Парфюмни размисли и страсти - 284

• 82 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • BG-DE
Наистина е прекрасен и аз съм му голям почитател 😍

# 241
#Menerva, а различава ли се много от La Vie Est Belle Intensement? /намирам го на много хубава цена/

# 242
  • Бургас
Мака, различни са с La Vie Est Belle Intensement.Аз дори си купих ЛВЕБ, много ми се носи, невероятен е.

# 243
Брайтче, и на мен много ми се приноси - поръчах го -направо ме хвърли назад в едни хубави морски спомени .....

# 244
  • BG-DE
Да, съвсем различни са с La Vie Est Belle Intensement но и той е много красив аромат, аз съм влюбена в прекрасния му старт 😍 много ми се иска да траеше по-дълго 😊

# 245
Днес благодарение на съфорумка пробвам Dusita Anamcara. За мен има нещо общо с Amouage Portrayal, макар да са достатъчно различни, за да си струва човек да познава и двата. Успоредно с белите цветя усещам лека опушена нотка (вероятно от ветивера), но също и свежест, която предполагам, че се дължи на чая. Интересен е, защото не е точно типичният белоцветен парфюм.

# 246
Anamcara- любов, щастие, млада влюбена дама с партньора си, плаж, прегръдки.❤

# 247
  • София
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали летен аромат за офис? Не е задължително да е нов, даже по- скоро да не е за да е по- бюджетен. Нещо свежо, да не дразни колегите. От Варна съм. Имате ли идеи, кои парфюми да погледна?

Живанк@  - Моля погледнете това предложение: Yves Rocher Sel d'Azur

На сайта се продава намален в комплект със свещ - https://yves-rocher.bg/komplekt-sel-d-azur.html
Според мен, Sel d'Azur си заслужава и е това, което търсите.

# 248
Включвам се с обновени впечатления за Lemon Tart на Theodoros Kalotinis.

Явно мострата, която имах, нещо не беше наред, защото от шишето на парфюма, се усещат сладките и кремообразни нотки на ванилия и сметана и изобщо не е така остра и доминираща миризмата на лимон. Определено има аромат на лимонов сладкиш, не просто на намачкани с кората лимони каквато е миризмата от мострата.

# 249
# 250
# 251
  • София
Вторият - Б. О. е тестер.
Кой е по-добре да си взема при положение че познавам аромата от фабрична мостра?

# 252
Вторият - Б. О. е тестер.
Кой е по-добре да си взема при положение че познавам аромата от фабрична мостра?

Не би трябвало да има разлика в аромата на продукта и тестера от мострата.

# 253
  • София
Т. Е. Да си всема......?

# 254
Което Ви е по-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт