бюджетни от мен:

Fruity almond на Dossier - тяхната версия на Good Girl, много ми харесва, изпръсках си го целия. Не е същия, Good Girl не ми хареса особено като го тествах, доста вечерен ми се вижда. Този става идеално за всеки ден.

И един, който не съм пробвала, но много ми се иска - Eternia Women Armaf

# 392
Дами, бихте ли казали две-три думи за Love Chopard. Тази роза ми е убягнала. Прилича ли на Портрета на Мал, както я дават? Ще стигна до някой мол да пробвам , но не знам кога а ми се върти в полезрението от няколко дни. За много топлото ми е ясно , че не става.

# 393
Продължавам с парфюмните проби. И Liaisons Dangereuses може да се окаже греда за мен. Не знам дали и как ще се развие, но в момента, почти час и половина след нанасяне, все още мирише единствено на нещо, което може да се определи като захаросана праскова. Определено очаквах повече предвид пирамидата.

# 394
Да похваля за лятото, един за мен нетипичен аромат, на босилек ми мирише, но е толкова свеж, приятен и различен. Също плюс е, че е бюджетен:

# 395
Преди 2 мин ми доставиха мострите на Делина La Rosee и бързам да кажа че за мен това си е едно към едно аромата в магазините за сувенири от Българска роза. Може би аз съм обременена с този аромат и ми мирише на много евтино, но се радвам че не съм купила този парфюм на сляпо. Та, мострите са много хубаво нещо 😉 постоянно се доказва във времето.

# 396
Допълвам се за Liaisons Dangereuses. Чак сега се сетих на кой друг парфюм ми прилича. На Amouage Sunshine, който също не ми допадна при проба.

# 397
Една колежка днес ходи след мен и нюха.
"Парфюмът Ви е невероятен, какъв е?"
Аз: "By Kilian, good girl gone bad".
Тя: "Бай кой?"

# 398
Здравейте! Спряла съм се на тези три парфюма и моля за мнение относно трайност и аромат?
1.Jimmy Choo-Fever
2.Elie Saab-Girl of now
3.Dolce&Gabbana-3 L'Imperatrice

# 399
Според мен точно така, както сте ги подредили. Последния не го харесвам въобще!

# 400
  • Пловдив
На Elie Saab според мен е най-траен.

# 401
От трите изброени и за мен определено Fever. И аз третия изобщо не го харесвам, бяха ми го подарили и го продадох.

Аз също съм на вълна тестване.

Поръчах си Montale Pure gold, който харесвам, поръчах и мостра на Montale intense tiare, който много искам да пробвам.

Поръчах и Myrrh and tonka от намалението в Делириум, а от Нотино очаквам discovery box. Новите аромати които искам да пробвам и поръчах са Ysl libre intense, Amouage Material, Novellista summer flare, Bvlgari Patchouli tentation.

# 402
На обяд се прибрах, нямах търпение да пробвам и Forbidden Games. Всъщност прасковата тук е доста хубава, реалистична, сочна и сладка. Обаче ако искам парфюм с праскова, по-скоро бих купила Boss The Scent. Така че By Kilian може да имат и ненадминати парфюми, но тези два, които пробвах, не ме впечатляват.

Междувременно поръчах Idole Now, да видим там как ще се развият нещата.

# 403
Здравейте! Спряла съм се на тези три парфюма и моля за мнение относно трайност и аромат?
1.Jimmy Choo-Fever
2.Elie Saab-Girl of now
3.Dolce&Gabbana-3 L'Imperatrice
Джими Чу на мен ми харесва, за студено време. Втория не харесвам, третия не ми е познат.

# 404
Може ли няколко думи за Pure Gold Montale? Заглеждам го отдавна..

Общи условия

Активация на акаунт