Модни консултации - 73

• 74 755
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Знам, знам😅 От години търгувам с винтидж и втора ръка дизайнерски артикули и са ми минали десетки, ако не и стотици Диори през ръцете, както и Шанели, Ермеси и прочие. Точно заради любовта ми към стила на минали десетилетия от време на време срещам странни погледи 😁 И съм чувствителна на тема "твърде ретро". Колекционирам шалове Ермес и често е голямо предизвикателство да се съчетаят с облекло така, че да не наподобявам една жизнерадостна млада бабичка 🤣 (на 33 съм) Какво да направя, винтиджът ме влече като чисто нов диван - котка. Шанел имат особено... любопитно изглеждащи изпълнения сред по-старите си чанти (някои откровено грозни), 99% от разминаващите се с мен сигурно си мислят, че съм помъкнала някакво безобразно китайско менте. Бижутата Ермес от ерата на Маржиела също са доста необичайни - груби, със строги силуети и бруталистични елементи и абсолютно неразпознаваеми като Ермес, но си ги нося с удоволствие.
Диорският oblique принт далеч не е сред любимите ми, но тази чантичка ми е сладка. Чантата-седло например ме потриса. Просто с такива модели не съм сигурна дали бабушката в мен и най-вече поривът на ловец на антики😬 не надделяват над добрия вкус 😅
П.П. Купих я вече, отидЕ 😁

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 20:44 от Flâneuse

# 211
Здравейте, дами, с един много глупав, но популярен въпрос пристигам. Joy
Както си рових из ФБ ми излезе като реклама ето този топ:
Скрит текст:
който в момент на тотално умопомрачение реших, че задължително трябва да имам. Никога досега не съм носила толкова късо горнище, не знам как и защо така го прецених, но вече е в нас. Joy
Моля ви за съвет с какво бихте го съчетали? Лично аз го виждам с широк бял панталон с висока талия, но пък ме е страх малко да не стана като мартеница посред лято. Други варианти дали биха му подхождали?
(Само информативно, фигурата ми е тип банан, извивки ясно изразени нямам, за да акцентирам. 168 см, 48кг)

Много тъпо от моя страна да го взема и чак сега да му мисля съчетание (малко като да шием балтон по копчето, а не обратно), но пък изненадващо стои добре и не ми се ще да го връщам, а по-скоро да му измисля с какво да го нося.
Много благодаря предварително! Heart

# 212
Виждам го с дънкова пола, къси панталонки или пък ако е за по-официално дълъг панталон.

# 213
  • София
С дрехи с висока талия задължително, предвид фигурата. Аз лично с късо не бих съчетала. Общо взето палацо панталони и дънки ми се струват най- добрия избор. А защо не и миди и макси поли.  С цветовете може да експериментираш, ако имаш хубав тен и с бяло ще е ок.

# 214
Такова нещо бих сложила само и единствено при тънка и хубава спортна фигура, и само и единствено с нещо (за предпочитане панталон) с висока талия. Толкова висока, че да няма много-много голо. В противен случай дори и при прекрасна фигура ми изглежда евтино.

С дънкова пола според мен ако отиваш на плаж само.

# 215
Този топ мисля ще си отива с панталон с широки крачоли и висока талия. Например в светло розово, бяло, бежово.
Такъв тип:

И сандали с висок ток.

# 216
C.,
Дънки с висока талия или пола с А-силует и дължина, каквато предпочиташ.

# 217
C. ето ти идеи - пола или панталон с висока талия в различни цветови варианти.

В обратния вариант, като панталона да е райе

# 218
  • София
Здравейте. Колебая се между няколко чифта на сандали и реших да се допитам до вас. Hug Става дума за градска среда, разходки, ежедневието ми изисква носене на медицински чехли, така че тези не са за работа,  а просто за разходки по центъра Grinning

# 219
Не са мой вкус, но измежду трите чифта бих избрала втория вариант, заради по-изчистения вид и елегантността, която се открива във възела.

# 220
Имам сандалите на Caprice, с по-светло бежов цвят отгоре. Е, няма такъв комфорт. Най-удобните, които съм имала някога.

# 221
Caprice са много удобни обувки. Бих заложила на третите.

# 222
  • В полите на Пирин планина
На мен вторите и третите ми харесват.

# 223
Не харесвам кафяво , но третите изглеждат най- добре.

# 224
Вторите

Общи условия

Активация на акаунт